Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız ben gebelik oluşturduğunu bilmiyordum doktor yazmıştı gebelik öncesi kullanmam için. Diğer arkadaş öyle dedi yanıltmayayım sizi
Tabi canım denk de gelmis olabilir zaten folik asit kullanmamız gerekiyor ya bu sefer senin kullandığından alayım dedim

Öyle oluyor mu ya lekelenme falan yada şöyle bir soru sorayım bebek kendini saklar mı ben bunu duydum da
Lekelenme oluyor evet oğlum sağlıkla dunyaya geldi ama bebek saklanması diye bir şey duymadım görünüyordu bebek ama kesenin etrafında kanama alanları oluyordu

Hoşgeldin aramıza.. bende 2 ay önce kürtaj oldum hiç korunmadım hamile de kalamadım ama. Umarım sen sağlıklı şekilde kalırsın canım
Hoşbulduk geçmiş olsun sana da insallah biran evvel Allah isteyen herkese nasip eder. Benim düşükten sonra inanılmaz bebek isteğim arttı önce böyle degildim. Senin ilk gebeliğin miydi

Kızlar bişey sorcam bu t çizgisi koyu ama C çizgisi silik çıkıyor benim neden acaba

Ya kızlar yaklaşık beş altı gündür kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum hafif de miğde bulantısı vallahi adet olmasam hamileyim derim ya

Sürekli zaten belirtiler yaşıyoruz. Valla sinir bozucu ya. Ne zaman bitecek bu

canım sen kullanıcı adını mı değiştin

Hoşbulduk geçmiş olsun sana da insallah biran evvel Allah isteyen herkese nasip eder. Benim düşükten sonra inanılmaz bebek isteğim arttı önce böyle degildim. Senin ilk gebeliğin miydi
Sağol canım. İlkti. Benimde öyle oldu. Daha fazla istemrye başladım. İnsan o kayıp duygusunu hazmedemiyo. Tekrar hemen hamile kalmak istiyo

Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah bebegin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…