Yok kuzum valla takma çok normal, zaten bir kere hamile kalmışsın bir kere daha kalırsın inşallah hamile kalabiliyorsun ama aceleye gerek yok, üzülmeyin adet olsanız bile çok yenisinizbi kaç ay olmayınca da ister istemez takılıyo ya
çok güzel kalbin varYok kuzum valla takma çok normal, zaten bir kere hamile kalmışsın bir kere daha kalırsın inşallah hamile kalabiliyorsun ama aceleye gerek yok, üzülmeyin adet olsanız bile çok yenisiniz
Bu üzüldükleriniz sonra yanınıza kalcak
benim de hafiften karın ağrım var gibi bilmiyorum
Haklısın kuzum ben de hep öyleyim dayanamıyormuşum gibiçok güzel kalbin varinşallah canım ama sabırsızlık hiç bitmiyo. Hemen bian önce olsun istiyo insan. Bide çevrende hamileler olunca senin bat ne zamandı yakın mı
O zaman 4 mayıs yani benimle aynıHaklısın kuzum ben de hep öyleyim dayanamıyormuşum gibi
Bat 8 mayıs ama aşılamadan 14 gün sonrası 4 mayıs oluyor o yüzden 5inde test yapmayı planlıyorum
Benimde bu şekikdeBak canim insallah vardir yaa
Hadi yaaBenimde bu şekikde
Ne çok sulu ne de çok koyu bi akıntım var aynı süt kıvamında gerçektenHadi yaa
Bnm ki zor uyum saglarAynen cnm artıkk uyum sağlıcaklar bi şekilde baba olmak istiyolarsa
Bende incir ve havuç kürü yaptim onu ictm ama prolaktn hormonunu yükseltir diye biraktm denedik bakalm bilmyrmHayirlisi diyelim benim de adetim yarin bitecek nasipse yarindan itibaren bizde baslicaz calismalara. Belirtilerin hepsini yasadip sayilir olmadi nasip degilmis devam ediyoruz ovu testi aldim bugun geldi yarindan sonra baslicam caksir suyunu denicez bakalim bide havuc suyunuda okudum ondanda bol bol yerim insallah istedigimize kavusuruz
bende bunu dusunuyorum, sürekli zencefil karısımı içiyodum, ada çayı falan hepsi sakıncalıymıs, gercekten tuhaf zamaana geldi, bende işler sıkıntısız ilerlemez kiCanım çok bitkisel çaylarda icme bebis varsa sakıncalı olur, ters dönemde hastalanmışsın çok geçmiş olsun
Limon bal zeytinyagi falan o tür seyler yap bence canım insallah hemen iyilesirsinbende bunu dusunuyorum, sürekli zencefil karısımı içiyodum, ada çayı falan hepsi sakıncalıymıs, gercekten tuhaf zamaana geldi, bende işler sıkıntısız ilerlemez ki
Ayy bnmde akinti artti keske akinti sadece hamilelik olsaBak canim insallah vardir yaa
Aynen benimde bugun basladiNe çok sulu ne de çok koyu bi akıntım var aynı süt kıvamında gerçekten
Canım senin hamile olduğunu düsünüyorum insallah yanılmamAyy bnmde akinti artti keske akinti sadece hamilelik olsa
çol sağol canımmLimon bal zeytinyagi falan o tür seyler yap bence canım insallah hemen iyilesirsin
Evet canım öyle yaptım ❣Evde test bulundur eğer gelmezse yaparsın hafta sonu felan
Ahhhh kesekeeeAyy bnmde akinti artti keske akinti sadece hamilelik olsa
Güzel haberlerini bekliyorum canımNe çok sulu ne de çok koyu bi akıntım var aynı süt kıvamında gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?