Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım canım dileyen herkese uğurlu gelsin mayıs ayı. Sende bir kaç güne güzel haberleri verirsin inşallah bize
İnşallah canım bekliyprım bakalım hayal kırıklıgına ugramam umarımm

Teşekkürler hiç yumurtlama görmediğim için bilemedim
Rica ederim bazen dönemsel 2 gün olabiliyormus ama genelde 24 ile 36 saat arası çatlaması gerekiyor yumurtanın o zaman siliklesmeyi görüyoruz ilk kez yaptıysan normal canım

Canım çok bitkisel çaylarda icme bebis varsa sakıncalı olur, ters dönemde hastalanmışsın çok geçmiş olsun

Ama neden? Bak reglide olmamışsın bayram etmen lazım
Ben hep böyle gamlı baykuş gibiyim . Hep olumsuz düşünürüm. Ama tabi Allahtan da umudu hic kesmem bi taraftan. Yoğun çalıştığım için düşünecek vaktim de cok olmuyo şükür. Yoksa kafayı yiyebilirim bebek diye . Eşim de sağolsun hic oralı değil

Kafan rahat ya kesin hamile kalmışsındır düşününce hiç olmuyo çünkü. Ama ben senden çok ümitliyim

Ama benim ilk kez bu kadar kasindirdi ve kasidigimda aci ve yanma oluyo insallah vardir hep bu umidle duruyorum yapacak baska bisey yokk
İnşaAllah
Ama benim ilk kez bu kadar kasindirdi ve kasidigimda aci ve yanma oluyo insallah vardir hep bu umidle duruyorum yapacak baska bisey yokk
İnşaAllah hayırlısı ile güzel haberler alıp bizede ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…