Canım seni üzmek istemiyorum ama nisan topiğinde biri bakmıştı ovu testiyle süper koyu çıkıyordu ama adet oldu, o yüzden bence direk gebelik alıp yap kesin olsun için de rahat etsinKizlar ovu testi yine silik ya bi koyu bi silik sinir ya koyu koyu ciksa gebelik testi kopkoyu ciksa dunyalar bnm olcak cnm cok sklio cokkkarada gogus kasik agrisi var biraz akinti ama okadar baska belirti yok sansima ya
Aa ölemi bna tekrarla dedi bi kac arkadas bnde 2 saat tuttum kndimi cay bile icmedimCanım benim ovulasyon testi belli Bi saatten sonra yapılmaz ki şuan yapılma saati değil sen hiç germe kendini yarın güzelce yap gebelik testini rahatla
Direk özü canım soğukta sıkıyorlar başka katkı maddesi yok içinde tamamen doğal. Başka marka önerirlerse kabul etme depoda vardır getirtsinler ellerinde yoksa. Hünnap keçi boynuzu özü olarak geçiyor.Hmm o zaman bu ay olmazsa eczane den Bi de onu alayım canım macun mu keçi boynuzu mu?
Yarin yapcam insallah cikar ya erken gebelik testi yapcam eger cikmazsa ve adet olmazsam bi bir hafta bekler yenilerim testi en mantiklisi bu sanirim.Canım seni üzmek istemiyorum ama nisan topiğinde biri bakmıştı ovu testiyle süper koyu çıkıyordu ama adet oldu, o yüzden bence direk gebelik alıp yap kesin olsun için de rahat etsin
Oyle deme canım her insanın eksi yönleri vardır bizim bile o yüzden eşlerimizinde olması normal yani baksana biz bu kadar arastırma yapıypruz uğrasıyoruz içmedigimz sey yok ama erkekler bizim gibi değil kabullenmek lazımWaalla istioda iste aman boswer bnm sansim
Nasip canim sen umidini kesme hic bir zaman uzme kendini benimde 3uncu ay denemem insallah bu ay tutmustur tutmadiysa da cocugumzun cani sag olsun gec olsun hayirli olsun skma canini canimInsallah da umudum azalio ya
Amin canım benim geçen gün de söyledim ya sana bakma sen bu ovulasyon testlerine herkes için geçerli değil koyu olması. Bazısı tam koyu görür adet olur bazısı hamile.. Yani değişir en sağlıklısı gebelik kafan rahat olurAa ölemi bna tekrarla dedi bi kac arkadas bnde 2 saat tuttum kndimi cay bile icmedimsilik cikti uzuluodum bu ay ilk kez yapiorum bazi seyleri bilmiom yarin insallah kip kirmizi gebelik testim olur
Kabullendim oyuzden ugrasmiom kndim cabaliom zaten yapcak bisi yok hersey nasipOyle deme canım her insanın eksi yönleri vardır bizim bile o yüzden eşlerimizinde olması normal yani baksana biz bu kadar arastırma yapıypruz uğrasıyoruz içmedigimz sey yok ama erkekler bizim gibi değil kabullenmek lazım
Siz ne zamandır istiyordunuz?Oyle deme canım her insanın eksi yönleri vardır bizim bile o yüzden eşlerimizinde olması normal yani baksana biz bu kadar arastırma yapıypruz uğrasıyoruz içmedigimz sey yok ama erkekler bizim gibi değil kabullenmek lazım
2 yil oldu bnmde ama olmadi hayirli bi zmni var herhalde umarim bu aydir o hayirli zmn cok yoruo bu durum insani .Nasip canim sen umidini kesme hic bir zaman uzme kendini benimde 3uncu ay denemem insallah bu ay tutmustur tutmadiysa da cocugumzun cani sag olsun gec olsun hayirli olsun skma canini canim
Benimde adetime 9 gun var bakalimInsallah da umudum azalio ya
Aynen oyle canim insallahh2 yil oldu bnmde ama olmadi hayirli bi zmni var herhalde umarim bu aydir o hayirli zmn cok yoruo bu durum insani .
2 tanecik testim var biri erken biri normal test dikkatli kullanmam lazim umarim dedigin gibi gebelik testinde cikar cikacaksa sakin kalmaya calisiom da burdaki heycan cok guzlAmin canım benim geçen gün de söyledim ya sana bakma sen bu ovulasyon testlerine herkes için geçerli değil koyu olması. Bazısı tam koyu görür adet olur bazısı hamile.. Yani değişir en sağlıklısı gebelik kafan rahat olur
Ben öyle diyerek icirecegim ınşallah daha bugün aldimKeçiboynuzu aslında sağlık için de çok faydalı, bağışıklık kuvvetlendiriyor kanı yükseltiyor falan ama öyle desen yine mi içmez
Aynı durumdayız canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay2 yil oldu bnmde ama olmadi hayirli bi zmni var herhalde umarim bu aydir o hayirli zmn cok yoruo bu durum insani .
Isteyen herkez hamile olur insallah ya saglikli hayirli evlatlarimiz olurBenimde adetime 9 gun var bakalim
Şifa olsun hiç çaktırma diğer şey için olduğunuBen öyle diyerek icirecegim ınşallah daha bugün aldim
AminnnnnAynı durumdayız canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay
Senin bat ne zamandı canım kaçırdım ben onuIsteyen herkez hamile olur insallah ya saglikli hayirli evlatlarimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?