Lilaaaa sen hamilesiiiin. İnanmıyrum bu nasıl bişe nasıl oldu bu.
Kuzumm cok mutlu oldumm. Senin adet tarihin neydi.Yaaaa ben de inanmıyorum bu ay hiç dikkat etmemiştim yumurtlamayı yakalayamamistm.
Eşim de inanamadi gidiyorum tekrar test almaya
yaaa tebrik ederim baya belirgin cıkmış canm Bende bile bu kdr belirgin değildiiiYaaaa ben de inanmıyorum bu ay hiç dikkat etmemiştim yumurtlamayı yakalayamamistm.
canım regl tarihin 1'i mi ona göre listeye eklimKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 8 ay önce 6 haftalık düşük yaptım sonra olmadı hiç bu ay ovulasyona basladım bat ım 4 nisan dı 15 nisanda yumurtlamam oldu 16 sınsa silikleşti su an bir haftadır aşırı kasık agrılarım oluyor normalde adet belirtilerimde sivilce cıkması olurdu su an hiç yok insallah olmaz adetlerim düzensiz oldugu için yumurtlama günümden hesapladıgım adetime 3 gün var sanırımherhangi ne belirtim olursa olsun baska bişeydendir deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama o cift cizgiyi görmeyi cok istiyorum
Gözün aydın adetin kaç gün geçti baya belirgin maşallahYaaaa ben de inanmıyorum bu ay hiç dikkat etmemiştim yumurtlamayı yakalayamamistm.
ah taze anneBende kan verdm sonucları bekliyorum yarında Kadın doöuma gidicem varsa Keseye bakcam 5hafta olduk
Kuzumm cok mutlu oldumm. Senin adet tarihin neydi.
6 gün gecikti işte kuzm son regl 26 mart
21'nde olman gerekiyodu dimi. Ah bak neler konuşuyodk neler oldu6 gün gecikti işte kuzm son regl 26 mart
Benimde adete göre 6+5 olduk inşallah yarın gidicem kese gözükür bugün dayanamadım yine test yaptım böyle çıktı kafayı yedim herhalde artıkBende kan verdm sonucları bekliyorum yarında Kadın doöuma gidicem varsa Keseye bakcam 5hafta olduk
Kız yeter zorlama artık hamilesinBenimde adete göre 6+5 olduk inşallah yarın gidicem kese gözükür bugün dayanamadım yine test yaptım böyle çıktı kafayı yedim herhalde artık
Maşallah baya koyuBenimde adete göre 6+5 olduk inşallah yarın gidicem kese gözükür bugün dayanamadım yine test yaptım böyle çıktı kafayı yedim herhalde artık
Hala inanamıyorum ondan sanırım bu ilk çizgi silik çıkıyor neden öyle oluyor anlamadımKız yeter zorlama artık hamilesin
Baya hcg yüksek ondanHala inanamıyorum ondan sanırım bu ilk çizgi silik çıkıyor neden öyle oluyor anlamadım
İnsn canım gönlünü ferah tutHala inanamıyorum ondan sanırım bu ilk çizgi silik çıkıyor neden öyle oluyor anlamadım
Valla kuzum ben adetimden önce yapmaya başladım test o kadar silikti ki böyleydi yani bu en son yaptığım teste göre kan değerim yüksektir herhalde kan verdin mi sen canımMaşallah baya koyuSen baya beklemişsinn ben dayanamam yeter 5gün artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?