Eczane de bu vardı bunu yapmıştım bende hangisine inanacağımı şaşırdım işte biri silikti normal test arkadaşlar da hamilesin demişti hatta görmüştü herkes ama erken gebelik üzdüErken gebelik testin markası neydi. Şahsen ben pek güvenemedim o testlere. Geçen normal test dha belirgin çıkardı bnmki ni. Erken testte ise yok denilecek Bi çizgi resmen.
İnsallah arkandan gelicez canımAyy inşallah canım öyle peş peşe doğururuz buradakiler ile.❤
Erken gebelik testlerine güvenme canım ucuz olanlar daha güvenilir oluyormuş herkes öyle diyor. %99 hamilesin bence hayırlı olsuun :)Eczane de bu vardı bunu yapmıştım bende hangisine inanacağımı şaşırdım işte biri silikti normal test arkadaşlar da hamilesin demişti hatta görmüştü herkes ama erken gebelik üzdü
Ayy keşkeE sen hamilesin
Canım çok okudum ben erken testlere sövüp sayanları burda :)) Elinde normal test varsa sabah ilk idrarla bi daha yap ama hamilesin yani :)Ayy keşkeerken gebelik testi beni sinir etti eğer varsa o beni yanıltıyosa çok üzülürüm valla eczane kesin çıkar varsa diyince çıkmayınca bende hasta olup buraya gelmeyi bekliyordum iste :)
o kadar güzel konuşuyorsun kiErken gebelik testlerine güvenme canım ucuz olanlar daha güvenilir oluyormuş herkes öyle diyor. %99 hamilesin bence hayırlı olsuun :)
Onlardan biri olmaya da razıyımCanım çok okudum ben erken testlere sövüp sayanları burda :)) Elinde normal test varsa sabah ilk idrarla bi daha yap ama hamilesin yani :)
En son adet tarihi mı acaba bat dediginiz kendimi çok cahil hissettimMerhabalar bende geldiim beni de listeye yazar mısınız 30 mayıs en son benim sanırım
Merhabalar bende geldiiim beni de listeye yazar mısın 30 Mayıs en son benim sanırım
Beklenen adet tarihi bat, son adet tarihi sat :)En son adet tarihi mı acaba bat dediginiz kendimi çok cahil hissettim
Yav hamilesin diyoruuum :) NeyseOnlardan biri olmaya da razıyımhayırlısı yarın sabah ilk idrar ile deneyeceğim hasta olmazsam
AynenHosgeldin canım. Olsun listeyi sen kapatmıs olursun
Teşekkür ederim valla ilk defa duydum o zaman beni de listeye ekleyebilirmisiniz arkadaşlar 21.05.2020Beklenen adet tarihi bat, son adet tarihi sat :)
Evet canımEn son adet tarihi mı acaba bat dediginiz kendimi çok cahil hissettim
Teşekkür ederim valla ilk defa duydum o zaman beni de listeye ekleyebilirmisiniz arkadaşlar 21.05.2020
Amin canım hepimiz onun için toplandık burda nasip olur inşallahŞuan adet dönemindeyim 4 günüm ve bu ay prefert jelini aldım kızlar 10 aylık evliyim ve cocuk istiyoruz inşallah allahım hepimize nasip eder birer bebis
Biz kafamıza çok takıyoruz bence en azından ben öyleyimOruç tutuyoruz die sık sık su içmeye çalışıyorum iftardan sonra, çok su içince çok tuvalete gidiyorum, çok tuvalete gidince çok stres oluyorum heran adet olcam diebu ne yaman çelişki
Bu ay benim eşimde çok ümitliyim icimde farklı hisler falan var demişti dediği günün ertesi hasta oldum bu duygu beni öldürecekKızlar neler yapıyorsunuz ?
İftardan sonra gözüm açılmıyor uykudan, yemek ağırlık yapıyor galiba.
Erkenden koltukta uyuyup kalmışım yine.
Eşime diyorum sanki bu aralar çok uykum geliyor, yoo senin her zamanki halin diyor
Sağol ya, insanı iki umutlandırma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?