Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testin markası neydi. Şahsen ben pek güvenemedim o testlere. Geçen normal test dha belirgin çıkardı bnmki ni. Erken testte ise yok denilecek Bi çizgi resmen.
Eczane de bu vardı bunu yapmıştım bende hangisine inanacağımı şaşırdım işte biri silikti normal test arkadaşlar da hamilesin demişti hatta görmüştü herkes ama erken gebelik üzdü

Eklentiler

• image.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 24
Eczane de bu vardı bunu yapmıştım bende hangisine inanacağımı şaşırdım işte biri silikti normal test arkadaşlar da hamilesin demişti hatta görmüştü herkes ama erken gebelik üzdü
Erken gebelik testlerine güvenme canım ucuz olanlar daha güvenilir oluyormuş herkes öyle diyor. %99 hamilesin bence hayırlı olsuun :)

Ayy keşke erken gebelik testi beni sinir etti eğer varsa o beni yanıltıyosa çok üzülürüm valla eczane kesin çıkar varsa diyince çıkmayınca bende hasta olup buraya gelmeyi bekliyordum iste :)
Canım çok okudum ben erken testlere sövüp sayanları burda :)) Elinde normal test varsa sabah ilk idrarla bi daha yap ama hamilesin yani :)

Canım çok okudum ben erken testlere sövüp sayanları burda :)) Elinde normal test varsa sabah ilk idrarla bi daha yap ama hamilesin yani :)
Onlardan biri olmaya da razıyım hayırlısı yarın sabah ilk idrar ile deneyeceğim hasta olmazsam

Merhabalar bende geldiim beni de listeye yazar mısınız 30 mayıs en son benim sanırım

Merhabalar bende geldiiim beni de listeye yazar mısın 30 Mayıs en son benim sanırım
En son adet tarihi mı acaba bat dediginiz kendimi çok cahil hissettim

Şuan adet dönemindeyim 4 günüm ve bu ay prefert jelini aldım kızlar 10 aylık evliyim ve cocuk istiyoruz inşallah allahım hepimize nasip eder birer bebis

Şuan adet dönemindeyim 4 günüm ve bu ay prefert jelini aldım kızlar 10 aylık evliyim ve cocuk istiyoruz inşallah allahım hepimize nasip eder birer bebis
Amin canım hepimiz onun için toplandık burda nasip olur inşallah

Oruç tutuyoruz die sık sık su içmeye çalışıyorum iftardan sonra, çok su içince çok tuvalete gidiyorum, çok tuvalete gidince çok stres oluyorum heran adet olcam die bu ne yaman çelişki

Kızlar neler yapıyorsunuz ?

İftardan sonra gözüm açılmıyor uykudan, yemek ağırlık yapıyor galiba.

Erkenden koltukta uyuyup kalmışım yine.

Eşime diyorum sanki bu aralar çok uykum geliyor, yoo senin her zamanki halin diyor

Sağol ya, insanı iki umutlandırma zaten

Oruç tutuyoruz die sık sık su içmeye çalışıyorum iftardan sonra, çok su içince çok tuvalete gidiyorum, çok tuvalete gidince çok stres oluyorum heran adet olcam die bu ne yaman çelişki
Biz kafamıza çok takıyoruz bence en azından ben öyleyim

Bu ay benim eşimde çok ümitliyim icimde farklı hisler falan var demişti dediği günün ertesi hasta oldum bu duygu beni öldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…