Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel söylüyorsun canım benim çok isterim öyle olsun, istediğini söyleyebilirsin o zaman
Onu da düşünüyorum artık bıraktım banane falan da diyemicem ki, yeni ay yeni umutlar deyip yine birşeyler yapıcam ama yıprandım Allah biliyor ya çok yıprandım psikolojik olarak. Üzüldüğümde artık kalp çarpıntısı yapıyor o kadar takıyorum diyeyim.
bir de eltim ikinciye hamile kaldı ben isterken, bu da beni çok etkiledi sürekli çevremde bebek konuşuluyor bide bana yandan yandan bakılıyor, yazık bunun olmuyor gibilerinden.

Ya ben de anlamadığım birşey var çevremdeki herkes kafandan silmen lazım psikolojik olarak olmaz diyor. Bir sürü örnekler veriyorlar. Birinin yıllarca olmamış artık olmayacak diye evlât edinmiş sonra o ay hamile kalmış gibi örnekler. Hamile olan arkadaşlar düşünmeden mi hamile kaldı bizi bir aydınlatırlarsa çok iyi olur. Çünkü ben kafamdan atamıyorum.

Kusura bakmayın ama buna da çok kızıyorum üç ay istemiş hemen hamile kalmış sonra bana diyor ki ‘sen çok taktığın için olmuyor takmasan olurdu canım’ yahu sen nereden bileceksin. Elbet benim de takmadığım zamanlar vardı olmamış demek ki.
bir de öyle deyince ben artık takmamayı hiç beceremicem o yüzden olmucak hiç diye ağlıyorum
Yani kimse şöyle yorumlar yapmasın yıllarca bekleyen kişi bizzat kendisi sana bunu diyorsa o ayrı ama bence bunun takmakla falan alakası yok

Evet malesef bunu söyleyenler genelde istediği zaman hamile kalanlar. Tok açın halinden anlamaz gibi bir durum oldu bu artık. Ben de kafamdan atamadığım için olmayacak diye daha çok üzülmeye başladım. Burada hamile olan arkadaşlar genelde bizim gibi olduğu için biraz rahatlıyorum.

Sıfır belirti Göğüsleri falan sürekli yokluyorum ama daha şişmedi bile sen ne durumdasın benim bir de aşılamadan dolayı 4 gün önce gelebilir ama hayırlısı artık

Sıfır belirti yaşayanların çoğuda hamile olduğunu öğreniyor. Benimde sol tarafımda sürekli ağrı oluyor hadi hayırlısı :)

Ben ilk gebeliğim de koltuk çektim deli gibi çamaşır sulu temizlik yaptım falan atladım zıpladım yani hiç haberim belirtim yoktu herkese belirti olmaz kızlar. Kaybettim dört aylıkken nasibim değilmiş ama Bi belirtim olmadı. Bir aylık olduktan sonra miğde bulantım başladı

Aynen nisan topiğinde vardı bana bu mucizenin hiç gelmeyeceğini hissediyordum demişti bir arkadaş ben de öyleyim aynen ama o hamilr kaldı umarım biz de öyle oluruz

O zaman da sen de daha erken öğrenebilirsin çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra öğreniliyormuş

Ya daha önceki hamileliğimde ancak adetim 4 gün gecikince pozitifi görmüştüm bunda da olur mu acaba öyle bilemedim

Başın sağolsun canım
Belirti için erken gibi de geliyor bana zaten programa göre yumurtlama günlerim daha yeni bitti, aşılama erken oldu biraz belki o yüzdendir.

Ya daha önceki hamileliğimde ancak adetim 4 gün gecikince pozitifi görmüştüm bunda da olur mu acaba öyle bilemedim
Aa o zaman bilemedim herkeste farklı oluyor demek ki bazısı 4 gün kala öğreniyor bazısı geçmeden öğrenmiyor çok değişik

Canımsın ya millet için bu kadar yıprattıgına değmez kendını inan,ben hala düşünmüyorum daha cocuk mocuk diyorum ısrar edenlere evlılıgın tadını cıkarıyorum zamanı gelince olur ınsallah diyorum. Bı de o gıcık eltıden ben de de var, eşimle ikimizin en sevdıgımiz kız ismi Zeynep, ilk tanıstıgımız zamandan beri soylerız kız olursa Zeynep koyarız dıye, bunu da eltim bılıyor, 1 ay sonra dogumu var 3.yü dogurcak 10 yıl aradan sonra cocuk yapmaya karar vermıs ler adını da Zeynep koyacaklarmıs, eşim abısıne demıs şakayla karısık bızım ismi çalmıssınız diye, başka isim mi yok demiş. Evet altı ustu bır ısım ama hayalımızı calmak bunun adı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…