- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Normalde benim eşimde çok takmiyordu ben geçen hamilelik beklerken adet oldum baya üzüldüm ağladım o da çok üzüldü o yüzden bu konuda artık daha ilgiliBenim eşimde hiç kâle yok maşallah
Duzenli ve az miktarda alirsan yararlimis bi kac kadinda faydali dio. Bilemiorum bn gunde bi bardak icicem.Yesilcay neye iyi geliyormuş
Walla siskiligi bilmiomda son 3 aydir adet agrisi hic yasamadim ama bi oncekinde dedimki dusukmu yapiom canimdan gitti ama hastaneye gitmedim 18.gun geciktim 14 gun kanda cikmadi bisey. Agrisizsa ii agrilida bilmiom su an kucuk kucuk cimcikler var sol kasigimda adet yokBende genellikle hissetmem ağrı bazen olcagım gün olur sadece. Ama şişkinlik oluyo ya ordan anlıyom
Regl agrıları erken mi başlıyo kızlar sizde ya
İnşallah canımm hayırlısı olsunnInsallah ise yarar cnm bnm bn daha adet olmadim bi formda yesil cay papatya cayi ve rezenede ii gelio yaziodu henuz adet olmadigim icin bitki caylari icicem simdilik bakalim nolcak.
Evet yumurtlama canım bugünü ve asıl yarını değerlendirin mutlakaKizlar bu yumurtlama değil mi. Aylardır bekliyorum iilk defa bu kadar koyu
Tedavi olmadan olmucak sanırım yumurtam büyümüyor klomenle denedik büyümediBu ay regliler erken geliyo galiba
Bugün dahil 3 gün peş peşe değerlendir ve testlere devam et.Kizlar bu yumurtlama değil mi. Aylardır bekliyorum iilk defa bu kadar koyu
Yerleşme kanaması olabilir canımKızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim
İlişkiden kısa süre sonra olabilir mi yaniYerleşme kanaması olabilir canım
Hangimiz ağlamadık kiInşallah canım benim .olmazsa da biraz ağlarım yalan yok. Sonra toparlarım. Allahtan umut kesilmez . Rabbim hepimize versin çifter çifter
Ben eşimin yanında ağlamıyom ya gizli gizli ağlıyomNormalde benim eşimde çok takmiyordu ben geçen hamilelik beklerken adet oldum baya üzüldüm ağladım o da çok üzüldü o yüzden bu konuda artık daha ilgili
uğramazsın inşallah tatlımAdet olucam diye odakladım kendimi hüsrana uğramak istemiyorum
Aynen bendeAdet olucam diye odakladım kendimi hüsrana uğramak istemiyorum
Hoşgeldin canım aramızaBenıde eklermısınız bat 13 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?