Tabi canım denk de gelmis olabilirYalnız ben gebelik oluşturduğunu bilmiyordum doktor yazmıştı gebelik öncesi kullanmam için. Diğer arkadaş öyle dedi yanıltmayayım sizi
İlişkiden hemen sonraysa başka bi sebepten olabilir canım :/
Of bi bilsem ya
Canım benimde 4 ay önce düşük oldu şimdi tekrar hamileyim olur merak etme sen içini ferah tutBir kürtajım oldu dört ay önce şuan sanki olmayacak korkusuna kapıldım
Lekelenme oluyor evet oğlum sağlıkla dunyaya geldi ama bebek saklanması diye bir şey duymadım görünüyordu bebek ama kesenin etrafında kanama alanları oluyorduÖyle oluyor mu ya lekelenme falan yada şöyle bir soru sorayım bebek kendini saklar mı ben bunu duydum da
Gittin mi canım hastaneyeDoğrudur tabi onlar daha iyi bilir
HoşbuldukHoşgeldin aramıza.. bende 2 ay önce kürtaj oldum hiç korunmadım hamile de kalamadım ama. Umarım sen sağlıklı şekilde kalırsın canım
Hayır canım bugün gidemeyeceğimGittin mi canım hastaneye
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımHayır canım bugün gidemeyeceğim
Hay ağzına sağlık aynı soru benim de kafamda bilenler yardımcı olursa çok sevinirizKızlar bişey sorcam bu t çizgisi koyu ama C çizgisi silik çıkıyor benim neden acaba
Valla çıldırcam ya bi sorun mu var diye düşünüyorum artıkHay ağzına sağlık aynı soru benim de kafamda bilenler yardımcı olursa çok seviniriz
Ya kızlar yaklaşık beş altı gündür kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum hafif de miğde bulantısı vallahi adet olmasam hamileyim derim ya
canım sen kullanıcı adını mı değiştincnm merhaba benden 4 gündür sadece leke geldi daha bugün normal regl olmaya basladım bidahaki regl de tarihi değişiyor 22 mayıs cnm. Dün test yaptım arkadas lar acaba yerleşme mi diyince negatif cıktı bugün regl oldum maalesef
Sağol canım. İlkti. Benimde öyle oldu. Daha fazla istemrye başladım. İnsan o kayıp duygusunu hazmedemiyo. Tekrar hemen hamile kalmak istiyoHoşbuldukgeçmiş olsun sana da insallah biran evvel Allah isteyen herkese nasip eder. Benim düşükten sonra inanılmaz bebek isteğim arttı önce böyle degildim. Senin ilk gebeliğin miydi
Bişe kalmamış pekş hamilelik belirtilerin var mıHoşbuldum 29 nisani bekliyorum inşallah olmam ya regl hiç belirtim de yok nasip bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallah
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah bebegin seninledirKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 8 ay önce 6 haftalık düşük yaptım sonra olmadı hiç bu ay ovulasyona basladım bat ım 4 nisan dı 15 nisanda yumurtlamam oldu 16 sınsa silikleşti su an bir haftadır aşırı kasık agrılarım oluyor normalde adet belirtilerimde sivilce cıkması olurdu su an hiç yok insallah olmaz adetlerim düzensiz oldugu için yumurtlama günümden hesapladıgım adetime 3 gün var sanırımherhangi ne belirtim olursa olsun baska bişeydendir deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama o cift cizgiyi görmeyi cok istiyorum
Lilaaaa sen hamilesiiiin. İnanmıyrum bu nasıl bişe nasıl oldu bu.
Kesinlikle öyle canımBende aynısını yasadım kesinlikle bence 2 aylık 3 aylık olana kadarda kimseye soylenmemeli ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?