- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Sen hayıtta içiyodun değil mi ? Ben bi dönem araştırırken denge gelmiştim birkaç kişiye senin gibi erken regl olan. Ondan mı oldu acabaKuzum doğru, 17. Günde adet oldum galiba çok erken yumurtladım ya da yumurtlamadım adet oldum, bitti şimdi 8. Günüm, ovülasyon testini gördün müsence yumurtlama var mk
İnşallahh. En içteenn amiiiin
Kendinde belirti görüyorsan 1 hafta kadar sonra tekrarla istersenCAnım adetlerim çok düzensiz dolayısıyla da döngüm belirsiz ilaçlarlarla oluyorum ama 30 gün den assagı değildir
İlaç desteğiyle olur belki bu sefer vakti var sonuçtaİnşallah canım bekleyen herkese nasip olur inşallah, benim gittiğim doktor sadece hormon testi, açlık kan şekeri ve tiroidlere baktı diğerlerini istemedi, vajinal ultrasonda kontrolde görünüm gördü sadece, adetli iken gel yumurta geliştirici ilaçlara başlayalım bi de bu şekilde deneyelim dedi
Insallh bakalm 30.gun erken gebelik testi yapıcam belirti her ay oluyor ama sonuç hüsranKendinde belirti görüyorsan 1 hafta kadar sonra tekrarla istersen
Canım biraz daha beklemelisinKızlar adetin 25.gunu test yakmak için erken dimi yşne test yaptım dayanamadım tabiki negatif
Yerleşme olabilir canım adetede az kalmış zatennKızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine
BEKlemek cok zorCanım biraz daha beklemelisin
Biliyorum canım gercekten cok zor. Ama ümitsizliğe düşme bizde anne olcaz elbet. Regline kaç gün varBEKlemek cok zorbu ay olmadı diğer ay diye ye zaman geciyor artık yoruldum anne olmak istiyorum
Burdayım cnm son gunlerde biraz moralim bozuk diye yazmıyorum okuyorum sadece yarın da işe vaşlıyorum pek vaktim olmayacak girmeye ama ennazindan kafam dağlacak brz :)
Ah inşallah yaaYerleşme olabilir canım adetede az kalmış zatenn
Merhaba benimde 19 nisan pik 20 catlama. Beraberiz insallah guzel haberler alirizİnşallah bakalım. 19 nisan pik gördüm ve çatladı. 4 mayıs-7 mayıs arası da bat olmalı.
Aynen bende
[/QUOTE
Sende belirti vs varmı canım
Canım benim ilk gebelikte oldu yumurtlama günümde wc de anlık pembe kan geldi korkup annemi aramıştım yanında tanıdıklar da duymuş ve direk hepsi kesin hamile kalacak demişler ve 15 gün sonra hcg 1700 çıkmıştı tabi sonu hüsran oldu. İnşaAllah bebek vardır olablir yaniKızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine
Artık deneyip göreceğiz inşallahİlaç desteğiyle olur belki bu sefer vakti var sonuçta
Amin insallahİnşallah kuzumm. Mübarek bu ayda dualarımız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?