Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi geceler hanımlar napıyosunuz
Hayırlı geceler canım sahur beklemece sen napıyorsun .Bakin gelin hep beraber bunu yapalim Rabbimize birbirimiz için dua edelim

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-30-03-02-29-150_com.whatsapp.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 21
Var desem yalan olur ama gogusumun ucu cok kasiniyo kasiyom 1 2 dkk sonra aciyo yaniyo kasiyamiyorum bulantim filan yok bir kere oldu piskolojiktir dedim gectim bide niyette tutuyorum ondam da olabilir dedim kendi kendime
Bu bende de vardı özellikle dün, hem kaşınıyor hem acıyor

İnşallah canım ya daha önce de bi ay böyle ağrımıştı o yüzden pek ihtimal vermiyorum. Ama kaşınmamıştı hiç. Bi de uyanıkken sık akıntı geliyor gece değil de. Süt gibi. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu bende de vardı özellikle dün, hem kaşınıyor hem acıyor
Bugun yine kasindirdi ama bugun gogusum ve ucu buyudu yeni yeni ağrim oluyor insallah hamişizdie
Aaammmiiiinnnn insallahh canimmm

Bugun yine kasindirdi ama bugun gogusum ve ucu buyudu yeni yeni ağrim oluyor insallah hamişizdie

Aaammmiiiinnnn insallahh canimmm
Ben hiç ihtimal vermiyorum ya olursa o kadar şaşırırım ki... Olmazsa da hiç şaşırmam beklediğim olmaması çünkü :)

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak benim bat 4 mayıs ama 1 haftadır inanılmaz göğüs ağrısı ve bel ağrım var ve sulu akıntı 8 aydır bebek istiyoruz var mı benim gibi belirtiler yaşayıp haber alanlar

Kızlaaar günaydın bugün sabah dayanamayıp test yaptım ve kocaman negatif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…