Ay inşallah hepimiz güzel haberler verelimBeyaz akıntı iyidir iyiguzel haberler gelecek sanki senden canim
Güzel haberlerini alırız kısa zamanda inşallahTatlı seyler bunlarr canım kıymetini bilyok kuzucum ben aynı tas aynı hamam işte
Kuzum regl olsan da üzülceksin sonucta. En azından var mı yok mu öğrwnmiş olursunTamam eşimi göndereyim eczaneye. O da psikolojik olarak etkilenmemi istemiyor. O yüzden biraz daha bekle diyor
Anladım canımBende subat ayindan beri kullaniyorum
İnşallah kuzum cok dua etGüzel haberlerini alırız kısa zamanda inşallah
Doğru bakalım yarın alabilirsem yapayım testKuzum regl olsan da üzülceksin sonucta. En azından var mı yok mu öğrwnmiş olursun
Hadi bakalım bi cesaret. Pozitifi görceksin inanıyorummDoğru bakalım yarın alabilirsem yapayım test
High seas tavsiye ederimmm bitirdim ben çok güzelHangi diziyi izliyorsun canım bende yeni başlamak istiyorum bitane dizi
Kesinlikle Brooklyn 99Her tür izliyoruz eşimle, the quiny, breaking bad, le casa de papel, walking dead bitirdik, şimdi bi tane daha izliyoruz adını unuttm. Ben kendim izlemek istiyorum eğlenceli bişe, şöle mutfakta yemek falan yaprken açabileceğim pür dikkat değilde eğlenceli bişeler istiyorum
Böyle hamile olduğunu öğrendikten sonra gebe kalmak isteyen topiklerini pıt diye terk etmeyen hamilelere de ayrı sempatim var yavv iyi ki varsın canım seni görmek bize umut oluyorİnşAllah canım. Düşünmemeye çalış bekle o zaman. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ediyorum etmezmiyim. Sizde annem ve babam hasta onlara dua edin sonra bebeğime edin.İnşallah kuzum cok dua et
Rabbim anne babana şifa versin canım torunlarının mürüvvetini bile görsünler sağlıklı bi şekilde inşallahEdiyorum etmezmiyim. Sizde annem ve babam hasta onlara dua edin sonra bebeğime edin.
CnmmBöyle hamile olduğunu öğrendikten sonra gebe kalmak isteyen topiklerini pıt diye terk etmeyen hamilelere de ayrı sempatim var yavv iyi ki varsın canım seni görmek bize umut oluyor
Amiinnn inşallah. Gönlünüze göre versin inşallah Allah.Rabbim anne babana şifa versin canım torunlarının mürüvvetini bile görsünler sağlıklı bi şekilde inşallah
Canım Allah acil şifa versin annenle babanaEdiyorum etmezmiyim. Sizde annem ve babam hasta onlara dua edin sonra bebeğime edin.
Ne güzel kalplisin canımCnmmben buralardayım hep etiket yapmanız kafi.göremem belki die. Dualarım siznle.
Allah şifa versin inşallah canımEdiyorum etmezmiyim. Sizde annem ve babam hasta onlara dua edin sonra bebeğime edin.
Ay inşallah hepimiz görelim dua edelim şu mübarek gündeHadi bakalım bi cesaret. Pozitifi görceksin inanıyorumm
Bende oluyo ama maşallah eşime hiçbişey işlemiyoYa kızlar iftarı yapınca cinsel olarak Bi isteksizlik oluyor mu sizde Bi ağırlık çökmesi şişkinlik duş alma mecburiyetinden üşenme falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?