Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende dün başladım çörek otu bal tarçına bakalım inşalah iyi gelir adetin ikinci üçüncü günü başlanması gerekiyormuş. İnşallahh işe yarar
Insallah ise yarar cnm bnm bn daha adet olmadim bi formda yesil cay papatya cayi ve rezenede ii gelio yaziodu henuz adet olmadigim icin bitki caylari icicem simdilik bakalim nolcak.

Bilmiyorum canım iki gün önce negatif çıkmıştı onun etkisi olabilir birde ilk olumsuz gebeliğimde yerleşme kanamam olmamıştı
Benimde olmamıştı canım. Bekle bakalım sökülüyo mu yoksa devamı gelmiyo mı

Azze bende regl belirtileri dışında hicbir şey yok canım. Yarın test yaparım gelmezse. Ki büyük ihtimalle gelecek .
Umarım gelmez canım. Merakla bekliyorum gelcek haberi. Umutsuzluga kapılma. Çoğu kişi adet ağrısı çekip hamile oldugunu öğreniyor

Sakin pes etme bn bi hikaye anlatmak istiorum umarim sklmazsiniz bnde hikaye bol.
En son asilama yaptirdigimda kan vermek istedim cunku 15 gunde herkezin adeti gelirken bnm 2 gun gecikti sansima acildeki doktor bayandi ve soledim bugun kan vermek istiorum gecikti dedim kadin cok sewindi derken 1 saat sonra sonuc cikti negatif doktor gozlerimin doldugunu gorunce dediki bn 5 sene bekledim doktor oldugum halde esimle herseyi denedim olmadi biraktim bn bile care bulamiorum die dusundum dusunmemeye karar verdim ve o ay hamile kaldim pes etme hep en kotu durumda olanlari dusun dedi hakli neler var neler 20 yasinda rahmi olmayan kiz gordum onun durumu daha kotu .
Oyuzden salma hemen kitap oku film izle evde spor yap örgu ogren bir suru sey var yapilacak ama pes etme.

Umarım gelmez canım. Merakla bekliyorum gelcek haberi. Umutsuzluga kapılma. Çoğu kişi adet ağrısı çekip hamile oldugunu öğreniyor
Inşallah canım benim .olmazsa da biraz ağlarım yalan yok. Sonra toparlarım. Allahtan umut kesilmez . Rabbim hepimize versin çifter çifter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…