Umarım canım dileyen herkese uğurlu gelsin mayıs ayı. Sende bir kaç güne güzel haberleri verirsin inşallah bizecanımmm beniim. Mayıs ayı uğurlu gelir inşallah
İnşallah canım bekliyprım bakalım hayal kırıklıgına ugramam umarımmUmarım canım dileyen herkese uğurlu gelsin mayıs ayı. Sende bir kaç güne güzel haberleri verirsin inşallah bize
Rica ederimTeşekkürler hiç yumurtlama görmediğim için bilemedim
Canım çok bitkisel çaylarda icme bebis varsa sakıncalı olur, ters dönemde hastalanmışsın çok geçmiş olsunKızlar selam, yeni hamileler katılmışbenim belirtilerden bir tek akıntı var, gerisini düşünmüyorum ve hissedemiyorum çünkü farenjit oldum ve boğazlarım cok kötü. Kırıklık var vucudumda, malum hastalık yuzunden hastaneyede gidemiyorum.. Ne yapıcağımı şaşırdım ilaç almadan yapılan herşeyi denedim ama sol bademciğim şiş ve inmiyor
Insallah guzel haber verebilirim neden bilmiyorum ama cok umutsuzumyaaa inanmıyoruuum. Sabırsızlıkla bekliyorum yarın sabah senden gelcek haberi
Ama neden? Bak reglide olmamışsın bayram etmen lazımInsallah guzel haber verebilirim neden bilmiyorum ama cok umutsuzum
Ben gördüm. Hayırlı olsun. ❤Adetime 4 gün var bu da benim testim sizce var mı bebiş ben silik görüyorum sanki
Ben hep böyle gamlı baykuş gibiyim . Hep olumsuz düşünürüm. Ama tabi Allahtan da umudu hic kesmem bi taraftan. Yoğun çalıştığım için düşünecek vaktim de cok olmuyo şükür. Yoksa kafayı yiyebilirim bebek diye . Eşim de sağolsun hic oralı değilAma neden? Bak reglide olmamışsın bayram etmen lazım
Evet çorba içiyorum ve tıka basa doymuş oluyorumKızlar nasılsınız ben iftarı açtım ya iki yudum yiyorum şişiyorum sizde durumlar nasıl
Kafan rahat ya kesin hamile kalmışsındır düşününce hiç olmuyo çünkü. Ama ben senden çok ümitliyimBen hep böyle gamlı baykuş gibiyim . Hep olumsuz düşünürüm. Ama tabi Allahtan da umudu hic kesmem bi taraftan. Yoğun çalıştığım için düşünecek vaktim de cok olmuyo şükür. Yoksa kafayı yiyebilirim bebek diye . Eşim de sağolsun hic oralı değil
İnşallah canımHimm anladim abla allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Insallah canım benim. Rabbim hicbirimizi evlatsız bırakmasınKafan rahat ya kesin hamile kalmışsındır düşününce hiç olmuyo çünkü. Ama ben senden çok ümitliyim
Aynen cnm artıkk uyum sağlıcaklar bi şekilde baba olmak istiyolarsaAslinda ciddiye aliolarda onlara gore bitkisel ve bu tarz seyler sacma gelio ne yazzikki biz cok onmsioz
Teşekkürler ederim inşallah yükselir değerimBen gördüm. Hayırlı olsun. ❤
İnşaAllahAma benim ilk kez bu kadar kasindirdi ve kasidigimda aci ve yanma oluyo insallah vardir hep bu umidle duruyorum yapacak baska bisey yokk
İnşaAllah hayırlısı ile güzel haberler alıp bizede verAma benim ilk kez bu kadar kasindirdi ve kasidigimda aci ve yanma oluyo insallah vardir hep bu umidle duruyorum yapacak baska bisey yokk
Bu ay yumurtalama gününden bugüne hala şiş hassas bugün belim dahada ağrımaya başladı heran hasta olcak gibiyimBenimde ğöğüslerim çok şişti kocaman oldular ama bende regl mi hamilelik mi emin olamiyorumm
Insallah canim benim tesekkur ederimİnşaAllah
İnşaAllah hayırlısı ile güzel haberler alıp bizede ver
İnşallah hamileliktendir bunlsrBu ay yumurtalama gününden bugüne hala şiş hassas bugün belim dahada ağrımaya başladı heran hasta olcak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?