Insallah ise yarar cnm bnm bn daha adet olmadim bi formda yesil cay papatya cayi ve rezenede ii gelio yaziodu henuz adet olmadigim icin bitki caylari icicem simdilik bakalim nolcak.Canım bende dün başladım çörek otu bal tarçına bakalım inşalah iyi gelir adetin ikinci üçüncü günü başlanması gerekiyormuş. İnşallahh işe yarar
Aynen öylevay eşe bak o daha sabırsız
Benim eşimde hiç kâle yok maşallahAynen öyle
Hemen umutsuzlasma herkezinki farkli oluo gebelikde adetde insallah seninki hamilelikdirGerçek mi ya aynı durumlar bende de var heveslinmim o zaman boşuna
Hangi testten aldın canım markasi neHayırlı olsun senin de canım
Ben netten gebelik testi sipariş ettim onlarla koyulasmayı takip edeyim dedim.
Son regl tarihine göre, kaç hafta kaç günlük senin ?
İnşallah öyledir canımHemen umutsuzlasma herkezinki farkli oluo gebelikde adetde insallah seninki hamilelikdir
Regl tarihime göre 4 hafta 4 gün canımHayırlı olsun senin de canım
Ben netten gebelik testi sipariş ettim onlarla koyulasmayı takip edeyim dedim.
Son regl tarihine göre, kaç hafta kaç günlük senin ?
Benimde olmamıştı canım. Bekle bakalım sökülüyo mu yoksa devamı gelmiyo mıBilmiyorum canım iki gün önce negatif çıkmıştı onun etkisi olabilir birde ilk olumsuz gebeliğimde yerleşme kanamam olmamıştı
PolisHanim @melekanesi T Tugbaaacmil95 kızlar sizlerde ne var ne yok
Yesilcay neye iyi geliyormuşInsallah ise yarar cnm bnm bn daha adet olmadim bi formda yesil cay papatya cayi ve rezenede ii gelio yaziodu henuz adet olmadigim icin bitki caylari icicem simdilik bakalim nolcak.
Umarım gelmez canım. Merakla bekliyorum gelcek haberi. Umutsuzluga kapılma. Çoğu kişi adet ağrısı çekip hamile oldugunu öğreniyorAzze bende regl belirtileri dışında hicbir şey yok canım. Yarın test yaparım gelmezse. Ki büyük ihtimalle gelecek .
Sakin pes etme bn bi hikaye anlatmak istiorum umarim sklmazsiniz bnde hikaye bol.Arkdslr şu gebeliği aklımızdan atabilecgmz bişey yok mu ben bu ay düşünmek araştırmak belirti aramak ovulasyon takip etmek istemyrm bunu nasıl başarablrm var mı önerisi olan..kafamı rahat bırakmak istyrm artk çünkü beynimin yorulduğunu o kadar çok hissedyrm ki beyin yani buda bi yerde kadar dayanyo 3 yıl olcak sizce vaz mı gecmelym artk sebepsiz infertilite gibi bişey bizim sadece morfolji skntmz var doktor onu önemsemyo normal yoldan olur diyo 2 tüp bebek de denedik sizce artk tamam olmuyo herşeyi denedik olmadı biz bu savaşı kaybettik diyip yerime mi oturmam gerekiyor
3 aydir hic hissettirmedi pat adet oldum onceki aylar 1 hafta önce basliodu su an karisikRegl agrıları erken mi başlıyo kızlar sizde ya
Bende genellikle hissetmem ağrı bazen olcagım gün olur sadece. Ama şişkinlik oluyo ya ordan anlıyom3 aydir hic hissettirmedi pat adet oldum onceki aylar 1 hafta önce basliodu su an karisik
Çıkışta bekliyom seniNe cok konusmussunuz anca geliom daha 8 sayfa var
Inşallah canım benim .olmazsa da biraz ağlarım yalan yok. Sonra toparlarım. Allahtan umut kesilmez . Rabbim hepimize versin çifter çifterUmarım gelmez canım. Merakla bekliyorum gelcek haberi. Umutsuzluga kapılma. Çoğu kişi adet ağrısı çekip hamile oldugunu öğreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?