yaa evet canım bazı jeller sperme zarar veriyomuş duymuştum.Ya hamilelik jeli ph değeri vajinayla aynıydı baya araştırdım birçok jel sperme zarar verirken bu jel daha canlı tutuyormuş hem kayganlastirici özelliği varmış kuruluk olanlar için ondan aldım bakalım deneyeyim bu ay
Şimdide ben bişe dmek istemiyorumHaha hepsi aynı demek bu erkeklerin
İnşallah en kısa zamanda bu eserekli hallerimiz son bulur ve hamile kalırızSabah kalkıyorum her şeyi unutmuşum ama gün içinde aklıma geliyor, olursa olsun olmazsa napayım amaaaan diyorum sonra pat yine buralarda sorular soruyorum,
Ya evet onu ben de araştırdım ama daha yeni denediğmiz için şimdilik kalsın dedim, jel olarak durex natural var onu kullanıyoruz sperme etki etmez diye bakalım
[/QUO
10 aydır evliyim hiç korunmadim doktora gittim gayet iyi durumda yumurtaların dedi bi problem yok dedi eşim asker olduğu için yumurtalama tarihlerinde eşim evde olmuyordu doktorda 1 sene geçsin ve zaten sana hamile olamiyosin sorun var diyemem bile dedi bende bu jeli aldim eger gene olmazsa esim 6 ayda izne çıkacak o zaman kontrole birlikte gidebilecez şimdi merkeze gitmesine bile izin yok
Ahhh ahhh şu şanslı kişilerden olsak bizdee hep özenmişimdir şak diye hamile kalıp hiç anlamadam öğrenenlereGeçen yaz yakın arkadaşım bize gelmişti, telefonun ekranını gösterdi takvimim uygulaması " 7 gün gecikti" yazıyor.
Hemen koştur koştur eczaneye gittik beraber test aldık eve gidince yapıp aradı tabiki pozitif çıkmış, 2 ay önce doğum yaptı
Şimdi ben de programa baktıkça aklıma geliyor ''5 gün gecikti'' yazıyor, benim de öyle olsa diyorum ama nerdeeee
Sana bi süpriz olcak belkide hic beklemedigin andaGeçen yaz yakın arkadaşım bize gelmişti, telefonun ekranını gösterdi takvimim uygulaması " 7 gün gecikti" yazıyor.
Hemen koştur koştur eczaneye gittik beraber test aldık eve gidince yapıp aradı tabiki pozitif çıkmış, 2 ay önce doğum yaptı
Şimdi ben de programa baktıkça aklıma geliyor ''5 gün gecikti'' yazıyor, benim de öyle olsa diyorum ama nerdeeee
Yok hiç kullanmadım telefona indirdiğim programa uymaya çalıştımOvulasyon testleri ile takip ettin mi hiç
Evet o yüzden bu jeli tercih ettim onaylı bi urunmusyaa evet canım bazı jeller sperme zarar veriyomuş duymuştum.
Ben 1 gun erkenden yapan insanım nasıl 7 gun bekliyorlar valla bravoAhhh ahhh şu şanslı kişilerden olsak bizdee hep özenmişimdir şak diye hamile kalıp hiç anlamadam öğrenenlere
Sana bi süpriz olcak belkide hic beklemedigin anda
Ahhh ahhh şu şanslı kişilerden olsak bizdee hep özenmişimdir şak diye hamile kalıp hiç anlamadam öğrenenlere
Mutlaka testle takip et canım eşin de ona göre yanında olsun yoksa olmaz diye Bi şey yok. Ben de eşimden uzakta yaşıyorum doğuda öğretmenim, eşim o günlerde yanıma gelirdi ama şimdi tatil olduğu için yan yanayız bize yaradı bu durum azıcık,Benimde arkadaşım aynı şekilde ilk gecesinden hamile kalmıştı oda beklemiyordu şimdi doğum yaptı 15 günlük
Dediğim gibi eşim askeri personel göreve gidiyor 3 gun yok 2 gun kalıyor tekrar gidiyor vs vs o yüzden birazda günleri tutturamadım bu ay öyle üzerinde duracam bakayım testle falan olur inşallah jeli de aldımMutlaka testle takip et canım eşin de ona göre yanında olsun yoksa olmaz diye Bi şey yok. Ben de eşimden uzakta yaşıyorum doğuda öğretmenim, eşim o günlerde yanıma gelirdi ama şimdi tatil olduğu için yan yanayız bize yaradı bu durum azıcık,
Bizede nasip olsun inşallahhİnşallah kuzum, eşimi çok bekledim seneler sonra evlendik diyorum bari bebeğim bekletmesin
Sorma ya bir de planlı değildi arkadaşımın da sürpriz olmuştu
Hahahha kesinlikleeeBen 1 gun erkenden yapan insanım nasıl 7 gun bekliyorlar valla bravo
Bi keresinde ben test aldım hemde iki tane dedim ki bu ay geciksin öyle test yapacak.2 gün gecikti hadi test yapayım diye wc gittim sonuç regl oldumHahahha kesinlikleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?