- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Anladim canim bende elimden feldikce dikkat ediyorumFolik asit 3 ay kullandım doktor tekrar kullanma dedi hamilelikte tekrar kullanırsın dedi dusu duymuştum daha dikkat etmeye çalışıyorum ama sıcak suyu çok seviyorum
Insallah vardirBunu Allah bilir canım benim
Hep oyle dua ediyoruz hem ben hem esim allah hayirlisini versinHiç ümitsizliğe düşme Rabbim geciktiriyorsa bir bildiği vardır bak ben kaza geçirdim 3 hafta önce deli gibi bebek istiyordum şimdi iyiki olmadı diye dua ediyorum belimden ve kasığımdan karnımdan darbe aldım dua edin hayırlısını isteyin Rabbimin bir bildiği vardır
Slm hepinize dilerim Allah'tan mayıs ayı dileğimizin kabul olduğu ay olur. Beni de yazar mısın
Amin canım hosgeldin aramıza.tarih verir misin eklim listeye
Darısı başına inşallahAyy hayirli olsun gozun aydin var varrrr
Bu bitki doğum a girerken kolay doğum için kullanılıyor canım benim hamilelik için olduğunu bilmiyorumInsallah vardirya ben bu ay ilk kes meryem anayin eli diye bir bitki mi desem bilemedim bilen vardir belki ondan kullandim hemde yumurtalama gunden onceki gun ve yumurtalama gununde ondan sonra sari akinti gelmeye basladi ondan olabilr mi
Bilmiom nolcak da bn sadece izlicem sanirimKız ben de öyleyim biri çift çizgi atınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum nolcak bizim bu halimiz
Deme öyle biz de müjdeliycez buraları inşallahBilmiom nolcak da bn sadece izlicem sanirim
Keske öle olsa belki kizacaksiniz kesinlikle isyan degil sukrediyorum herhalimize ama bi sorun olur dersinki sorunum var cozum buluyum hamile olayim ama hic sorun yokken olmayinca insan daha cok yalpalanio ne denesem dio sonra korkuo ya kist olusturursa yani yokken problem yaratmakdan korkuo oyuzden bn caresizim ufak ufak deniorum sansima 2 asilamada tutmadi vs vs oyuzden diliorum umutlanmak istiorum ama icimde biseyler kirik.Deme öyle biz de müjdeliycez buraları inşallah
Hamile bir arkadasim var hem hamileler icin hem de cocuk dusunen icin ovulasyona yakin iciliyor arastirdim oyle ictimBu bitki doğum a girerken kolay doğum için kullanılıyor canım benim hamilelik için olduğunu bilmiyorum
Bendee aynıyımKız ben de öyleyim biri çift çizgi atınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum nolcak bizim bu halimiz
Benimde enfeksiyonum vardı hemde sapsarı arkadaşlarım gebeliğe engel olabilir çok basit bişey hemen tedavi edilir zaten ama engelde olur mu olur dediler bende kadın doğuma gittim enfeksiyonum var diye ve o gün öğrendim gebe olduğumu yani bazılarında engel oluyormuş bazılarında olmuyormuşHamile bir arkadasim var hem hamileler icin hem de cocuk dusunen icin ovulasyona yakin iciliyor arastirdim oyle ictim
cok silik bi cizgi görünüyo ama ne kadar sonra cıktıEki Görüntüle 2626506 Kızlar benim gördüğümü sizde goruyormusunuzbat 2 Mayıs. Birde hemen çıkmadı onu belirtmek isterim ama yinede umut varmı sizce
Bir saat sonra sanırımEki Görüntüle 2626506 Kızlar benim gördüğümü sizde goruyormusunuzbat 2 Mayıs. Birde hemen çıkmadı onu belirtmek isterim ama yinede umut varmı sizce
cok silik bi cizgi görünüyo ama ne kadar sonra cıktı
Bilemiyorum kuzum kuruma cizgiside olabilir baya zmaan gecmis cünkü. Bi iki gün sonra tekrar yap bnceBir saat sonra sanırım
EVet onuda düşündüm ama herzaman böle görmediğim den biraz umutlandım acıkcasıBilemiyorum kuzum kuruma cizgiside olabilir baya zmaan gecmis cünkü. Bi iki gün sonra tekrar yap bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?