Ayy sonunda adet oldumyeni aya bomba gibi giricem inşallahh
Adet olup sevinmeyende ne bilimmAyy sonunda adet oldumyeni aya bomba gibi giricem inşallahh
Benim şuan hazırda bekliyo testim inşallah önümüzdeki ay içinBi keresinde ben test aldım hemde iki tane dedim ki bu ay geciksin öyle test yapacak.2 gün gecikti hadi test yapayım diye wc gittim sonuç regl oldum
Valla yaradı galiba dün ve bu sabah masajı yaptım. Bugünde leslie yaptım ikisidd yaradı galibaHadi gözün aydın canım, o zaman masaj baya işe yaradı desene
Valla yaradı galiba dün ve bu sabah masajı yaptım. Bugünde leslie yaptım ikisidd yaradı galiba
Hadi inşallahBenim şuan hazırda bekliyo testim inşallah önümüzdeki ay için
Canım benim gecen hafta kimyasal genelik oldu bi türlü adet olup temizlenememiştim ondan yoksa normalde ağlıyo olmam lazımdıAdet olup sevinmeyende ne bilimmhadi bakalım hayırlısı inşallah
Aynen bende yazdım bi kere bunuNegatifi görürsem hemen başlıyorum o zaman masaja
Pardon o zaman ben konuya hakim değildimCanım benim gecen hafta kimyasal genelik oldu bi türlü adet olup temizlenememiştim ondan yoksa normalde ağlıyo olmam lazımdı
Pardon o zaman ben konuya hakim değildimiyi ki olmuşsun o zaman
Gözüüün Aydıın balııımmm. Son adetin olsunAyy sonunda adet oldumyeni aya bomba gibi giricem inşallahh
Inşallah yaa hepimizebu aydan sonra olmamayı hedefliyorum inşallah
İnşallahh kuzum sağolssınmGözüüün Aydıın balııımmm. Son adetin olsun
Zaten şuan gidebilmek gibi durumumuz da yokEşim bana diyorki virüs bitince hastaneye gidelim sperm testi vs için şimdi onların onca işi varken bizim bu konu yüzüden gitmemiz ayıp olur onlara sizcede öyle mi olur
Yeni bat ne zaman canım yazalım listeyeİnşallahh kuzum sağolssınm❤
Ne için ayıp olcak canımEşim bana diyorki virüs bitince hastaneye gidelim sperm testi vs için şimdi onların onca işi varken bizim bu konu yüzüden gitmemiz ayıp olur onlara sizcede öyle mi olur
Doktorlar virüsle falan uğraşıyor ya bizim derdimiz bu diye nasıl diyebiliriz falan diye ince bi düşüncesi var bende dedim biz virüsten önce de istiyordukNe için ayıp olcak canım
Canım yasadıgın yere baglı aslında. Kimi ilde yok denecek kadar az vaka sayısı var. Ama zaten suan ülkenin durumu cok iyiye gidiyo. Virüsü daha cabuk atlatacaga benziyoruz. Şuan belki bazı doktorlar tavsiye etmeyebilie gebelik o yüzdende kabul de etmeyebilirler bilemiyorum hic.Doktorlar virüsle falan uğraşıyor ya bizim derdimiz bu diye nasıl diyebiliriz falan diye ince bi düşüncesi var bende dedim biz virüsten önce de istiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?