Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn insallahh
Ya bide bir sorum olacakti hic yasayan var mi
Kac gundur peceteme ve ic camasirima (namaz icin peceteyi alinca namaz kilana kadar ic camasirimada gelmis oluyor) sari akinti geliyo sizce gebelik belirtisi midir
Bende se olmustu ama malesef ben regl oldumİnsaAllah sende hamilelikdir

Folik asit kullaniyor musun
Dus alirken sicak suyla alma ve cok durma
Folik asit 3 ay kullandım doktor tekrar kullanma dedi hamilelikte tekrar kullanırsın dedi dusu duymuştum daha dikkat etmeye çalışıyorum ama sıcak suyu çok seviyorum

Sohrab canım bilmiyorum ya bak mesela bu akşam da çok umutsuzum yani bir gün oldu bu iş diyorum ikinci gün yine olmayacak diyorum, umarım artık yüzüm güler.
Bu hisleri ben de yaşıyorum sadece ikimiz de deil emin ol, hatta bazen hiç anne olamıcakmışım gibi his geliyor,hayalini kuramadığım zamanlar da oluyor. Çok şükür görünür de bi sebep yok. Vakti var demek ki daha. Bazen ufacık bi yardım gerekiyor. Çok şükür sen aşılamanı yaptın.. 7 gün sonra bunların hepsini geride bırakacaksın inşallah o zaman sorcam sana ne diyordun sen pardon diye umutsuz olma. 2 yıldır hergün umutla deniyorum, denemeye de devam edicem. Olmasa bile sen de ediceksin olana kadar

Selamın aleyküm kızlar ya ben geçen yazmıştım adete 12 gün varken kahve rengi akıntım geldi benim 4 gün geçti şimdi gene geldi kasıklarıma ara ara sancı giriyor 2 mayıs adet olmam lazım ama daha var göğüslerim şişti mide bulantım baş dönemem hiç durmuyor sizce hamile miyim ya ama daha erken sanki bunlar için

Siz ne zamandır istiyordunuz?
Nasip tabi biz ilk evlendigimzden beri istiyoruz aslında bir bucuk yıllık evliyim evliliğimin 7.ayında hamile kalmıstım işte dıs gebelikte suphelendiler kanamam olmustu kese görünmedi filan sonra kürtaj oldum kürtajdan sonra doktor yumurtalıkların iyi korumma dedi oyle kürtajdan da 8 ay gecti işte kısmet olursa bu sefer bakalım canım

Sen oyle diyince benimde umidim azaldi ya
Hiç ümitsizliğe düşme Rabbim geciktiriyorsa bir bildiği vardır bak ben kaza geçirdim 3 hafta önce deli gibi bebek istiyordum şimdi iyiki olmadı diye dua ediyorum belimden ve kasığımdan karnımdan darbe aldım dua edin hayırlısını isteyin Rabbimin bir bildiği vardır

Aleykum selam canım adet üzerinden gecmişse belirti olur benim ki daha adetime bi hafta var sancılarım batmalarım cok oluyor halsizlik uyku hali bel agrısı bunlar belirtilerim en iyisi test yapman

Bu defa sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah Gerçekten ben hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim hamile kalmak zor. Sonrasında sağlıklı mi olacak ne olacak o zaten muamma. Ama inşallah isteyen herkesin olur.

Aleykum selam canım adet üzerinden gecmişse belirti olur benim ki daha adetime bi hafta var sancılarım batmalarım cok oluyor halsizlik uyku hali bel agrısı bunlar belirtilerim en iyisi test yapman
En iyisi beklemek sanırım 2 mayısa ne kaldı şurada

Aynen öyle ben ilk evlendigim ay korundum ona ragmen adetim gecikince aglamıstım ilk aydan hamile kaldım alay ederler filan diye bazen düsünüyorum bende gercekten bu kadar zormuydu ben basit sanıyodum insanın basına gelmeyene kadar bilmiyo işte rabbim büyük sadece hamile kalmakta yetmiyo işte saglık saglık herseyin bası

En iyisi beklemek sanırım 2 mayısa ne kaldı şurada
Ben adetinin üzerinden gecti diye okumuşum kusura bakma Ama belirti yinede olabilir canım filmlerde görürüz hep bi baş dönmesiyle hamile oldukları anlasılır filan İnsallah vardır seninde

Ben adetinin üzerinden gecti diye okumuşum kusura bakma ☺ Ama belirti yinede olabilir canım filmlerde görürüz hep bi baş dönmesiyle hamile oldukları anlasılır filan ☺ İnsallah vardır seninde
Yok kız inşallah vardır da bir haftadır var baş dönmem hatta kendimden geçecektim 2 kere mide bulantım hiç durmuyor kahve rengi akıntım var bilmiyorum beklicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…