Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum. Nasılsın iyi misin sen
iyim canm bu gün hafuf hafif mide bulantı geerme geldi yeni yeniAşırı Qaz Bide akşamları yandan ortaya doöru gelen batma sancı gelio gidiyoo yarın 5 haftaya gircezzz

iyim canm bu gün hafuf hafif mide bulantı geerme geldi yeni yeniAşırı Qaz Bide akşamları yandan ortaya doöru gelen batma sancı gelio gidiyoo yarın 5 haftaya gircezzz
Umarım mide bulantılarını cok agır gecirmezsin canımm. Ama olsun o bile güzeldir

Umarım mide bulantılarını cok agır gecirmezsin canımm. Ama olsun o bile güzeldir
İnşAllah kuzum Bu sıralar hiçç iştahım yok yaaa karnım qurlamasa hatırlamam bile 2kilo verdm bu günlerde Darısı sizeeee

Her gün duamdasınız ben hic bizaman tek kendim icin istemem dua etmem kuzum Bu ay İnşAllah Her çeye razıyım dedim kusa kusa gezmeye bilee gerçekten hiiic sorun değill
Bebegini saglıklı sekilde kucagına almakta nasip olsun balım. Cinsiyetini öğrendiğin günleri de görelim

Bebegini saglıklı sekilde kucagına almakta nasip olsun balım. Cinsiyetini öğrendiğin günleri de görelim
İnşAllah İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HER KESEE BU GÜZEL HİSS TATDIRSIB VE EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI QEBELİK GECİRSİNN beklemek güzeldiir sabr edin kızlar sonunca kovuşmak var

Hamilelikten olabilir
Senin ağzın bal yesin emi :)) Ama değildir ya aylar önce de böyle olmuştu. O ay kasık batması da vardı. Adetim lekelendikten sonra gelmişti belki de o ay kimyasal yaşadım kimbilir :) Eğer o ayki kimyasalsa bu ay gebelik olabilir cidden ama yoktur ya. Deli gibi oldum iyice :)

Çoğu kadın kimyasal yasayıp bilemiyomus canım cünkü regl olup atıyomuş. Belkide biz de yasadık belirtilerimiz olunca ama anlayamadık. Bizde buraya gebelik testimizi atcaz hemde çift çizgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…