Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de ailemde kalıtsal maalesef, genelede 45 yaşından sonra cıkıypr aile fertlerinde, bende bu kadar erken belirti vermesi üzdü baya, dikkat etmezsen şeker hastası olmaya adaysın dedi
Leslie yapıyorum ben evde tempolu 30dk olan videolarla, tavsiye ederim hem hareket olur

@Kunfeyekunn34 canım ya düne göre açıldı koyu olmak yerind halbuki kasık ağrım ve akıntım da vardı keşke dünü değerlendirseydim neyse bir hafta sonra asıl yumurtlama günüm o güne artık.
O zaman yanlış alarm canım için rahat olsun yumurtlama değildi o 2 aydır kullanıyorum bende pik yapıyor değerlendiriyorum o günleri tutmuyor bu sefer pik olan gün için randevu aldım doktora gideceğim bakalım gerçekten doğru mu testler
[/QUOTE]
Ay canım benim o benim de aklıma takılıyor doktor dan aldığın cevabı bana da mesaj olarak falan bildirir misin rica etsem

Leslie yi duymadım sağol canım ama şuan oruç iken yapamam inşallah ramazan sonu yaparım ama inşalah gebe kalırım da gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…