Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze M -Murphy kızlar testi çok erken yapmayın bence negatif çıkma ihtimali çok yüksek, bu sefer üzülebilirsiniz bir yandan da umut devam eder kendimden biliyorum daha kötü oluyor ama tabi her zaman ben de dayanamıyorum

Valla adet belirtileriyle hamilelik o kadar benziyp ki

Canım tüp bebek nerede yaptırdınız, bahçeci tüp bebek merkezi var zor vakalarda çok başarılılar

Evet canım. Ben diğer hamileliğimi de 1 gün geçince yapmıştım ondan o kadar emindim ki zaten yapmama bile gerek yoktu adeta tabi o zaman daha cahil oldugumdan belirti felan cok bilmiyodum psikolojik belirti yapamıyodm

Canım bende yaptım bu ay bu karışımı da, geçen aya göre yumurtlaman bu ay geç mi oldu aynı zamanda mı

Bende bugün başladım bal çörek otu tarcına ayyy kızz inşallahh fayda eder sana bu ay banada önümüzdeki ay

Kuzum doğru, 17. Günde adet oldum galiba çok erken yumurtladım ya da yumurtlamadım adet oldum, bitti şimdi 8. Günüm, ovülasyon testini gördün mü sence yumurtlama var mk
Demekki erken yumurtluyorsunuz erken de adet olduğunuza göre bence de pik gibi görünüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…