Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar iyi geceler. Bişey soracağım kafam karıştı. Adet döngümü takip etmek için pepapp ı indirdim. Orda adet tarihimi 2 gün geç gösteriyor. Yani 3 mayıs değilde 5 mayıs. Bu uygulamayı kullanan var mı

Aa ölemi bna tekrarla dedi bi kac arkadas bnde 2 saat tuttum kndimi cay bile icmedim silik cikti uzuluodum bu ay ilk kez yapiorum bazi seyleri bilmiom yarin insallah kip kirmizi gebelik testim olur
Silik mi çıktı canım testin

Ben kullanıyorum, adet döngünü girmen lazım canım örneğin senin 28 günde oluyorsa belki orda 30 ayarlanmıştır

Bnm

BAt neydi kiz adet tarihimi eger öglese 21. Olmam lazimdi olmadi 25 olmam lazimdi yine olmadi gecti iste
Haa sen kısa zamanda oluyordun hatırladım o zaman çıkar inşallah gebelik testinde peki normal ovulasyonu takip ettin mi değerlendirsen mi acaba bu pikleri

Ben kullanıyorum, adet döngünü girmen lazım canım örneğin senin 28 günde oluyorsa belki orda 30 ayarlanmıştır

Yok doğru girdim baktım tekrardan

Haa sen kısa zamanda oluyordun hatırladım o zaman çıkar inşallah gebelik testinde peki normal ovulasyonu takip ettin mi değerlendirsen mi acaba bu pikleri
Walla ovulasynu ilk kez yaptim bu ay bilgim yoktu kirmizi gordugumde kocaya kosuodum pik mik bilmiom cok koyu hic olmadi burdakiler gibi az koyu oldu hep tuttumu bilmiom sansa kader gitti

Ovulasyonda negatif çıkıp gebelik olanlarda var canım üzme kendini en iyisi gebelik testiyle öğrenmek o zaman bu ovulasyon yanıltıyor
Gorcez yaniltiomu bak belirti azaldi yazdim su an sol kasigim ortaya dogru ince ince sanci vuruo bole degisik umarim bunlar guzl seylerdir

Merhabalar bu topikte yeniyim geçen ay catlatma ignesi ve klomen kullandım ama sonuç ne yazık ki negatif bu ayda 7. Gunden itibaren caksir suyu kullanmaya başladım ayrıca ovulasyonla takıp ediyorum önerebileceğiz başka bisey var mı?

Isteyen herkez hamile olur insallah ya saglikli hayirli evlatlarimiz olur
Aminn insallahh
Ya bide bir sorum olacakti hic yasayan var mi
Kac gundur peceteme ve ic camasirima (namaz icin peceteyi alinca namaz kilana kadar ic camasirimada gelmis oluyor) sari akinti geliyo sizce gebelik belirtisi midir

Folik asit kullaniyor musun
Dus alirken sicak suyla alma ve cok durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…