Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ba
Bana perşembeden itibaren bir gün durup bir gün değerlendirin dedi doktorum haftaya perşembe de tekrar gel çatlamış mi bakalım dedi. Bilmiyorum umarım iyi olur.
Tamam o zaman canım zaten kaçırmamış olcaksınız inşallah tutar

İlk deneme için soğukkanlı olman çok normal ama deneyip olmadıkca insan da o soğukkanlılık kalmıyo bence. Benimde çok olmadı ama . Burda yıllardır bekleyenler var. Ama sen en güzelini yapıyosun kendini umutlandırmıyosun. İnşallah canım mayıs ayı güzellikleriyle gelsin bize

Regl olmadım canım ama test de yapmadım. Gelmezse yarın sabah test yapicam. Şaka gibi ama adet belirtim vardı stresten midir nedir o da yok bugün. Hayır olsun inşallah
yaaa inanmıyoruuum. Sabırsızlıkla bekliyorum yarın sabah senden gelcek haberi

canım vakaların en yoğun oldugu yerdeyim, sağlık ocagı bile cok riskli geliyor bana, yarın da böyle olursam özele gideceğim sanırım, ama hiç gitmek istemiyorum seninde guzel belirtilerin başlamış, inşallah çift çizgiyi görürsün

Evet doğru söylüyorsun canım Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah

Zaten 1 yıl olmuyorsa ondan sonra kafanıza takın kızlar 1 yıla kadar çok normal %85-90 hamile kalıyor çiftler 1 yılın sonunda, biz kalamayanlar takıyoruz artık

Haklısın kuzum o zaman öyle yap geçmezse eğer. Çok geçmiş olsun tekrardansağol canım inşallah

Zaten 1 yıl olmuyorsa ondan sonra kafanıza takın kızlar 1 yıla kadar çok normal %85-90 hamile kalıyor çiftler 1 yılın sonunda, biz kalamayanlar takıyoruz artık
bi kaç ay olmayınca da ister istemez takılıyo ya

Daha önce kimyasalim oldu canım sonrasında bir süre düşünmedik nisan ayında denedik olmadi maaalesef bu ay da ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum regl bitsin hemen başlayacağım. Sana sormicam çünkü epeydir okuyorum burdan biliyorum hepsini

canımmm beniim. Mayıs ayı uğurlu gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…