Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha tamam canım hafif Bi şeyler hazırlayım iftara bari iki gündür feci şişiyoruz az yesek de bugün şişmeyelim

Progestan 100 Mg kullanıyorum canım her ay 27 gün döngü ile regl oluyorum önceden altı yedi ay olmuyordum psikolojik olarak kötü oluyordum düzenli olması iyi hissettiriyor
Anladım cnm insülin direnci için kullandığını sandım ben, ben de pko yok ama insülin direnci var dahiliye doktorum dıaformın önerdi onu kullanıyorum. Adetim düzenli şekilde benım de

Dogru mutlaka haklisin o yuzden bkleyim dedim bnde bi gun daha imkanim az oyuzden ii kullanmam gerekio testleri umarim supriz yaparim yarin

Anladım cnm insülin direnci için kullandığını sandım ben, ben de pko yok ama insülin direnci var dahiliye doktorum dıaformın önerdi onu kullanıyorum. Adetim düzenli şekilde benım de
İnsülin direncim aslında var ama direnç için ilaç vermeyeceğim dikkat et yediğine yeter dedi gerek görse verirdi herhalde diye ilaç için ısrar etmedim canım

Kizlar dunden beri adet olmadim hala son 3 aydir hic sekmio hatta 1 6 gun erken geliodu simdi geciktim bugun gecikmenin 2ci gunu ve ovu testi dun koyuydu .s bugunde yapcam ovulasyon testini koyu gelirse yarin gebelik testi yapcam dua edin bnm icin
İnsallah hamilesindir canım rabbim hayırlı evlat versin

İnsülin direncim aslında var ama direnç için ilaç vermeyeceğim dikkat et yediğine yeter dedi gerek görse verirdi herhalde diye ilaç için ısrar etmedim canım
Benim ilk gittiğimde epey yüksekti o yüzden verdi diyet yuruyus dikkat et dedi, yaklasık 10 kılo verdim korona bıtsın gıdıcem kontrole.. İnsülin hariç diğer butun hormonlar normal benım pko görünümü de yok, şeker de normal ama insülin yüksek işte

Şeker hastalığı genetik bizde ondan mı yoksa pko dan mı oldu bilmiyorum ama karaciğer yağlanması ve İnsülin çıktı işte diyet erdi ilaç vermedi canım korona hafiflesin tekrar tüm testlerimi yenileyeceğim inşalah güzel çıkar hareketsiz kaldık malum evlerde

K Kunfeyekunn34 canım ya düne göre açıldı koyu olmak yerind halbuki kasık ağrım ve akıntım da vardı keşke dünü değerlendirseydim neyse bir hafta sonra asıl yumurtlama günüm o güne artık.
[/QUOTE]
O zaman yanlış alarm canım için rahat olsun yumurtlama değildi o 2 aydır kullanıyorum bende pik yapıyor değerlendiriyorum o günleri tutmuyor bu sefer pik olan gün için randevu aldım doktora gideceğim bakalım gerçekten doğru mu testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…