Bu ay benim eşimde çok ümitliyim icimde farklı hisler falan var demişti dediği günün ertesi hasta oldum bu duygu beni öldürecek
Ekledim canım hoşgeldinTeşekkür ederim valla ilk defa duydum o zaman beni de listeye ekleyebilirmisiniz arkadaşlar 21.05.2020
Teşekkürler Hoş buldukEkledim canım hoşgeldin
Bende aynıyım canım oruc tutmaya basladıgımdan beri. İftardan sonra asırı uykum geliyo. Ama yemek yedigim icin oldugunu düsündügümden hamilelige yormadmKızlar neler yapıyorsunuz ?
İftardan sonra gözüm açılmıyor uykudan, yemek ağırlık yapıyor galiba.
Erkenden koltukta uyuyup kalmışım yine.
Eşime diyorum sanki bu aralar çok uykum geliyor, yoo senin her zamanki halin diyor
Sağol ya, insanı iki umutlandırma zaten
Ne yalan söyleyeyim 10 aydır bekliyorum yaa hep aynı duyguBen geçen ay öyleydim ama hüsraaaann
Eşler üzülmeyelim diye öyle diyolar galibaBu ay benim eşimde çok ümitliyim icimde farklı hisler falan var demişti dediği günün ertesi hasta oldum bu duygu beni öldürecek
Bende aynıyım canım oruc tutmaya basladıgımdan beri. İftardan sonra asırı uykum geliyo. Ama yemek yedigim icin oldugunu düsündügümden hamilelige yormadm
Yav hamilesin diyoruuum :) NeyseYarın bekliyoruz çift çizgi fotosunu buraya
Sanırım öyle sürekli motive eder bu ay bu jel aldım prefert diye Pre seed 'le aynı urunmus onu deneyecemEşler üzülmeyelim diye öyle diyolar galiba
Ne yalan söyleyeyim 10 aydır bekliyorum yaa hep aynı duygu
Ayyy aynen ya ben de öyleyimBazen bu kadar ilgilenmiyim olursa olur zaten diyorumm sonra bi bakıyorum kendimi burda bişeyler araştırırken buluyorum
Benimde kocam öyleydi gecen aylarda. Gece kac ke tuvalet icin kalktım diyom bende kalkıyom dyoBen de yormak istemiyorum aslında, zaten nasıl yorayım kocam bile müsade etmiyor iki hayal kurmaya
Üzülmeyelim diye bana test bile aldırmaz regl olmasan alırız derBen de yormak istemiyorum aslında, zaten nasıl yorayım kocam bile müsade etmiyor iki hayal kurmaya
O ne işe yarıyo canımSanırım öyle sürekli motive eder bu ay bu jel aldım prefert diye Pre seed 'le aynı urunmus onu deneyecem
Insallah hepimiz için geçerli bebisler bizi fazla bekletmez amin aminİnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebeğin canım
Aslıında birazz rahat olmamız gerekiyorda gelde anlatt işte kendine bunuAyyy aynen ya ben de öyleyim
Ya hamilelik jeli ph değeri vajinayla aynıydı baya araştırdım birçok jel sperme zarar verirken bu jel daha canlı tutuyormuş hem kayganlastirici özelliği varmış kuruluk olanlar için ondan aldım bakalım deneyeyim bu ayO ne işe yarıyo canım
Benimde kocam öyleydi gecen aylarda. Gece kac ke tuvalet icin kalktım diyom bende kalkıyom dyohaklı cıktı hamile degildim amaa
Üzülmeyelim diye bana test bile aldırmaz regl olmasan alırız der
Sabah kalkıyorum her şeyi unutmuşum ama gün içinde aklıma geliyor, olursa olsun olmazsa napayım amaaaan diyorum sonra pat yine buralarda sorular soruyorum,Aslıında birazz rahat olmamız gerekiyorda gelde anlatt işte kendine bunu
Ya evet onu ben de araştırdım ama daha yeni denediğmiz için şimdilik kalsın dedim, jel olarak durex natural var onu kullanıyoruz sperme etki etmez diye bakalımYa hamilelik jeli ph değeri vajinayla aynıydı baya araştırdım birçok jel sperme zarar verirken bu jel daha canlı tutuyormuş hem kayganlastirici özelliği varmış kuruluk olanlar için ondan aldım bakalım deneyeyim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?