Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet böyle söyleyenler çok var dünyada alacağı nefes olsa hiç bir şey durduramazdi onu nasip inşallah Allah kısmet eder hepimize önce hiç olmayanlara sonra bize çünkü ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum.

Bidaha rahim filmi çektir bence ve o ay yine dene :) oğlun öyle olmuş. Bende bu ay rahim filmi çektirdim, inşallah benimde evladım olur, bize 1 buçuk senedir deniyoruz olmuyor. Sürekli aklımda neden Allah bana evlat vermiyor diye ahhhh neyse. Yaş sınırın yoksa yine sağlıklı çocukların olacaktır pes etme. Bi kaç ay sonra Annene söylersin geri getirsin hırkaları

Geçen ay hamile kaldım tekrar çektirmeye gerek var mı acaba gerçi hamilelik şansını artırıyor deniliyor. Seni anlıyorum canım biz de 1 buçuk sene korunup sonraki 1 buçuk sene istedik olmadı çok zor ama mübarek günlerdeyiz çok dua et . Annem ben hamile kalınca aa bak kiyafetleride ben daha verememistim coronadan dolayı demişti gülüsmüstük

Bu arada iki hamileliğimde de belirti olarak adet olacakmis gibi sancı şişkinlik ama anormal patlayacakmis gibi bir his gögüslerde inanılmaz bir hassasiyet sertleşme büyüme iştahsızlık yemekten sonra şiddetli olmayan ama rahatsız eden bir mide bulantısı yaşadım ikisinde de lekelenme hep oldu ikincisinde daha fazlaydı düşük oldu ama oğlumda da 9 ay lekenlenme oldu bazen kırmızı bazen kahverengi

Öyle oluyor mu ya lekelenme falan yada şöyle bir soru sorayım bebek kendini saklar mı ben bunu duydum da

Hoşgeldin aramıza.. bende 2 ay önce kürtaj oldum hiç korunmadım hamile de kalamadım ama. Umarım sen sağlıklı şekilde kalırsın canım

Canım yerleşme kanaması olablr, öyleyse test yaparsan çıkar, benim ilk hamilelilğimde aynı şekilde yaşadım, adete 5gün varken öğrendim gebeliğimiinşallah vardır
Adet olmadan bu kadar erken bilmiyordum ogrenildigini canım adet belirtilerim hiç yok adetime 2 gun var bende düşünüyordum acaba test alsam mı diye erken diye vazgeçtim şimdi senin yazdığını okudum belki alıp bakabilirim

Lekelenme açık kahve miydi? İki gündür benim öyle çözülcek gibi hissediyorum bi türlü gelmedi.
Canim ben cok koyu bi sekilde yasadim hasta oldugumu sanmistim sonra uc gun cozulmedi brnim adetim hep duzenlidir meger yerlesme kanamasi vs yasamisim . Hamileligimi ogrendikten sonra ki gunde acik kahvemsi uzayan akintilarim oldu direk ignem yapildi onem amacli. Cok sukur carsambadan beri temizim insallah degerimde artmistir o yuzden cozulmedigi taktirde test yapin az cok kendi vucudunuzu taniyosunuz ben hic imkan vermiyodum hatta o gun esime maydonoz filan aldirdim testen sonra bisey olmasaydi yapacaktim ama cok sukur baya belirgin cift cizgimi gordum .

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 8 ay önce 6 haftalık düşük yaptım sonra olmadı hiç bu ay ovulasyona basladım bat ım 4 nisan dı 15 nisanda yumurtlamam oldu 16 sınsa silikleşti su an bir haftadır aşırı kasık agrılarım oluyor normalde adet belirtilerimde sivilce cıkması olurdu su an hiç yok insallah olmaz adetlerim düzensiz oldugu için yumurtlama günümden hesapladıgım adetime 3 gün var sanırım herhangi ne belirtim olursa olsun baska bişeydendir deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama o cift cizgiyi görmeyi cok istiyorum

Bende aynısını yasadım kesinlikle bence 2 aylık 3 aylık olana kadarda kimseye soylenmemeli

cnm merhaba benden 4 gündür sadece leke geldi daha bugün normal regl olmaya basladım bidahaki regl de tarihi değişiyor 22 mayıs cnm. Dün test yaptım arkadas lar acaba yerleşme mi diyince negatif cıktı bugün regl oldum maalesef

Demek ki hamile kalabilmişsin kürtaj olduğuna göre, bak ben hiç gebelik yaşamadım nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana imkansız gibi geliyor. Bi de bu açıdan bak bi kez olan bi daha olur :)
Kesinlikle, bende 2 yıldır hiçbişey yaşamadım, gebe kalıp kalamıcagımdan emin deilim

kader arkadaşlarım Ben de aynı şekilde hissediyorum bir kimyasal bile yaşamaz mı bir insan iki senede. Tık yok ama görünürde sorun da yok

S Sarisinmelekk canım hikayeni biliyorum çok aktif değildim grupta ama okudum sayfaları, bence sakin ol erkekler ailesinin yanındayken maalesef bize biraz ilgisiz davranabiliyor, hele senin aran da açık olduğu için kaçınılmaz olmuş. Sakin kal, kayınvalidenin kayınpederinin ağzına laf verme, kavganızı duyarlarsa daha çok doldurabilirler, ama mesafe koymasını beklemek biraz zor. Gelince çözersiniz birbirini bu kadar seven insanlar ayrılmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…