Yanlış bilmiyorsam adet bitiminden sonra 15 gün sabah akşam. 1 su bardağının yarısı çakşır suyu yarısı su olacak sekildeNe zaman kullanmaya başlamalıyız
Hayırlı olsun canımKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
canııım cok güzel haberlerle gelceksiin tabikiiiAzze canm Yarn sbh doktirdayım İnşAllah Dua et Güzel haberlerle döneyim Keseyide tez zamanda göreyim
Ya inanmıyorum nasıl da belliKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
İnşallah kuzum. Nasılsın iyi misin senİnşAllah Bebeğim Hepinizin tek tek hoş Haberlerini almak Nasip olsun İnşAllah
iyim canm bu gün hafuf hafif mide bulantı geerme geldi yeni yeniİnşallah kuzum. Nasılsın iyi misin sen
Maşallah canım hamilesin, Allah sağlıklı gebelik nasip etsin insallahKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
Umarım mide bulantılarını cok agır gecirmezsin canımm. Ama olsun o bile güzeldiriyim canm bu gün hafuf hafif mide bulantı geerme geldi yeni yeniAşırı Qaz Bide akşamları yandan ortaya doöru gelen batma sancı gelio gidiyoo yarın 5 haftaya gircezzz
İnşAllah kuzum Bu sıralar hiçç iştahım yok yaaa karnım qurlamasa hatırlamam bile 2kilo verdm bu günlerdeUmarım mide bulantılarını cok agır gecirmezsin canımm. Ama olsun o bile güzeldir
Amin canım cok dua et bizim icin olur muİnşAllah kuzum Bu sıralar hiçç iştahım yok yaaa karnım qurlamasa hatırlamam bile 2kilo verdm bu günlerdeDarısı sizeeee
Her gün duamdasınız ben hic bizaman tek kendim icin istemem dua etmem kuzumAmin canım cok dua et bizim icin olur mu
Canım hayırlı olsunnnKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
Bebegini saglıklı sekilde kucagına almakta nasip olsun balım. Cinsiyetini öğrendiğin günleri de görelimHer gün duamdasınız ben hic bizaman tek kendim icin istemem dua etmem kuzumBu ay İnşAllah Her çeye razıyım dedim kusa kusa gezmeye bilee gerçekten hiiic sorun değill
Her zaman olmuyor ama ara ara acıyor canım. Sende de öyle miydi?Canım umitlenmekde ümitsizlik ye yıpratıyor insanı çok iyi biliyorum ama bende öyle oluyordu herkeste aynı belirti olmayabilir tabi
İnşAllahBebegini saglıklı sekilde kucagına almakta nasip olsun balım. Cinsiyetini öğrendiğin günleri de görelim
Senin ağzın bal yesin emi :)) Ama değildir ya aylar önce de böyle olmuştu. O ay kasık batması da vardı. Adetim lekelendikten sonra gelmişti belki de o ay kimyasal yaşadım kimbilir :) Eğer o ayki kimyasalsa bu ay gebelik olabilir cidden ama yoktur ya. Deli gibi oldum iyice :)Hamilelikten olabilir
Çoğu kadın kimyasal yasayıp bilemiyomus canım cünkü regl olup atıyomuş. Belkide biz de yasadık belirtilerimiz olunca ama anlayamadık. Bizde buraya gebelik testimizi atcaz hemde çift çizgiyleSenin ağzın bal yesin emi :)) Ama değildir ya aylar önce de böyle olmuştu. O ay kasık batması da vardı. Adetim lekelendikten sonra gelmişti belki de o ay kimyasal yaşadım kimbilir :) Eğer o ayki kimyasalsa bu ay gebelik olabilir cidden ama yoktur ya. Deli gibi oldum iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?