- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
İnşallah stresten değilde gebeliktendir AllahımİnşAllah dahada gecer benm adet günü cıktı
Ahahaha tamam canım hafif Bi şeyler hazırlayım iftara bari iki gündür feci şişiyoruz az yesek de bugün şişmeyelimYok yok bosa gitmedi pik oldugu gün ve ertesi gün birliktelik olsun demelerinin nedeni spermin 3 gün yaşıyor olmasından. Aslında aşılamada falan yumurta çatladığı gün yapıyorlar sperm iceri yerlessin diye. Iftardan sonra vakit kaybetmeyin canım
Öyle yaptım canım sağol.Chrome dan felan gir canım uygulamadan yüklenmyo diye biliyorumHannereyyan
Attim bi bakarmisin bide 4 de yapcam bugun bkliom umarim kop koyu olurcanm c t idrarı döker dökmez cıkıyoo bende t kop koyuuu
Bekleyelim bakalım gebelik olsun sonu inşallahBEnimde senle aynı zaman ve durum canım, bat 25-26 nisandı, ağrım var bekleyişteyim
bidakika bakıyorumAttim bi bakarmisin bide 4 de yapcam bugun bkliom umarim kop koyu olur
Neden açılmıyor kiCanım fotoğrafın açılmıyor bilmiyorum başka açabilen var mı
Anladım cnm insülin direnci için kullandığını sandım ben, ben de pko yok ama insülin direnci var dahiliye doktorum dıaformın önerdi onu kullanıyorum. Adetim düzenli şekilde benım deProgestan 100 Mg kullanıyorum canım her ay 27 gün döngü ile regl oluyorum önceden altı yedi ay olmuyordum psikolojik olarak kötü oluyordum düzenli olması iyi hissettiriyor
Dogru mutlaka haklisin o yuzden bkleyim dedim bnde bi gun daha imkanim az oyuzden ii kullanmam gerekio testleri umarim supriz yaparim yarinİnşaallah canım benim yok umut kırmak için demedim ovulasyon ile gebelik çoğu kişi de doğru değil burada da var hatta örneği kop koyu görüp adet olan demem o ki en sağlıklısı gebelik testidir her zaman
İnsülin direncim aslında var ama direnç için ilaç vermeyeceğim dikkat et yediğine yeter dedi gerek görse verirdi herhalde diye ilaç için ısrar etmedim canımAnladım cnm insülin direnci için kullandığını sandım ben, ben de pko yok ama insülin direnci var dahiliye doktorum dıaformın önerdi onu kullanıyorum. Adetim düzenli şekilde benım de
10 gun nasil dayanacaksın kız
İnsallah hamilesindir canım rabbim hayırlı evlat versinKizlar dunden beri adet olmadim hala son 3 aydir hic sekmio hatta 1 6 gun erken geliodu simdi geciktim bugun gecikmenin 2ci gunu ve ovu testi dun koyuydu .s bugunde yapcam ovulasyon testini koyu gelirse yarin gebelik testi yapcam dua edin bnm icin
Canım benim içimden iki çizgi çıkacak inşalah diye geçti ferah tut kalbiniDogru mutlaka haklisin o yuzden bkleyim dedim bnde bi gun daha imkanim az oyuzden ii kullanmam gerekio testleri umarim supriz yaparim yarin
Benim ilk gittiğimde epey yüksekti o yüzden verdi diyet yuruyus dikkat et dedi, yaklasık 10 kılo verdim korona bıtsın gıdıcem kontrole.. İnsülin hariç diğer butun hormonlar normal benım pko görünümü de yok, şeker de normal ama insülin yüksek işteİnsülin direncim aslında var ama direnç için ilaç vermeyeceğim dikkat et yediğine yeter dedi gerek görse verirdi herhalde diye ilaç için ısrar etmedim canım
Insallah isteyen herkeze nasio etsinİnsallah hamilesindir canım rabbim hayırlı evlat versin
Ay bunu solemen bile gozlerimi doldurdu allah razi olsunCanım benim içimden iki çizgi çıkacak inşalah diye geçti ferah tut kalbini ❤
Gelmedi henüz
Şeker hastalığı genetik bizde ondan mı yoksa pko dan mı oldu bilmiyorum ama karaciğer yağlanması ve İnsülin çıktı işte diyet erdi ilaç vermedi canım korona hafiflesin tekrar tüm testlerimi yenileyeceğim inşalah güzel çıkar hareketsiz kaldık malum evlerdeBenim ilk gittiğimde epey yüksekti o yüzden verdi diyet yuruyus dikkat et dedi, yaklasık 10 kılo verdim korona bıtsın gıdıcem kontrole.. İnsülin hariç diğer butun hormonlar normal benım pko görünümü de yok, şeker de normal ama insülin yüksek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?