Bize keçiboynuzu pekmezini kayınvalidem göndermiş markasız. Herhalde bi tanıdıktan geldi doğal bişey. Eşime onu içirdim yumurtlama dönemi boyunca günde birkaç kaşık ama ramazanda aksadı baya. Neyse ki o günler eksiksiz içti kar kardır diyorum :)
Ohh ohhh masallah
BAt neydi kizSenin bat ne zamandı canım kaçırdım ben onu
Silik mi çıktı canım testinAa ölemi bna tekrarla dedi bi kac arkadas bnde 2 saat tuttum kndimi cay bile icmedimsilik cikti uzuluodum bu ay ilk kez yapiorum bazi seyleri bilmiom yarin insallah kip kirmizi gebelik testim olur
Ben kullanıyorum, adet döngünü girmen lazım canım örneğin senin 28 günde oluyorsa belki orda 30 ayarlanmıştırKızlar iyi geceler. Bişey soracağım kafam karıştı. Adet döngümü takip etmek için pepapp ı indirdim. Orda adet tarihimi 2 gün geç gösteriyor. Yani 3 mayıs değilde 5 mayıs. Bu uygulamayı kullanan var mı
Ovulasyn testi silik ciktiSilik mi çıktı canım testin
Haa sen kısa zamanda oluyordun hatırladım o zaman çıkar inşallah gebelik testindeBnm
BAt neydi kizadet tarihimi eger öglese 21. Olmam lazimdi olmadi 25 olmam lazimdi yine olmadi gecti iste
Ben kullanıyorum, adet döngünü girmen lazım canım örneğin senin 28 günde oluyorsa belki orda 30 ayarlanmıştır
ilk günden itibaren say bakalım kaç gğn sonra gösteriyorYok doğru girdim baktım tekrardan
Ovulasyonda negatif çıkıp gebelik olanlarda var canım üzme kendini en iyisi gebelik testiyle öğrenmek o zaman bu ovulasyon yanıltıyorOvulasyn testi silik cikti
Bugun alirken bu ne alma ddi dedim corona var kendimize dikkat etmemiz lazim ikimizde birer kaşık iceriz bundanŞifa olsun hiç çaktırma diğer şey için olduğunu
Walla ovulasynu ilk kez yaptim bu ay bilgim yoktu kirmizi gordugumde kocaya kosuodum pik mik bilmiom cok koyu hic olmadi burdakiler gibi az koyu oldu hep tuttumu bilmiomHaa sen kısa zamanda oluyordun hatırladım o zaman çıkar inşallah gebelik testindepeki normal ovulasyonu takip ettin mi değerlendirsen mi acaba bu pikleri
Gorcez yaniltiomu bak belirti azaldi yazdim su an sol kasigim ortaya dogru ince ince sanci vuruo bole degisik umarim bunlar guzl seylerdirOvulasyonda negatif çıkıp gebelik olanlarda var canım üzme kendini en iyisi gebelik testiyle öğrenmek o zaman bu ovulasyon yanıltıyor
ilk günden itibaren say bakalım kaç gğn sonra gösteriyor
Malesef canım yine hüsran test yaptım negatif ama adet görmedim hâlâ
Ovulasyn testi silik cikti
Uzuluom cunku herkezim ya koyu cikio ya silik surekli bnm ki ikiside var tek biseyde kalmio nasip gerciYaaa ona bakıp üzülüyor musun sen.. Hem kesin sonuç mu bakim. En sağlıklısı gebelik testi
Aminn insallahhIsteyen herkez hamile olur insallah ya saglikli hayirli evlatlarimiz olur
Folik asit kullaniyor musunMerhabalarbu topikte yeniyim geçen ay catlatma ignesi ve klomen kullandım ama sonuç ne yazık ki negatif bu ayda 7. Gunden itibaren caksir suyu kullanmaya başladım ayrıca ovulasyonla takıp ediyorum önerebileceğiz başka bisey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?