Umarım gec döllenmedir ve bebisin seninledirWalla siskiligi bilmiomda son 3 aydir adet agrisi hic yasamadim ama bi oncekinde dedimki dusukmu yapiom canimdan gitti ama hastaneye gitmedim 18.gun geciktim 14 gun kanda cikmadi bisey. Agrisizsa ii agrilida bilmiom su an kucuk kucuk cimcikler var sol kasigimda adet yok
ay kuzum yaTedavi olmadan olmucak sanırım yumurtam büyümüyor klomenle denedik büyümedi
Ben öyle odaklayamıyorum bu sefer inşsllsh olmam yaAynen bende
Beni de ekler misiniz rica etsem bat 3 MayısHoşgeldin canım aramızane zamandır deniyosun
Kuzum 21 nisan da gelen yumurtlama kanaması olabilir. Dün akşam ki yerleşmeKızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine
Ekledim canımBeni de ekler misiniz rica etsem bat 3 Mayıs
Ayy ne güzel söyledin bal gibi balllKuzum 21 nisan da gelen yumurtlama kanaması olabilir. Dün akşam ki yerleşme
İnşallah hamilesindir kuzum. Ne zamandır istiyosunAyy ne güzel söyledin bal gibi balllinşallah öyledir
Teşekkür ederimEkledim canım
Insallah canim pozitif kadar negatifte dusunmek gerk ben hani demistim ya ikizim var anne tarafta baba tarafta da var diye kendimden okadr emindimki ilk ayda tutucak diye ama tutmadi cok pozitiftim ama ne yazìkki 2 aydir negatifBen öyle odaklayamıyorum bu sefer inşsllsh olmam ya
İnşallah ya 1,5 senedir istiyoruzİnşallah hamilesindir kuzum. Ne zamandır istiyosun
Bilmiyorum ya güzeli düşünmek istiyorum hep. Her türlü üzülcem zaten kendimi hazırlasam da hazırlamasam da.Insallah canim pozitif kadar negatifte dusunmek gerk ben hani demistim ya ikizim var anne tarafta baba tarafta da var diye kendimden okadr emindimki ilk ayda tutucak diye ama tutmadi cok pozitiftim ama ne yazìkki 2 aydir negatif
İlk gebelik mi olcak canımİnşallah ya 1,5 senedir istiyoruz
Evet ilk olacak inşallah 2 yıllık evliyim nasip bakalımİlk gebelik mi olcak canım
Sizinde ilk miİlk gebelik mi olcak canım
İnşaallah umudum dualarım o yönde rabbim bu mübarek zamanda bir güzel haber bir müjde olarak versin bize gebeliklerimiziEvet bizde o kervana katılır mıyız ne dersin
Ovulasyonla mı takip ediyosun yumurtlamanı ? Doktora gittin mi hiçEvet ilk olacak inşallah 2 yıllık evliyim nasip bakalım
Ben 2 ay önce düşük yaptım canımSizinde ilk mi
Allah bu ay umidimzii bosa cikatmasin insallahBilmiyorum ya güzeli düşünmek istiyorum hep. Her türlü üzülcem zaten kendimi hazırlasam da
İnşallahh. En içteenn amiiiinİnşaallah umudum dualarım o yönde rabbim bu mübarek zamanda bir güzel haber bir müjde olarak versin bize gebeliklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?