- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Himm anladim abla allah kucagina almayi nasip etsin insallahBen adete 4.5 gün kala yapmaya başladım testi canım çok silik çöktü
Regl olmadım canım ama test de yapmadım. Gelmezse yarın sabah test yapicam. Şaka gibi ama adet belirtim vardı stresten midir nedir o da yok bugün. Hayır olsun inşallah
Tamam o zaman canım zaten kaçırmamış olcaksınız inşallah tutarBa
Bana perşembeden itibaren bir gün durup bir gün değerlendirin dedi doktorum haftaya perşembe de tekrar gel çatlamış mi bakalım dedi. Bilmiyorum umarım iyi olur.
Yumurtladigini ama henüz catlamadigini gosteriyormus bu öyle okumuştum internetteKizlar ben dün gece pik görmüştüm testi de atmıştım bugün de böyle? Benzer durum yaşayan var mi
İlk deneme için soğukkanlı olman çok normal ama deneyip olmadıkca insan da o soğukkanlılık kalmıyo bence. Benimde çok olmadı ama . Burda yıllardır bekleyenler var. Ama sen en güzelini yapıyosun kendini umutlandırmıyosun. İnşallah canım mayıs ayı güzellikleriyle gelsin bizeTeşekkür ederim canım hoşbuldumbi gün sağ yumurtlağımda çok ağrı hissettim ama bunu belki üşütmüşümdür diye yordum. Bir gün de reglin ilk günü gibi karnımda çokça ses ve hareketlilik vardı internetten baktığımda bunun gebelik belirtisi olabileceğini gördüm. Ama bunlar çok küçük belirtiler ve muhtemelen başka sebepten kaynaklı idi. Kendimi umutlandirmayi hiç sevmem. Soğukkanli olmaya çalışırım hep genelde bir şeyin sonucunu beklerken. Üzülmemek için. İlk denemenizi çünkü daha. Ama belli olmaz, inşallah kısa zamanda güzel haberlerle döneriz ikimiz de☺
yaaa inanmıyoruuum. Sabırsızlıkla bekliyorum yarın sabah senden gelcek haberiRegl olmadım canım ama test de yapmadım. Gelmezse yarın sabah test yapicam. Şaka gibi ama adet belirtim vardı stresten midir nedir o da yok bugün. Hayır olsun inşallah
canım vakaların en yoğun oldugu yerdeyim, sağlık ocagı bile cok riskli geliyor bana, yarın da böyle olursam özele gideceğim sanırım, ama hiç gitmek istemiyorumKızlar selam, yeni hamileler katılmışbenim belirtilerden bir tek akıntı var, gerisini düşünmüyorum ve hissedemiyorum çünkü farenjit oldum ve boğazlarım cok kötü. Kırıklık var vucudumda, malum hastalık yuzunden hastaneyede gidemiyorum.. Ne yapıcağımı şaşırdım ilaç almadan yapılan herşeyi denedim ama sol bademciğim şiş ve inmiyor
Evet doğru söylüyorsun canım Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallahİlk deneme için soğukkanlı olman çok normal ama deneyip olmadıkca insan da o soğukkanlılık kalmıyo bence. Benimde çok olmadı ama . Burda yıllardır bekleyenler var. Ama sen en güzelini yapıyosun kendini umutlandırmıyosun. İnşallah canım mayıs ayı güzellikleriyle gelsin bize
İnşallahTamam o zaman canım zaten kaçırmamış olcaksınız inşallah tutar
inşallah hamileliktendir canımKizlar ya aderime 8 gun var ve demin beyaz akintim oldu
Haklısın kuzum o zaman öyle yap geçmezse eğer. Çok geçmiş olsun tekrardancanım vakaların en yoğun oldugu yerdeyim, sağlık ocagı bile cok riskli geliyor bana, yarın da böyle olursam özele gideceğim sanırım, ama hiç gitmek istemiyorumseninde guzel belirtilerin başlamış, inşallah çift çizgiyi görürsün
İnşallah canımEvet doğru söylüyorsun canım Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah
Hoşgeldin canım ekliyorum. Ne zamandır deniyosun ilk mi olcak?Azze canım merhaba beni de ekler misin bat 26 mayis
bi kaç ay olmayınca da ister istemez takılıyo yaZaten 1 yıl olmuyorsa ondan sonra kafanıza takın kızlar 1 yıla kadar çok normal %85-90 hamile kalıyor çiftler 1 yılın sonunda, biz kalamayanlar takıyoruz artık
canımmm beniim. Mayıs ayı uğurlu gelir inşallahDaha önce kimyasalim oldu canım sonrasında bir süre düşünmedik nisan ayında denedik olmadi maaalesef bu ay da ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum regl bitsin hemen başlayacağım. Sana sormicam çünkü epeydir okuyorumburdan biliyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?