Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz tedavi düşünmüyor musunuz canım yumurtlama takibi aşılama falan?
geçtiğimiz ay aşılama için doktorla görüştük bekliyordu, virüs cıkınca ertelemek zorunda kaldık, adetin başlayınca gel demişti. Benım buundugun ilçe cok kucuk Bı ılce, sehir dısına gidiş geliş yapmam gerek en yakın yerde 2 bucuk saat, biraz o yüzden tedavi olayını erteledik. Burdadevletteki doktor da hiç bi sıkıntın yok diyip yolluyor, sadece rahim filmi cektirdim. Çatlatma bile vermedi hiç gerek yok dedi. Sepebsiz bekliyorum işte. Bu sene de tayıncıyız cok sukur.yaza kadar kendı çabalarımızla devam. Virüs de biter inşallah o zamana

Eşinin degerlerine bakıldımı peki canım

Aa tamam nisan grubunda konuşmuştuk canım biz senle şimdi hatırladım. İnşallah gerek kalmaz ben aşılamamı oldum bakalım sonuç bekliyorum artık bizimki yakın ilçe olduğundan sorun olmadı.
Zaten birşey kalmamış yaza

Aynen hiç sorma, uzak da olunca iyice elimiz kolumuz baglandı

İnşallah tutmuştur cnm kacıncı gundesin

Canım senin reglin yaklaştı ya belki gebelik var forumda çoğu kisi lh testiyle gebelik öğrenmiş testi yüklesene buraya bakalım
Anlamiomki bn bu testten adetim gecti cumartesi gunuydu. Bnde gordum ama öle cok kirmizi degilki bnmki.

Eklentiler

• 20200427_161422.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…