Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bi silik bi koyu cikio hamilelerin hep koyi cikio örneklere baktim .s
Sen bugun bitane daha yap bakalım aynı koyulukta olcak mı var gibi geliyor bana adet günümde yapmıstım ovulasyon testi silikti benm baya ki regli oldum sonra. insallah hamilesindir kuzum

Sen bugun bitane daha yap bakalım aynı koyulukta olcak mı var gibi geliyor bana adet günümde yapmıstım ovulasyon testi silikti benm baya ki regli oldum sonra. insallah hamilesindir kuzum
Allah alla tmm 2 saat yine bklicem ay heycan yaptim insallah hamileyimdir ya insallah

Yaaaa ben de inanmıyorum bu ay hiç dikkat etmemiştim yumurtlamayı yakalayamamistm.

Eşim de inanamadi gidiyorum tekrar test almaya
Tebrik ederim canım. ❤

23 yaşındasın ve 2.bebiş mi ah kalbime bişeyler oluyooo hoşgeldiiin canıımm
Hosbulduk canm aslnda bayadr kornmuyurum ama birturlu olmuyor bu ilk bebekte 1sene sonra.oldu yumurtlama gununu tutturamiyoruz demekki

Tekrarla bakalım canım dikkat et idrara da cıkma yoğunluğu azalmasın tut kendini insallah güzel haberle gelirsin
Tmm cikmiom 8 de bi sey icmeyi biraktim ve idrarada cikmiom 7.30 dan beri bkliom ovu testini tekrarliyim belki yine kirmizi dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…