Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha varmış canım elinde testin varsa devam et iyice siliklesirse demek ki dün ki pik günunmus. O yuzden bugun denemekte fayd var canım
Var var canım ya yok bu Pik değil çok daha koyu oluyordu ben beş gün sonda pik görürüm bence ama tabi yine Allah bilir belki de Bi lh artışı oldu gitti bilemiyorum herşey beş gün sonda belli olur

Kizlar dunden beri adet olmadim hala son 3 aydir hic sekmio hatta 1 6 gun erken geliodu simdi geciktim bugun gecikmenin 2ci gunu ve ovu testi dun koyuydu .s bugunde yapcam ovulasyon testini koyu gelirse yarin gebelik testi yapcam dua edin bnm icin

Ya ne biliyim bi gun daha bekleyim dedim ovulasyon testi yapayim koyu olursa yine öle gebelik testi yapayim heycan yapmadan dedim hep husrana ugradigim icin bkleyim dedim
Canım benim ovulasyon da adet zamanı kop koyu görüp ertesi gün regl olan çok kişi gördüm ovulasyon ile gebelik çıkması çoğu kişi de doğru değil

Canım benim ovulasyon da adet zamanı kop koyu görüp ertesi gün regl olan çok kişi gördüm ovulasyon ile gebelik çıkması çoğu kişi de doğru değil
Aa bn onu bilmiodum ki ama bnm hic bu kadar koyu olmadi oyuzden hefeslendim gerci iki halide bekliom bakalim ya yarin ilk idrarla gebelik testi yaparm o zmn bi ihtimal gebelik olmusdur belki

Aa bn onu bilmiodum ki ama bnm hic bu kadar koyu olmadi oyuzden hefeslendim gerci iki halide bekliom bakalim ya yarin ilk idrarla gebelik testi yaparm o zmn bi ihtimal gebelik olmusdur belki
canm c t idrarı döker dökmez cıkıyoo bende t kop koyuuu

İnşaallah canım benim yok umut kırmak için demedim ovulasyon ile gebelik çoğu kişi de doğru değil burada da var hatta örneği kop koyu görüp adet olan demem o ki en sağlıklısı gebelik testidir her zaman

Tüh iki kere yumurtlamayı kaçırmışsam üzülürüm keşke dün değerlendirseydim şimdi iftar çay derken iyice erimez inşallah yumurta biz değerlendirene kadar
Yok yok bosa gitmedi pik oldugu gün ve ertesi gün birliktelik olsun demelerinin nedeni spermin 3 gün yaşıyor olmasından. Aslında aşılamada falan yumurta çatladığı gün yapıyorlar sperm iceri yerlessin diye. Iftardan sonra vakit kaybetmeyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…