Aa ben de eczanede çalışıyorum canım Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerler. E bana da öyle baksalar yaaEvet canım ultrasonla baktı tamam dedi büyümüş çatlatma iğnesi hemen yazdı al gel karından yapacagım dedi yaptı ama o ay hamile kalmamıstım yani sadece süreç oyle gelişti bide ben doktora demiştim klomen kullanmak istiyorum diye cünkü uzun bi süre eczanede calısmıstım doktorda olur kullandıralım demişti
Yok kuzum yok gozumun yasiyla iki uc kasik zor ictirdim kaynanam gorumcem kayin babam laf soledi yok yok yok adam icmio sanki canini alioz sanirim sorun bnde die dusunuo herkez bna buyuzden baski yapio pskolojisine girdigi icin ters teptirio öle dusunuom oyuzden saldim kndi halineKeçiboynuzu aslında sağlık için de çok faydalı, bağışıklık kuvvetlendiriyor kanı yükseltiyor falan ama öyle desen yine mi içmez
Benimkinin markası hera Epimedyumlu bitkisel macun yazıyor istersen bundan bulursan alHünnap marka alın, orjinali odur zaten
Saol canım seninde insallah bi kere bi git baksın insallah gerek kalmaz sürekliye yaAa ben de eczanede çalışıyorum canım Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerler. E bana da öyle baksalar yaaHep alttan hep alttan
Kaç aydır folik asit kullanıyorum zaten ben. Biz plan yapıyorduk öğretmen olduğum için tatile denk gelmesin falan diye. Aralıkta çocuk çalışmalarına başladık ben kasımda folik asite başladım. Meğer planlar falan anlamsızmış zaten isteyince hemen olmuyor bunu anladık. Hayırlısı ne zamansa artık. Çok teşekkür ederim tavisyeleriniz için kullanayim o zaman ben de eşime aldığım macundanAmin canım isteyen herkese insallah hala daha şoku atlatamadım herhalde kalp atşı duymayana kadar inanmayacagımMutlaka kullansın günde bi kaşık bile yese yeterdir bide sende bu karısımdan kullanabilirsin bence bal çöreoktu tarcın bide folik asit mutlaka kullan canım inan ki doktorlar hamile kalmaya faydası olmuyor desede takviye edici seylerle etkisi oluyor bence
Okadardamı canım işte onunda istemesi lazım yani beneğimz olsun istiyorsan katlan de onaYok kuzum yok gozumun yasiyla iki uc kasik zor ictirdim kaynanam gorumcem kayin babam laf soledi yok yok yok adam icmio sanki canini alioz sanirim sorun bnde die dusunuo herkez bna buyuzden baski yapio pskolojisine girdigi icin ters teptirio öle dusunuom oyuzden saldim kndi haline
Bi daha kullanmaz ya bu çok kötü tadı olup tüm gün midesini yakınca aman inşallah gerek kalmaz da bu ay gebe kalırımHünnap marka alın, orjinali odur zaten
Aynen canım planlama değil ama folige hep devam edebilirsin bence sormak istedigin seyler olursa yazabilirsin artık arastıra arastıra bir jinekolog gibi oldukKaç aydır folik asit kullanıyorum zaten ben. Biz plan yapıyorduk öğretmen olduğum için tatile denk gelmesin falan diye. Aralıkta çocuk çalışmalarına başladık ben kasımda folik asite başladım. Meğer planlar falan anlamsızmış zaten isteyince hemen olmuyor bunu anladık. Hayırlısı ne zamansa artık. Çok teşekkür ederim tavisyeleriniz için kullanayim o zaman ben de eşime aldığım macundan
Waalla istioda iste aman boswer bnm sansimOkadardamı canım işte onunda istemesi lazım yani beneğimz olsun istiyorsan katlan de onabiz kadınlar nelere nelere katlanıyoz ah erkekler bi macunda bişey mi
Tamm çok teşekkür ederimAynen canım planlama değil ama folige hep devam edebilirsin bence sormak istedigin seyler olursa yazabilirsin artık arastıra arastıra bir jinekolog gibi olduk
İnşallah canım inşallah bizde de bir tane çöpe gitti bir marka sonra hünnap sipariş verdim biraz daha pahalı ama eşim oo bu çok güzelmiş deyip iki 3 kaşık içiyor baya hafif tadı.Bi daha kullanmaz ya bu çok kötü tadı olup tüm gün midesini yakınca aman inşallah gerek kalmaz da bu ay gebe kalırım❤
Hadi hayirlisin canim insallah gebisizdir.Yani cabaliom gibi bisey cogu yerde ovu testiyle ögreniolar kirmizilastiysa ii biseymis yarim sabhda gebelik testi yapcam.
Netten arattım ama bulamadım canım bunu aktardan falan mı aldınİnşallah canım inşallah bizde de bir tane çöpe gitti bir marka sonra hünnap sipariş verdim biraz daha pahalı ama eşim oo bu çok güzelmiş deyip iki 3 kaşık içiyor baya hafif tadı.
E o zaman boşver canım zaten faydası olacağına da inanmıyorsa olmaz. Sperm testi yaptırdı mı ama belki sorun ondaYok kuzum yok gozumun yasiyla iki uc kasik zor ictirdim kaynanam gorumcem kayin babam laf soledi yok yok yok adam icmio sanki canini alioz sanirim sorun bnde die dusunuo herkez bna buyuzden baski yapio pskolojisine girdigi icin ters teptirio öle dusunuom oyuzden saldim kndi haline
Insallah da umudum azalio yaHadi hayirlisin canim insallah gebisizdir. ♥
Canım benim ovulasyon testi belli Bi saatten sonra yapılmaz ki şuan yapılma saati değil sen hiç germe kendini yarın güzelce yap gebelik testini rahatlaKizlar ovu testi yine silik ya bi koyu bi silik sinir ya koyu koyu ciksa gebelik testi kopkoyu ciksa dunyalar bnm olcak cnm cok sklio cokkkarada gogus kasik agrisi var biraz akinti ama okadar baska belirti yok sansima ya
Hayır canım eczanelerde satılıyor sadece, kendi işyerimden sipariş verdim. Soğuk sıkım ve kalite testleri istanbul üniversitesinde yapılıyorNetten arattım ama bulamadım canım bunu aktardan falan mı aldın
Yaptirdik hormonada bakildi ikimizde de sorun yokmus ama bebekde olmuo isteE o zaman boşver canım zaten faydası olacağına da inanmıyorsa olmaz. Sperm testi yaptırdı mı ama belki sorun onda
Hmm o zaman bu ay olmazsa eczane den Bi de onu alayım canım macun mu keçi boynuzu mu?Hayır canım eczanelerde satılıyor sadece, kendi işyerimden sipariş verdim. Soğuk sıkım ve kalite testleri istanbul üniversitesinde yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?