Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm 5 günden başlar ara sıra ağrımaya. Neden çünkü vücudum bana sakın umutlanma bak adet olcaksn ona göre umut yok sinyali vermeye calsyr. Napalm artk artk
burda bi kaç kişiden de duydym şaşırdım 10 gün öncesinden başlayan felan. Demekki olabiliyomuş. Keşke banada olsa da ümitlenmesem boşuna

Merhaba kızlar nasılsınız? 2 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Yarın kan tahlili için gideceğim henüz gitmedim size oruç tutmalı mıyım ilk zamanlar oruç tutulmaz diyorlar
Kan testi icin oruçlu olmamanız lazım orucunuz bozulur diğer zamanlar için doktorunuza danışın bence.

İnşallah kuzum senin nasıl gidiyo

Biraz kasık ağrısı var canım başka bir sıkıntı yok şükür.

Daha kan testi de yaptıramadim, doktora da gidemedim.

Sağlık ocağındaki ebeyi aradım haftaya doktora git dedi ama eşim haftaya gündüzde öbür haftayı bekleyecegim mecburen geceye geçmesini.

Bir gidip görebilseydim bari keseyi

Üzmeyin kendinizi 5 yil sonra normal yollardan cocugu olanlari gordum.umidinizi kaybetmeyin..bir tanidigim kaplicaya gitti oldu bir tanesi spora basladi 2 hafta sonra hamile kaldi vb. yani umitsiz olmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…