- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Bu arada gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı kucagina almayı nasıp etsin Rabbim inşallahTebrikler
Yapılır cnm adet olamıyorsun ne olcak peki ben yaptırmıstım zaten o hormon yuksek oldugu ıcın adet olamıyorsun.adetliyken yapılmıyor mu hormon testleri. Şimdi gitsem yaparlar mı yani ben adetliyken yapılıyor diye biliyorum o yüzden bekliyorım yoksa hemen gideyim
Bende öyle düşünüyorum ama göğüslerim o kadar sistiki ağrıyor sürekli acaba mi demekten kendimi alamıyorum ne zaman yapsam acaba bir sonraki testi en son ilişkim 5 gün onceydiBugarlasma cızgısıdır o, cok erken test ıcın
Allah razı olsun valla sağolun hemen gideceğim baktırayım bir..Yapılır cnm adet olamıyorsun ne olcak peki ben yaptırmıstım zaten o hormon yuksek oldugu ıcın adet olamıyorsun.
Adetliyken yapılmasının sebebı diğer fsh lh e2 tsh adetliyken daha dogru sonuc vermesı.
Sen neden adet olmadıgını arastırıyorsn
Doktora görünün gebelik olmadıgı na emınsenız
İlk denemeniz miBende öyle düşünüyorum ama göğüslerim o kadar sistiki ağrıyor sürekli acaba mi demekten kendimi alamıyorum ne zaman yapsam acaba bir sonraki testi en son ilişkim 5 gün onceydi
Senden de cnm, inşallah gebelik vardır da o yuzden olmuyorsundur, prolaktın de yuksekse hemen düşüyor iki ilaç ıcınce dert etme.. Ama öncelikle adet olabıl. Geçmiş olsun şimdidenAllah razı olsun valla sağolun hemen gideceğim baktırayım bir..
6 ay bişey değil sıkma canını evet engel olamıyoruz üzülüyoruz ama doktorlar zaten 1 1bucuk seneyi normal sayıyor. Kii bi rahatszılığı olanlarım bile illaki bi şekilde çocuğu oluyor tıp o kadar gelişti ki. İnşallahh bir an önce daha çok beklemeden hamile kalırsın,kalırız canımReglim düzenli 6 aydır deniyoruz çok yıpranmış hissediyorum artık
Bı tane kızım var ama yumurtlama testi yapmadım ama bu ay olmazsa takip edicem ovulasyonu şöyle soylim yumurtlama gününden iki gün önce en son ilişki bu ay 4 kez denedik sizce ne kadar süre sonra yapayım idrar testini o kadar tez canliyim ki mazur görün. Özel bir çocuğum var sağlıklı evlat yetiştirebilmenin umudunun heyecanı işteİlk denemeniz mi
Hcg hormonu dollenmeden 9 gün sonra kanda yukselmeye baslıyor. İdrar testinde de belli bi seviyeye gelmeden gostermiyor. O yuzden kanda daha net ogrenebılırsın derler. Yumurtlama testi yaptıysanızen az 12 gün sonra idrar testi yapın
Adetiniz düzenli oluyorsa yumurtlama gününden 12 gn sonra test yapın cıkabılır belki, ama herzaman gecıkme olunca yapın derler. Yumurtlama gününden once ılıskı oldu demıssınz spermler kalıtelıyse 72 saat maksımum yasayabılır..Bı tane kızım var ama yumurtlama testi yapmadım ama bu ay olmazsa takip edicem ovulasyonu şöyle soylim yumurtlama gününden iki gün önce en son ilişki bu ay 4 kez denedik sizce ne kadar süre sonra yapayım idrar testini o kadar tez canliyim ki mazur görün. Özel bir çocuğum var sağlıklı evlat yetiştirebilmenin umudunun heyecanı işte
İnciri zeytınyagında bekletip ye cnm Zeytınyagı da cok faydalı ıncır deKızlar incir kürü yapıyorlar ya hani ben kür falan değilde cok yerim incir ceviz acaba yararı olur mu ki
Canım bende hiçbir şey yok ya sadece hafif bir batma var karnımda o kadar, akıntım da günlük akıntı şeklinde devam ediyor bir fark yokO zaman 4 mayıs yani benimle aynıbelirtiler varmı sende
Sağolasın valla koral oldun allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasınSenden de cnm, inşallah gebelik vardır da o yuzden olmuyorsundur, prolaktın de yuksekse hemen düşüyor iki ilaç ıcınce dert etme.. Ama öncelikle adet olabıl. Geçmiş olsun şimdiden
Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni ne kadardır istiyorsunuzYumurtlama günlerini değerlendirmiştik ama bu ay da olmadı. Yine regl oldum moralim çok bozuk bütün gün ağladım
Amin inşallah cnm benim, bekleyişlerimiz sona ersin inşallahSağolasın valla koral oldun allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın
Teşekkür ederim canımAdetiniz düzenli oluyorsa yumurtlama gününden 12 gn sonra test yapın cıkabılır belki, ama herzaman gecıkme olunca yapın derler. Yumurtlama gününden once ılıskı oldu demıssınz spermler kalıtelıyse 72 saat maksımum yasayabılır..
İnşallah gecikir, testin pozitif cıkarTeşekkür ederim canımo zaman ben adeti bı kaç gün geçince yapayım
Dneeiö canım bu ay çörekotu bal tatcın yapıyorum bakalım bidahaki ayda olmazsa onu denerim hepsimi karıştırmk istemiyorum. İnşallah bidahaki ay ihtiyacım olmazİnciri zeytınyagında bekletip ye cnm Zeytınyagı da cok faydalı ıncır de
çörek otu bildiğimiz paketteki çörek otumu, aktarlardan alınan yağı gibi mi?Dneeiö canım bu ay çörekotu bal tatcın yapıyorum bakalım bidahaki ayda olmazsa onu denerim hepsimi karıştırmk istemiyorum. İnşallah bidahaki ay ihtiyacım olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?