Benm kırmızılar geldi kuzum yumurtalam 3 gün erken oldu 26sinda adet olmam gerekydu 2 gün de geckmstm bugün ama yine kısmet deglms. Umutlar mayısa artk ama ovulasyon da yapmicam artk. Bide bu ay göğüs sertleşmesi inanlmaz vardı ilk defa bu kadar sertlestgni gördüm koyu kremsi beyaz akıntım da vardı belirtiler vardı yani o yüzden belirtilere kanmayn derim ben
Benim 10.gün çıktı dene istersen.Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti. Yani ayın 18inde yumurtladım
Benim 10.gün çıktı dene istersen.
Benimde bugün beyaz akıntım gelmeye basladıbir iki gün gecikiyor canım ama bu defa biraz belirtide var psikolojikmi bilmiyorum ama var yani akıntımda beyaz koyu kıvamda
Yumurtlama bu olabilir tabi. Test yapmaya devam edin.Merhabalar, sizce yumurtlama var mı bugün adetimin 8. Günü bu kadar erken olabilir mi
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzYarın sabah ilk idrarla deneyeyim ozaman
AaaYumurtlama bu olabilir tabi. Test yapmaya devam edin.
Evet yumurtlama var canm 3 gün degerlendr. Evet benmde adetin 10. Günü pik oldu bu ay 4 gün erken yani olablyoMerhabalar, sizce yumurtlama var mı bugün adetimin 8. Günü bu kadar erken olabilir mi
Gerçek mi ya aynı durumlar bende de var heveslinmim o zaman boşunaBenm kırmızılar geldi kuzum yumurtalam 3 gün erken oldu 26sinda adet olmam gerekydu 2 gün de geckmstm bugün ama yine kısmet deglms. Umutlar mayısa artk ama ovulasyon da yapmicam artk. Bide bu ay göğüs sertleşmesi inanlmaz vardı ilk defa bu kadar sertlestgni gördüm koyu kremsi beyaz akıntım da vardı belirtiler vardı yani o yüzden belirtilere kanmayn derim ben
Kuruyunca silikleşiyor gibi oluyor sizde de öyle mi oluyorEvet yumurtlama var canm 3 gün degerlendr. Evet benmde adetin 10. Günü pik oldu bu ay 4 gün erken yani olablyo
Bilmyrm kuzum belki farklılık gösterir kişiden kişiye ama benm özellikle göğüsler taş gibi ilk defa bu kadar büyüme olmuştu. Sanrm vücudum benle dalga geciyo. Evren bana karşıGerçek mi ya aynı durumlar bende de var heveslinmim o zaman boşuna
Aynen oluyo tabiki ilk 5 dk yı dikkate al. Sonrasnda kuruyo zatebKuruyunca silikleşiyor gibi oluyor sizde de öyle mi oluyor
Benimde bugün beyaz akıntım gelmeye basladıinşallah ikimizki de gebeliktendir
Kuzum psikolojik olarak oluyo bazı şeyler ama napalım istemeyelim mi bebiş istiyoruz işte. Napalım hayırlısı bakalım bekleyip görcez. Senin yeni bat neBilmyrm kuzum belki farklılık gösterir kişiden kişiye ama benm özellikle göğüsler taş gibi ilk defa bu kadar büyüme olmuştu. Sanrm vücudum benle dalga geciyo. Evren bana karşı
Günüm gelmeden yapmak istemiyorum aslında. Şimdi biride yazmış bende de oluyodu akıntı göğüsler taş gibi olmuştu ama regl oldum diye bilemiyorumNe zaman yapmayı düşünüyorsun testi :)
Günüm gelmeden yapmak istemiyorum aslında. Şimdi biride yazmış bende de oluyodu akıntı göğüsler taş gibi olmuştu ama regl oldum diye bilemiyorumsen napcaksın peki
Benm yumurtlamalar erken oluyo bazen kuzum macunlardan dolayı. O yüzden batı tahmin edemyrmKuzum psikolojik olarak oluyo bazı şeyler ama napalım istemeyelim mi bebiş istiyoruz işte. Napalım hayırlısı bakalım bekleyip görcez. Senin yeni bat ne
Evet erken öğrenen çokBende günümü bekleyeyim diyorum ama. Arkadaşta yumurtlamamın 10.gününde öğrendim deyince heyecan yaptım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?