listeyi güncellicektim de ondan sordum canım tahmini olarak bişey söyle. Yumurtlama görünce de yeni tarih verirsnBenm yumurtlamalar erken oluyo bazen kuzum macunlardan dolayı. O yüzden batı tahmin edemyrm
Dha koyulaşabilirde yapmaya ve değerlendirmeye devam edinAaaşaşkınım şu an hiç ihtimal vermiyordum daha koyu olmaz mı normalde
Dün gebelik testi yaptım sonuç negatifMinicikpandam A Algernonya M Misisipili Z Zeyossti N Nazife5 U Umutlu_06 kızlar son 3 gün durumlar nedir
Kuzum psikolojik olarak oluyo bazı şeyler ama napalım istemeyelim mi bebiş istiyoruz işte. Napalım hayırlısı bakalım bekleyip görcez. Senin yeni bat ne
lKızlar iyi akşamlar, belirti olarak aklıma bişey geldi, yani belirti mi bilmiyorum da önceki aylar regle yaklaştıkça canım aşırı tatlı isterdi regl halindeyken de öyle sürekli tatlı çikolata biseyler yerdim.
Bu ay hiç tatlı yeme isteği olmadı hala da yok.
Bir de geçen ay bal tarçın çörekotu yapmıştım bir araştırın isterseniz belki faydası olmuştur onun da.
Ay keşkeeePsikolojik derken onlar gerçek belirti çıksın da sen gör
canım regl gününü de bekle biDün gebelik testi yaptım sonuç negatif
Canım gebelik olduğunu düşünmüyorum her zamanki adet belirtilerini yaşıyorum şu ancanım regl gününü de bekle bi
Tahmini 22-23 mayıs diyeblrm sen hangisini istersen onu al seç beğenlisteyi güncellicektim de ondan sordum canım tahmini olarak bişey söyle. Yumurtlama görünce de yeni tarih verirsn
Abla adetin kac gun gecti bu testi yaptin baya belirgin masallahBenim en son idrar testim dün yapmıştım böyle çıktı
İnşallah kuzum senin nasıl gidiyoOlacak inşallah canım
tamam kuzucum kesn olsun diye 23ü seçiyorumTahmini 22-23 mayıs diyeblrm sen hangisini istersen onu al seç beğen
Regl agrıları erken mi başlıyo kızlar sizde yaCanım gebelik olduğunu düşünmüyorum her zamanki adet belirtilerini yaşıyorum şu an
Sabırsııız kuzu senii. Napıyosun bakalımAbla adetin kac gun gecti bu testi yaptin baya belirgin masallahbenimde adetim 8 gun var zamam gecmiyo biran once ogeriniyom var mi yok mu
Benim adet yarın inşallah olmam bakalım kısmet artık insAllah hamileyizdir kızlar@PolisHanim @melekanesi T Tugbaaacmil95 kızlar sizlerde ne var ne yok
Benm 5 günden başlar ara sıra ağrımaya. Neden çünkü vücudum bana sakın umutlanma bak adet olcaksn ona göre umut yok sinyali vermeye calsyr. Napalm artk artkRegl agrıları erken mi başlıyo kızlar sizde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?