Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzucum umarım bunlar boş hayaller değildirr
Değildir canım en azindan sen daha önce gebelik yaşadın kendi vücudundaki değisikligi daha doğru anlıyosundur. Ben yaşamadığım icin herseyi hamileliğe yoruyordum hep

Değildir canım en azindan sen daha önce gebelik yaşadın kendi vücudundaki değisikligi daha doğru anlıyosundur. Ben yaşamadığım icin herseyi hamileliğe yoruyordum hep
Kuzum alakası yok şubat ayında da belirtilerim vardıama regl oldumm. Yani psikolojik olma ihtimali o kadar yüksek kiii. Ama inşallah değildir diyorumm.

Yumurtlama günlerini değerlendirmiştik ama bu ay da olmadı. Yine regl oldum moralim çok bozuk bütün gün ağladım
Canım üzülmee regl oluyosan o bile bir umutt regl olamayanlar var üzülme her ay yeni bir başlangıc. Benimde geçen ay kimyasal oldu bir hafta depresyona girdim yazık ettim kendime toparlandım şimdi moralim çok iyi inşallah nasip olcak bizede. Bugün üzül üzüntünü yaşa ama yarına yep yeni umutlarla uyan

Kızlar sacma bir soru soracagim ama sizce kasık ağrısı olduğu anda mı yumurtlama oluyordur yoksa 24 saat sonra mi oluyordur ertesi gun gibi mesela

Kızlar sacma bir soru soracagim ama sizce kasık ağrısı olduğu anda mı yumurtlama oluyordur yoksa 24 saat sonra mi oluyordur ertesi gun gibi mesela
Ya bende onu çok merak ediyorum sol tarafımda kasık ağrım var normalde azalması ya da geçmesi lazım yumurtlama dönemim bitti gibi birşey ama hala sol kasığım ağrıyor

Ah be okadar cok haber aldim ki. Insan cok seviniyor ama icinden diyorki ben bunu yasayamayacak miyim umut dolu olmak isterdim..

Umut doluyorum böyle okuyunca. Peki kac aydır deniyorsunuz? Bizim 16. Ay ve pes etmek üzereyim

Kızlar bende bişey sorcam. Bu göğüste damarların belirginleşmesi adet belirtisi olabilir mi? Yani benim her adet öncesi belirginleşiyo diyeniniz var mı? Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…