Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız ben gebelik oluşturduğunu bilmiyordum doktor yazmıştı gebelik öncesi kullanmam için. Diğer arkadaş öyle dedi yanıltmayayım sizi
Eşim eczacı bir arkadaşından aldı. Oda bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor demiş. Vitaminler sağlıklı bir gebelik oluşması için destek oluyor yani

Kizlar yumurtlama döneminde hergynmu yoksa gun asiri mi degerlendirmeli hamile olanalr ya da duydugunuz varsa bilgi verebilir misiniz
Yumurtlama zamanı oldugunda o 3 4 gün hergün değerlendirilmeli diye biliyorum canım

Kızlar kocamla ayrılık bize yaramadı çok şidetli tartıştık bebek yapmaktan vaz geçtik ayrıldık ayrılacagız konu acacagım brzdan

Kuzum neden ya noldu?
Eski ailesi yuzunde çok mu şey istiyorum sadece eski eşiyle aralarina mesafe koymalarini istiyorum anatmistim ya eski resimler fln kayin peder gecen mangal yapmis onu da carmislar ustune gorgusuzler canli yayin acmislar cok gucume gitti esimde ailesini hakli gorur kirildigimi soylemiz ee darilasin o darilacak diye biz torunumuzu mu gormeyelim diyormus biz saga oldumuz surece onar bu eve gelecek benim yanimda kadinin arkasindan soylemedikleri kalmiyor ben yokken mangal keyfi esimde aklisiniz diyor uzaga gitti adam ne ariyor ne soruyor bugn pazar evde ve aradim usaniyorum marketeyim hep bahane annesinle konustu cocugunla arkadasinla bir bana vakti olmadi cocuk ta istemiyor zamani var diyor simdi olmaz bende tartistim bitti dedim bitemez sen benimsin hem istedigim 1 kucuk seyi yapmiyor hem ayrilmak istemiyor

eski eşiyle mecburen iletişim halinde olur cocuk yüzünden ama ortada seni rahatsız eden durumlar var sanırım. Eşinin dengeyi kurması lazım. Ama seni aramaması da problem bence. Her boş vaktindr arayıp sesini duymak istemesi gerekirdi bence. Cocuk istememesine de bişe diyemiyorum canım ya

Bilmiyorum cok yorgun hisediyorum cnm ne yapacagimi bilmiyorum

Ben de FOLİDOCE kullanıyorum klasik folik asit ya acaba o dediğiniz folik asitden mi alsam bende

Folik asit öneriniz var mı

Kızlar bat 3 Mayıs sadece 6 günüm kaldı kasıklarımda batmalar yasıyorum ama anlık ve hafifçe sizce belirti olabilir mi yoksa yşne adet belirtisiyle mi karışıyorum battan bahsediyorum ama 11. gün basladım daha Henüz pik denecek kadar koyuluk gormedim ovi de ama bi ara baya koyulaştı ve silikleşti aynı gün sanırım okadar lh salgılandı zaten pcosum kaliteli yumurtlama olmuyor biliyorsunuz

Tabii bu gebelik belirtilerinde var ve sendekide inşallah budur, bendede var aynısı bat 2 mayıs çift çizgi görme dileğiyle

Selam kizlar ben de inşallah Mayıs ayinda hamile kalanlardan olurum. Bat 17 mayis. Geçen ay beklenmeyen bir hamilelik yaşadım düşükle sonuçlandı ve su an yeniden olur umarım diye bakıyorum bir oğlum var o da uzun bir bekleyiş sonrasında oldu hatta tüp bebek için adet beklediğim ay oldu oğlum. Yıllardır korunmuyorduk gebelik olmuyordu artık olmaz diye tek çocuğa kendimi alistirmistim hatta ümitlenmeyim diye artık regl tarihine bile bakmiyordum 2-3ay önce oglumdan kalan 3-5parca kiyafeti anneme verdim artık olmaz anne bizim sen bunları yeni bebeği olanlara ver dedim o kadar aklımdan cikarmisken hamile kalmışım ve hastaydim o kadar çok ilaç içtim ki virüs yüzünden doktora gitmek zorunda kalmayayim diye tabi nasipte yokmuş onlar bahane oldu ve düşük yaşadım. Düşükten sonra hiç korunmayacagim bakalım kürtaj falan olmadı zaten.

Düşükten hemen sonra hamile kalmak çok daha kolay derler, rahim kendini hazırlıyormuş. İnşallah gönlüne göre olur. Bişey soracm, tüp bebek tedavisi göreceksiniz diye önce rahim filmi çekmişmiydiniz?

O ilaçlar bahane olmuş gerçekten benim arkadaşım üç ay anlamadı hamile oldugunu ağır psikolojik ilaçlar alıyodu günde üç tane. Sapasağlam doğdu çok şükür. Ömrü varsa yaşardı inşallah tekrar gebe kalırsınız

Evet rahim filmi cektirmistim, genetik test yaptırmıştım düşük olur mu diye, eşim tedavi görmüştü sperm dna hasariyla ilgili. Evet bizde de öyle derler inşallah öyle olur ama sanki hiç hamilelik yaşamamıştım gibi ümitsiz oluyor insan 9 yılı geçti evleneli sadece ilk bir buçuk yıl korunduk o yüzden olursa sanki çok zor olacak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…