verdim bu günm benimde testlerim böyleydi canm yavaç yabaç koyulaşdı çok şükür kan değerimi almadm daha Sağlıklı gebelik gecirelim inşAllahValla kuzum ben adetimden önce yapmaya başladım test o kadar silikti ki böyleydi yani bu en son yaptığım teste göre kan değerim yüksektir herhalde kan verdin mi sen canım
Ay inşallah ya valla o kadar korkuyorum ki anlatamam 4 tane düşük o acıları çekmesi zaten mahvediyor insanı birde ilk kızım 6.5 aylık kalbi durdu psikolojim bozuldu iyiceBaya hcg yüksek ondan
bu gün yapmadm testValla kuzum ben adetimden önce yapmaya başladım test o kadar silikti ki böyleydi yani bu en son yaptığım teste göre kan değerim yüksektir herhalde kan verdin mi sen canım
Yaaa Kıyamam İnşAllah Bu sağlıklıdırr Stress yapmaaa en buyuk düşman stressAy inşallah ya valla o kadar korkuyorum ki anlatamam 4 tane düşük o acıları çekmesi zaten mahvediyor insanı birde ilk kızım 6.5 aylık kalbi durdu psikolojim bozuldu iyice
Anladım canım inşallah güzel sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi değerini paylaşırsan aldığında çok sevinirim canımverdim bu günm benimde testlerim böyleydi canm yavaç yabaç koyulaşdı çok şükür kan değerimi almadm daha Sağlıklı gebelik gecirelim inşAllah
Amin canmAnladım canım inşallah güzel sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi değerini paylaşırsan aldığında çok sevinirim canım
Evet canım öyle haklısın bide bi kaç gündür bi miğde yanması var ki sorma vallaYaaa Kıyamam İnşAllah Bu sağlıklıdırr Stress yapmaaa en buyuk düşman stress
aynen bendede gece midee seslerimden uyuyamıyom ackılta olmuyo bide yavaç yavaç bulantı geliyo gibiEvet canım öyle haklısın bide bi kaç gündür bi miğde yanması var ki sorma valla
06.05Hoşgeldin canım bat tarihin ne
Benim bir tanıdık 3 aylık hamileydi ama hamile olduğunu bilmiyordu iki ay boyunca adet görmüştü 3.ayda gecikme olunca hastaneye gitmiş doktor 3 aylık hamilesin demiştiLekelenme oluyor evet oğlum sağlıkla dunyaya geldi ama bebek saklanması diye bir şey duymadım görünüyordu bebek ama kesenin etrafında kanama alanları oluyordu
Benimki baya koyu sanırım artık gözüme inanamıyorum o dereceye geldim benAmin canmBenm daha 5gün gecikti yani testim cok koyu değil normal
Aynn canm sen 1 hafta felan ileridesin benden normalBenimki baya koyu sanırım artık gözüme inanamıyorum o dereceye geldim ben ☺
Ben zorla yemek yiyorum resmen 2 kilo vermişimaynen bendede gece midee seslerimden uyuyamıyom ackılta olmuyo bide yavaç yavaç bulantı geliyo gibi
Yok veremedim. Yarın inş. Siz ne yaptınz. Bakamadım buralara dündendirKan verdiniz mi
aynn bende iki kilo verdm hahahah gitniyo yemekBen zorla yemek yiyorum resmen 2 kilo vermişim
Aynı zamanların bebişleri olacak Allah’ın izniyleAynn canm sen 1 hafta felan ileridesin benden normal
nen verdm bekliyorum canm HayırlısıylaaYok veremedim. Yarın inş. Siz ne yaptınz. Bakamadım buralara dündendir
Kızlar sizin kilo almanız gerekmiyp muyduaynn bende iki kilo verdm hahahah gitniyo yemek
Ben yarın gideceğim randevu aldım kadın doğuma bakalım inşallah iyi haberlerle dönerimYok veremedim. Yarın inş. Siz ne yaptınz. Bakamadım buralara dündendir
Hadi bakalım güzel sonuçlar al haberdar et bizide.nen verdm bekliyorum canm Hayırlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?