- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 103
- 31
Ay inşallah öyledir canımKendini yumurtlamaya hazırlıyor olabilir bide biraz üşüttüysen sancı devam edebiliyor canım
Amin canım hepimizdeninşallahh cnm bnm,allah razı olsun
Canım ben genelde usutursem oluyor o bide yumurtlama yakınsa öyleKızlar bir şey soracağım reglim 2 gün önce bitti ama hala regl olacakmışım gibi sancı var aranızda yaşayan oldu mu bu durumu neden olur ki
Yaaa bende çok heyecanlıyım bakalım yarın da olmazsam inşallah yapıcam ❤bence regl düzenliyse beklemebebiş haberi bekliyoruz burda
İnşallah bebişin seninledir canımYaaa bende çok heyecanlıyım bakalım yarın da olmazsam inşallah yapıcam ❤☺☺
Ben şimdiye çoktan yapmıştım testiYaaa bende çok heyecanlıyım bakalım yarın da olmazsam inşallah yapıcam ❤☺☺
Havalar soğudu tekrar olabilir :)Canım ben genelde usutursem oluyor o bide yumurtlama yakınsa öyle
AynenHavalar soğudu tekrar olabilir :)
Ben bu belirtiyi hamile olunca yaşıyorumregline ne kadar var kiKızlar göğüs ağrısı değil de acıması var, ağrı her zaman olur benim sadece yürürken falan veya dokununca acıyor sizce neden
Evet canım nasip ama ben cok umutlu değilim bu aydan. Ya da umut edip sonra üzülmek istemiyo da olabilirim
Bugünle beraber 7 gün var. Ama belirti değildir ya. Birkaç ay önce de böyle olmuştu bir şey çıkmamıştı. Ben artık umutlanmak istemiyorumBen bu belirtiyi hamile olunca yaşıyorumregline ne kadar var ki
Canım umitlenmekde ümitsizlik ye yıpratıyor insanı çok iyi biliyorum ama bende öyle oluyordu herkeste aynı belirti olmayabilir tabiBugünle beraber 7 gün var. Ama belirti değildir ya. Birkaç ay önce de böyle olmuştu bir şey çıkmamıştı. Ben artık umutlanmak istemiyorumAma hani mide bulantısı falan desem onlar psikolojik olabiliyor, ben bildiğin acı hissediyorum hem de hiç aklımda yokken.
Bitkisel kürler denediniz miKızlar 3,5 yıl oldu evleneli bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı eşim sorun etmeye başladı bu durumu ikimizde de bir sorun yok ama olmuyor çok üzgünüm artık uğraşma boşver olmaz bizim kabullen artık sende dedi
Denedim bişiler ama bir faydası olmadıBitkisel kürler denediniz mi
Neleri denediniz meselaDenedim bişiler ama bir faydası olmadı
Çakşır suyunu duydun mu? Ben alıp kullanmaya baslicam yarın. Faydasını çok gören var bi araştır istersen sen deDenedim bişiler ama bir faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?