Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar çok üzgünüm koyulaşma görmek için yaptım daha da silik çıktı hiç bir lekelenmem kanamam yok nasıl oluyor bu

Eşim işten gelsin doktora gideceğim dua edin nolur elim ayağım titriyor

Kötü düşünme belki test bozuktur canım

Aynı marka testle mi denediniz? Hepsinin hassaslığı aynı olmuyor belki daha önce yaptığınız daha hassas bir testti.

Var desem yalan olur ama gogusumun ucu cok kasiniyo kasiyom 1 2 dkk sonra aciyo yaniyo kasiyamiyorum bulantim filan yok bir kere oldu piskolojiktir dedim gectim bide niyette tutuyorum ondam da olabilir dedim kendi kendime
Geçen ay yumurtalama gününde korunmayı bırakmıştım gögüslerim şişti kabarcık vs çıktı dedim kesin hamileyim ama yok tabi sanırım çoğu psikolojik

Konuşmalarınızı okumak çok keyifli. Biz denemelere başladık. Eşime önceden sade kahve ve çikolata hazırlıyorum. Kızımda da böyle yapmıştım. Bol bol dua ediyorum. Hacet namazları meryem süresi falan elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bakalım nasipte ne var. Ben belirtim olsa bile hiç kale almıycam. Geçen ay cidden hamile olduğumu düşünmüştüm. Beklenti istek olunca beynimiz bize oyun oynuyor.

selam canım kahve gerçekten işe yarıyor mu ya bende içireyim diyorum bu ay kahveyide hiç sevmez ama napalım mecbur

selam canım kahve gerçekten işe yarıyor mu ya bende içireyim diyorum bu ay kahveyide hiç sevmez ama napalım mecbur
Net bir şey diyemiyorum ama spermi hızlandırdığını okumuştım bir kaç yerde kızımda denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Ne işe yaradı bilemiyorum.

Bu corona mevzusu biraz canımı sıkıyordu. Azaldığını duydukça daha çok ümitleniyorum. Sıkıntılı bir süreç olsun istemiyorum. Umarım tez vakitte biter bizde korkmadan her istediğimizi yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…