Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm kırmızılar geldi kuzum yumurtalam 3 gün erken oldu 26sinda adet olmam gerekydu 2 gün de geckmstm bugün ama yine kısmet deglms. Umutlar mayısa artk ama ovulasyon da yapmicam artk. Bide bu ay göğüs sertleşmesi inanlmaz vardı ilk defa bu kadar sertlestgni gördüm koyu kremsi beyaz akıntım da vardı belirtiler vardı yani o yüzden belirtilere kanmayn derim ben

Merhabalar, sizce yumurtlama var mı bugün adetimin 8. Günü bu kadar erken olabilir mi

Eklentiler

• F81A38A2-2592-45B5-AD31-EEB492119652.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
Gerçek mi ya aynı durumlar bende de var heveslinmim o zaman boşuna

Gerçek mi ya aynı durumlar bende de var heveslinmim o zaman boşuna
Bilmyrm kuzum belki farklılık gösterir kişiden kişiye ama benm özellikle göğüsler taş gibi ilk defa bu kadar büyüme olmuştu. Sanrm vücudum benle dalga geciyo. Evren bana karşı

Bilmyrm kuzum belki farklılık gösterir kişiden kişiye ama benm özellikle göğüsler taş gibi ilk defa bu kadar büyüme olmuştu. Sanrm vücudum benle dalga geciyo. Evren bana karşı
Kuzum psikolojik olarak oluyo bazı şeyler ama napalım istemeyelim mi bebiş istiyoruz işte. Napalım hayırlısı bakalım bekleyip görcez. Senin yeni bat ne

Ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi :)
Günüm gelmeden yapmak istemiyorum aslında. Şimdi biride yazmış bende de oluyodu akıntı göğüsler taş gibi olmuştu ama regl oldum diye bilemiyorum sen napcaksın peki

Günüm gelmeden yapmak istemiyorum aslında. Şimdi biride yazmış bende de oluyodu akıntı göğüsler taş gibi olmuştu ama regl oldum diye bilemiyorum sen napcaksın peki

Bende günümü bekleyeyim diyorum ama. Arkadaşta yumurtlamamın 10.gününde öğrendim deyince heyecan yaptım bende :)

Kuzum psikolojik olarak oluyo bazı şeyler ama napalım istemeyelim mi bebiş istiyoruz işte. Napalım hayırlısı bakalım bekleyip görcez. Senin yeni bat ne
Benm yumurtlamalar erken oluyo bazen kuzum macunlardan dolayı. O yüzden batı tahmin edemyrm

Bende günümü bekleyeyim diyorum ama. Arkadaşta yumurtlamamın 10.gününde öğrendim deyince heyecan yaptım bende :)
Evet erken öğrenen çok ama bilmiyorum ki yaa . Bak şimdi benimde kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…