ayy inşallah olur hep hayalim vallaBende çok ikiz istiyorum inşallah olur ☺
Çok güzel maşallahkizlar sonuclar cikmadigi icin yazamamistim. Bugun tekrar test yaptirdim 2298 cikti sonucum☺ Yarin sabah da muayene olucam bakalim.
Ben de başta istemezdim ama bu kadar zorlanınca olursa iyi olur diye bakmaya başladım aynı şeyleri tekrar yaşamamak içinBende çok ikiz istiyorum inşallah olur ☺
Canım benim seni de başından beri takip ediyorum ne kadar sıkıntı çektin ama sana bir hediye geldi resmen
Aminnn canım çok dua istiyorumÇok şükür fazla bekletmedi bebeğim
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
23 yaşındasın ve 2.bebiş mi ah kalbime bişeyler oluyoooKizlarr bat 18mayiss benide yazn2.bebisss gelsinn♥
Aynı benYok yaa nerde:) her ay belirtilerin en hasını yaşıyorum ama sonuç kırmızı kart. Belirtilere aldanmıcam kendimi dinlemicem diyorum. Sonra en ufacık bir belirti de google da kendimi hamilelik belirtisimi die ararken buluyorum:)))
InsallahYaa harika ❤inşallah ikizlerin olur ozaman❤
Ooo sen haberi bile vermişsinBelirti deyince aklıma geldi geçen ay adetimden önce belirti arıyorum ya karnım nasıl ağrıyor nasıl ama normal adet ağrısından farklı bir ağrı gibi. Oo tamam dedim hamileyim ben ablama falan mesaj attım nasıl seviniyorumsonuç olarak o ağrının kabızlık ağrısı olduğu ortaya çıkıyor
Olsun esinde varsa oluray ben cok ikiz istiyorum ama hiç yok
allah seni nasi heyecanla okuyodumBelirti deyince aklıma geldi geçen ay adetimden önce belirti arıyorum ya karnım nasıl ağrıyor nasıl ama normal adet ağrısından farklı bir ağrı gibi. Oo tamam dedim hamileyim ben ablama falan mesaj attım nasıl seviniyorumsonuç olarak o ağrının kabızlık ağrısı olduğu ortaya çıkıyor
Hayır benim yok ama eşimin uzaktan akrabalarında varmışayy inşallah olur hep hayalim vallasenin ailende var mı
Ooo sen haberi bile vermişsinalemsiniz ya
Yokluktan oluyor bunlar yokluktanallah seni nasi heyecanla okuyodumsurpriz sonluymus
Canım en alttaki bugunki test mi baya koyu geldi banaAnlamiomki bn bu testtenadetim gecti cumartesi gunuydu. Bnde gordum ama öle cok kirmizi degilki bnmki.
Ben de hic gebelik gecirmedim kuzum Allah büyük bu ay görecegiz insallahMaalesef, bi kere kımyasal geçirmeye bile razıyım o derece şuan, en azından döllenme olabılıyor dicem
Bekliyoruz bakalım
Aynı ben
Benyni durdurmak imkansızaklımız sürekli gebe kalabilmekte.
Ewt en alttaki bugunki ovu testi ilk kez o kadar koyu oldu zaten kuzmCanım en alttaki bugunki test mi baya koyu geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?