Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada çatlatma iğnesi nedir acaba gidip doktora bizim mı dememiz gerekiyor

Eşim bana diyorki virüs bitince hastaneye gidelim sperm testi vs için şimdi onların onca işi varken bizim bu konu yüzüden gitmemiz ayıp olur onlara sizcede öyle mi olur

Eşim bana diyorki virüs bitince hastaneye gidelim sperm testi vs için şimdi onların onca işi varken bizim bu konu yüzüden gitmemiz ayıp olur onlara sizcede öyle mi olur
Zaten şuan gidebilmek gibi durumumuz da yok

Ne için ayıp olcak canım

Ne için ayıp olcak canım
Doktorlar virüsle falan uğraşıyor ya bizim derdimiz bu diye nasıl diyebiliriz falan diye ince bi düşüncesi var bende dedim biz virüsten önce de istiyorduk

Doktorlar virüsle falan uğraşıyor ya bizim derdimiz bu diye nasıl diyebiliriz falan diye ince bi düşüncesi var bende dedim biz virüsten önce de istiyorduk
Canım yasadıgın yere baglı aslında. Kimi ilde yok denecek kadar az vaka sayısı var. Ama zaten suan ülkenin durumu cok iyiye gidiyo. Virüsü daha cabuk atlatacaga benziyoruz. Şuan belki bazı doktorlar tavsiye etmeyebilie gebelik o yüzdende kabul de etmeyebilirler bilemiyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…