Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynıyım canım oruc tutmaya basladıgımdan beri. İftardan sonra asırı uykum geliyo. Ama yemek yedigim icin oldugunu düsündügümden hamilelige yormadm

Bende aynıyım canım oruc tutmaya basladıgımdan beri. İftardan sonra asırı uykum geliyo. Ama yemek yedigim icin oldugunu düsündügümden hamilelige yormadm

Ben de yormak istemiyorum aslında, zaten nasıl yorayım kocam bile müsade etmiyor iki hayal kurmaya

Eşler üzülmeyelim diye öyle diyolar galiba
Sanırım öyle sürekli motive eder bu ay bu jel aldım prefert diye Pre seed 'le aynı urunmus onu deneyecem

Ben de yormak istemiyorum aslında, zaten nasıl yorayım kocam bile müsade etmiyor iki hayal kurmaya
Benimde kocam öyleydi gecen aylarda. Gece kac ke tuvalet icin kalktım diyom bende kalkıyom dyo haklı cıktı hamile degildim amaa

Üzülmeyelim diye bana test bile aldırmaz regl olmasan alırız der

O ne işe yarıyo canım
Ya hamilelik jeli ph değeri vajinayla aynıydı baya araştırdım birçok jel sperme zarar verirken bu jel daha canlı tutuyormuş hem kayganlastirici özelliği varmış kuruluk olanlar için ondan aldım bakalım deneyeyim bu ay

Benimde kocam öyleydi gecen aylarda. Gece kac ke tuvalet icin kalktım diyom bende kalkıyom dyo haklı cıktı hamile degildim amaa

Haha hepsi aynı demek bu erkeklerin

Üzülmeyelim diye bana test bile aldırmaz regl olmasan alırız der

Benim kaç gün gecikti ona rağmen almadık, negatif çıkmamış mıydı diyor.

O da haklı ne diyeyim

Ya evet onu ben de araştırdım ama daha yeni denediğmiz için şimdilik kalsın dedim, jel olarak durex natural var onu kullanıyoruz sperme etki etmez diye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…