Kuzum bende oluyor gecen ay ozellikle dikkat ettim ama gebelikte de oluyor diyenler varKızlar bende bişey sorcam. Bu göğüste damarların belirginleşmesi adet belirtisi olabilir mi? Yani benim her adet öncesi belirginleşiyo diyeniniz var mı? Teşekkürler şimdiden
İnşallah değildir kuzum hamile haberini alalım bu ayKuzum alakası yokşubat ayında da belirtilerim vardıama regl oldumm. Yani psikolojik olma ihtimali o kadar yüksek kiii. Ama inşallah değildir diyorumm.
benimkide aynııAy bnm koca turk kahvesi icmioki sewmio sutlu turk kahvesi icio o olurmu acaba
2 yıl olmayanlar hatta kafayı yıyor benim gibiZaten 1 yıl olmuyorsa ondan sonra kafanıza takın kızlar 1 yıla kadar çok normal %85-90 hamile kalıyor çiftler 1 yılın sonunda, biz kalamayanlar takıyoruz artık
Tekrar test yapın belki çift yumurtladınKızlar selamlarr :) nisanın 5inde yumurtlama testim çift tık gördüm o günleri değerlendirdik 14 gün sonra test yaptım ama negatif çıktışuan yumurtlama üstüne 24 gün geçti hala regl olmadım nedendir acaba??? Lütfen bir akıl verin
Reglim düzenli 6 aydır deniyoruz çok yıpranmış hissediyorum artıkCanım üzülmee regl oluyosan o bile bir umutt regl olamayanlar var üzülme her ay yeni bir başlangıc. Benimde geçen ay kimyasal oldu bir hafta depresyona girdim yazık ettim kendime toparlandım şimdi moralim çok iyi inşallah nasip olcak bizede. Bugün üzül üzüntünü yaşa ama yarına yep yeni umutlarla uyan
Hala yumurtlama testi yapmaya devam ediyorum fakat çift görmedim hala regl olmayınca kormmaya başladım. İlk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim çok istiyorum herkes gibi evlat sahibi olmayı reglim çok düzensiz ama yumurtlama görüpte regl olmama nasıl oluyor anlamadım lütfen bir akıl verinTekrar test yapın belki çift yumurtladın
bilemedim bende ya :/Ay du o zmn yapma cogu formda bi bardak ii dio ama nolur nolmaz allah korusun zararida var sonucda
Erken gebelik testi yapabilirsin o kadar uzerinden gectiyse kesin çıkarHala yumurtlama testi yapmaya devam ediyorum fakat çift görmedim hala regl olmayınca kormmaya başladım. İlk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim çok istiyorum herkes gibi evlat sahibi olmayı reglim çok düzensiz ama yumurtlama görüpte regl olmama nasıl oluyor anlamadım lütfen bir akıl verin
Çift çizgi gördükten sonra bidaha pik olmadı mı testiniz?Hala yumurtlama testi yapmaya devam ediyorum fakat çift görmedim hala regl olmayınca kormmaya başladım. İlk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim çok istiyorum herkes gibi evlat sahibi olmayı reglim çok düzensiz ama yumurtlama görüpte regl olmama nasıl oluyor anlamadım lütfen bir akıl verin
Birdaha çift tık görmedim testte. Ağustos ayında hormon testimde prolaktin biraz yüksek çıkmıştı ardından hemen hamile kalmıştım bu ay da yumurtlama testiyle bebek denedik ama olmadı reglide olmayınca korktum neden hala olamadım regl anlamadım hamile değilim yumurtlama üstünden 24 gün geçti doktora da gidemiyorım adetliyken hormon testi yapıyorlar diyeÇift çizgi gördükten sonra bidaha pik olmadı mı testiniz?
Eğer yumurtlama olmadıysa tekrar hormonal bişey olabılır, prolaktın yukselmesı de adet gecıkmesıne sebp oluyor, bi tahlil yaptırın en kısa zamanda
Birdaha çift tık görmedim testte. Ağustos ayında hormon testimde prolaktin biraz yüksek çıkmıştı ardından hemen hamile kalmıştım bu ay da yumurtlama testiyle bebek denedik ama olmadı reglide olmayınca korktum neden hala olamadım regl anlamadım hamile değilim yumurtlama üstünden 24 gün geçti doktora da gidemiyorım adetliyken hormon testi yapıyorlar diye
Ay benimde bugün olmam gerekiyor hiç bı ağrı falan yok insAllah bende test alcam bı kaç gün geçerse bakicam teste insAllah olmamda ben ve burdakiler şu çift çizgiyi görürüz inşallahTebrikler
Bugarlasma cızgısıdır o, cok erken test ıcınKizlarr kizlarrr valla delircem yaaaagöğüs hassasiyeti var kasık batmalari var akıntı sulu şekilde bazen şeffaf psikolojik diyorum ama gecmiyo bu şikayetler test yaptım bir sürü ilk yarım saat negatif bı kaç saat geciyo hayali çizgi. Hepsinde aynı şey oldu bat 10 Mayıs hamilelik belirtisi olabilir mi tüm bunlarrrr
adetliyken yapılmıyor mu hormon testleri. Şimdi gitsem yaparlar mı yani ben adetliyken yapılıyor diye biliyorum o yüzden bekliyorım yoksa hemen gideyimBence yaptırın benım de bi kere 13 gün gecıkme oldu bebek ıstemedıgımız bi donemdı, doktora gıttım gebelik olmayınca prolaktın cok yukselmısti, minicik bi ilacla düşüyor hemen (dostıneks tı yanlıs hatırlamıyorsam adı) mutlaka baktırın. Zaten o ılactan sonra hamıle kalan cok oluyormus. İhmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?