- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Normalde ben de başlıyordu adet ağrıları yarin günüm hiç ağrım yok İlk defaRegl agrıları erken mi başlıyo kızlar sizde ya
yanlış mı yazmışım listeye canım. 1 mayıs diye yazmşmBenim adet yarın inşallah olmam bakalım kısmet artık insAllah hamileyizdir kızlar
Benm 5 günden başlar ara sıra ağrımaya. Neden çünkü vücudum bana sakın umutlanma bak adet olcaksn ona göre umut yok sinyali vermeye calsyr. Napalm alıştık artk
burda bi kaç kişiden de duydym şaşırdım 10 gün öncesinden başlayan felan. Demekki olabiliyomuş. Keşke banada olsa da ümitlenmesem boşunaBenm 5 günden başlar ara sıra ağrımaya. Neden çünkü vücudum bana sakın umutlanma bak adet olcaksn ona göre umut yok sinyali vermeye calsyr. Napalm artk artk
Aynen yarın günümyanlış mı yazmışım listeye canım. 1 mayıs diye yazmşm
aaa yoksaaaNormalde ben de başlıyordu adet ağrıları yarin günüm hiç ağrım yok İlk defa
Kan testi icin oruçlu olmamanız lazım orucunuz bozulur diğer zamanlar için doktorunuza danışın bence.Merhaba kızlar nasılsınız? 2 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Yarın kan tahlili için gideceğim henüz gitmedimsize oruç tutmalı mıyım ilk zamanlar oruç tutulmaz diyorlar
değişiyorum hemen kuzumm. E anlat bakalım heycan var mıı değişiklikler var mı testin var mıAynen yarın günüm
Bilmiyorum kendimi umutlandirmak istemiyorum ya o zaman daha çok üzülüyorum bu ara da senin yaşın kaç kaç yıllık evlisin canımaaa yoksaaa
Iyidir canim napim namazimi kildim oturuyorum swn napiyosun nasilsinSabırsııız kuzu senii. Napıyosun bakalım
Test almadım ya bugün dışarı çıktım ama istemedim almak günüm geçsin öyle bakicam artikdeğişiyorum hemen kuzumm. E anlat bakalım heycan var mıı değişiklikler var mı testin var mı
23 yaşındayım,6 aylık evliyimBilmiyorum kendimi umutlandirmak istemiyorum ya o zaman daha çok üzülüyorum bu ara da senin yaşın kaç kaç yıllık evlisin canım
Bende oturuyom canım napim topikte geziyorum işteIyidir canim napim namazimi kildim oturuyorum swn napiyosun nasilsin
Hadi bakalım inşallah geçer canımTest almadım ya bugün dışarı çıktım ama istemedim almak günüm geçsin öyle bakicam artik
İnşallah kuzum senin nasıl gidiyo
Amin inşallahHadi bakalım inşallah geçer canım
O masallah daha yeni gelinsin23 yaşındayım,6 aylık evliyim
Bende şimdi yazmak için gruba girmiştim az önce çamaşırımda sarı yeşil arası kahve gibide değişik bi leke gördüm bata son 2 gün
Üzmeyin kendinizi 5 yil sonra normal yollardan cocugu olanlari gordum.umidinizi kaybetmeyin..bir tanidigim kaplicaya gitti oldu bir tanesi spora basladi 2 hafta sonra hamile kaldi vb. yani umitsiz olmayin.Arkdslr şu gebeliği aklımızdan atabilecgmz bişey yok mu ben bu ay düşünmek araştırmak belirti aramak ovulasyon takip etmek istemyrm bunu nasıl başarablrm var mı önerisi olan..kafamı rahat bırakmak istyrm artk çünkü beynimin yorulduğunu o kadar çok hissedyrm ki beyin yani buda bi yerde kadar dayanyo 3 yıl olcak sizce vaz mı gecmelym artk sebepsiz infertilite gibi bişey bizim sadece morfolji skntmz var doktor onu önemsemyo normal yoldan olur diyo 2 tüp bebek de denedik sizce artk tamam olmuyo herşeyi denedik olmadı biz bu savaşı kaybettik diyip yerime mi oturmam gerekiyor
Aynen napicanBende oturuyom canım napim topikte geziyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?