- 30 Mart 2020
- 7.894
- 15.751
- 248
Canim asıl bugun degerlendirmen lazım siliklestiyse yumurtan çatlamış, bugün tam günunRegen_ ya canım bugün ki ovulasyon testim böyle çıktı dün ki koyuluk gitmiş halbuki kasık ağrım ve çok akıntım vardı bugün koyu olur sandım dün daha koyuymuş keşke değerlendirseydim dünü neyse artık asıl yumurtlama tarihine kısmet
Öyle mi canım aaa ben de tam koyu olmadan silik oldu diye gerek yok sanmıştım tam pik olmadan açıldı yaCanim asıl bugun degerlendirmen lazım siliklestiyse yumurtan çatlamış, bugün tam günun
Testlede alakalı olabilir sen yine de degerlendir bugunu tahmini ne zaman gösteriyo yumurtlama takvimi baktın miÖyle mi canım aaa ben de tam koyu olmadan silik oldu diye gerek yok sanmıştım tam pik olmadan açıldı ya
Benim regl nin başından itibaren sayınca 18. Gün oluyor yumurtlamam canım benim yani toplam beş gün var yumurtlamamaTestlede alakalı olabilir sen yine de degerlendir bugunu tahmini ne zaman gösteriyo yumurtlama takvimi baktın mi
Hoşgeldin canım aramızaaBeninde ekleyin lütfen 24 mayıs
Canım kaç gün geçti adetin? Geç döllenme falan olabilir belkiAdet geçti ama malesef negatif stresten hasta olmuyorum galiba
Hoşgeldin canım. Burda hep beraber bekleriz zaman da gecer emin olBenide ekletmisiniz 18 Mayıs daha çokkk varrrr
Bugün ikinci günüm işte akşam olurum belki sancım giriyor çıkıyor stresten mi olmuyorum dedim bendeCanım kaç gün geçti adetin? Geç döllenme falan olabilir belki
Sorun neydi canımKızlaaar bilen yok mu hiç cevap alamıyorum topikte
Daha varmış canım elinde testin varsa devam et iyice siliklesirse demek ki dün ki pik günunmus. O yuzden bugun denemekte fayd var canımBenim regl nin başından itibaren sayınca 18. Gün oluyor yumurtlamam canım benim yani toplam beş gün var yumurtlamama
Uygulamadan mı giriyosun o yüzden olabilirKızlar ben resim ekleyemiyorum niye ki
Uygulamadan mı giriyosun o yüzden olabili
evet canım uygulamadan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?