Belirtilerin varmıydı kuzumEVet onuda düşündüm ama herzaman böle görmediğim den biraz umutlandım acıkcası
Insallah bende gebelik vardir insallahBenimde enfeksiyonum vardı hemde sapsarı arkadaşlarım gebeliğe engel olabilir çok basit bişey hemen tedavi edilir zaten ama engelde olur mu olur dediler bende kadın doğuma gittim enfeksiyonum var diye ve o gün öğrendim gebe olduğumu yani bazılarında engel oluyormuş bazılarında olmuyormuş
Sarı akıntın mı var canım seninInsallah bende gebelik vardir insallah
Benim önceki ay böyleydi kuruduktan sonra çıkıyor, maalesef canım ilk 5 dkdan sonra çıkanı dikkate almaEki Görüntüle 2626506 Kızlar benim gördüğümü sizde goruyormusunuzbat 2 Mayıs. Birde hemen çıkmadı onu belirtmek isterim ama yinede umut varmı sizce
Evet bir kere daha böle oldu sabahı adet oldumBenim önceki ay böyleydi kuruduktan sonra çıkıyor, maalesef canım ilk 5 dkdan sonra çıkanı dikkate alma
HAfif kasık sancısı genelde adete yakın olur benimBelirtilerin varmıydı kuzum
inşallah adet olmazsn csnımHAfif kasık sancısı genelde adete yakın olur benim
Evet canim bazen afedersin sulu sulu oluyor bazen yakiskan akintiyla kucuk kcuuk sari seyler geliyorSarı akıntın mı var canım senin
Cümlemizin inşallahHep oyle dua ediyoruz hem ben hem esim allah hayirlisini versin
22 mayıs cnm. 18 yazmıs tık ya 4 gün sadece birer damla leke geldi. O yüzden değişti tarihay olabilir bat tarihin neydi tekrar söyleyebilir misin
Ben hemen söyledim canım yinede sen bilirsin bende hayatta tutamam içimde en azından aileye söyledim dayanamadım doğrusuSizler ve eşim dışında kimseye söylemedim ama çatlıyorum.
Anneme dememek için zor tutuyorum kendimi
Hayırlısıyla keseyi görelim kalp atışını duyalım öyle söyleyeyim dedim ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum
Ben hemen söyledim canım yinede sen bilirsin bende hayatta tutamam içimde en azından aileye söyledim dayanamadım doğrusu
Günaydın canımSizler ve eşim dışında kimseye söylemedim ama çatlıyorum.
Anneme dememek için zor tutuyorum kendimi
Hayırlısıyla keseyi görelim kalp atışını duyalım öyle söyleyeyim dedim ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum
Günaydın canımben de annemle esime söylerdim ilk en azndan annen bilsin bence
Anneler hisseder canım benimHaftaya keseyi görünce söyleyeyim inşallah canım , kadına malum olmuş gibi torun istiyoruz biz dedi az önce telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?