Bende girmiyorum artık ya. Belirti araya araya kafayı yedik en sonyndaNormalde belirti konuları çok ilğimi çeker şimdi kendimce belirti saymayayım diye onlara girmiyorum. Daha bat a çok var beklerken kafayı yemesek bari.
boş boş oturuyorum kalkıp bulaşık makinasını boşaltmam çamaşır asmam ve sonrada sahur hazırlamam lazım ama col üşeniyorum yarında temizlik yapıcam valla hiç birmiyor bu evin işiiyi geceler hanımlarnapıyosunuz
Ev işi asla bitmezboş boş oturuyorum kalkıp bulaşık makinasını boşaltmam çamaşır asmam ve sonrada sahur hazırlamam lazım ama col üşeniyorum yarında temizlik yapıcam valla hiç birmiyor bu evin işi
Ben bi türlüü ramazan moduna geçemedim gündüzleri uyuyorum öplene kadar iki gün sonra regl bitiyor inşallah bende bi düzene girerim ramazanda oruc tutmamakta kötü oluyor yaEv işi asla bitmezama benim ramazanın en sevdigim yönü bi düzen oluyo hayatımızda
Ah ah bende buaralar hiç iş yapmak istemiyorum. Evin işi bitmiyor o ayrı bide eşim ve kızım sağolsun habire iş çıkıyor. Bu virüs belası bir bitse azıcık çayır çimen sefası yapsak kendimize gelsek.boş boş oturuyorum kalkıp bulaşık makinasını boşaltmam çamaşır asmam ve sonrada sahur hazırlamam lazım ama col üşeniyorum yarında temizlik yapıcam valla hiç birmiyor bu evin işi
Evet ya regl olunca öyle oluyoBen bi türlüü ramazan moduna geçemedim gündüzleri uyuyorum öplene kadar iki gün sonra regl bitiyor inşallah bende bi düzene girerim ramazanda oruc tutmamakta kötü oluyor ya
Yaa hayıır ümidini kaybetme sakın dur bakalım daha adet olmadann öyle düşünmeKızlar ben galiba regl olcam yani daha 4 gün var ama göğüs ucu acım gitti bide ağrı vuruyo sanki adet olcakmışım gibi
Hamilelikte belirti aramak yanlış zaten kaybolunca üzülme o yüzden. Ayrıca bir çok insan adet gelecek diye düşünürken hamileliğini öğreniyor. Belirtiler çok benzer ağrılar falan da.Kızlar ben galiba regl olcam yani daha 4 gün var ama göğüs ucu acım gitti bide ağrı vuruyo sanki adet olcakmışım gibi
Ahh canım yaa inşallah bir an önce bitsede çıksak dışarıya valla çok bunaldım evdeAh ah bende buaralar hiç iş yapmak istemiyorum. Evin işi bitmiyor o ayrı bide eşim ve kızım sağolsun habire iş çıkıyor. Bu virüs belası bir bitse azıcık çayır çimen sefası yapsak kendimize gelsek.
Bilmiyorum en iyisi ümitlenmemekti zaten. İnşallah gelmez ama gelcekmiş gibi geliyıYaa hayıır ümidini kaybetme sakın dur bakalım daha adet olmadann öyle düşünme
İnşallah öyledir ama bilmiyorum. Ben diğer hamileliğimi öğrendiğimde hiç ağrı çekmemiştim yine öyle olur diye düşünüyorumHamilelikte belirti aramak yanlış zaten kaybolunca üzülme o yüzden. Ayrıca bir çok insan adet gelecek diye düşünürken hamileliğini öğreniyor. Belirtiler çok benzer ağrılar falan da.
Yarın atıcam hemenya canıım hadi inşallah yapta bizede at sonucu
Bekle hiç belli olmaz belki hamilesindir üzülme bence adet gününü bekleİnşallah öyledir ama bilmiyorum. Ben diğer hamileliğimi öğrendiğimde hiç ağrı çekmemiştim yine öyle olur diye düşünüyorum
İnşallahBekle hiç belli olmaz belki hamilesindir üzülme bence adet gününü bekle
Ayy canım biz çalışanlar da tatil olsa da eve gitsek eczaneye gelmesek diye bakıyoruzAhh canım yaa inşallah bir an önce bitsede çıksak dışarıya valla çok bunaldım evde
Sizinki de çok zor. Umarım hepimiz normal düzene biran önce döneriz. Hamileliğimizi korku stres olmadan yaşarız.Ayy canım biz çalışanlar da tatil olsa da eve gitsek eczaneye gelmesek diye bakıyoruz
Biran önce biter inşallah
Sizin durum daha zor Allah yardımcınız olsunAyy canım biz çalışanlar da tatil olsa da eve gitsek eczaneye gelmesek diye bakıyoruz
Biran önce biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?