Günaydın
Kac gün var bata erken mi yaptın
Ama sen geçince öğreniyorsun tabi ki negatif çıkacak bak yaaa dayanamamış yine
Sana diyorum da ben de aynı olucam büyük ihtimalle3 gün var daha evet dayanamadım
Sana diyorum da ben de aynı olucam büyük ihtimalle
Canım benn bugün yine test yaptım yine negatif cıktı ama adette görmedim hamile olma olasılığım varmı acaba ne duygu yasicağımı bilemedim yaaaaEvde test bulundur eğer gelmezse yaparsın hafta sonu felan
Canım benn bugün yine test yaptım yine negatif cıktı ama adette görmedim hamile olma olasılığım varmı acaba ne duygu yasicağımı bilemedim yaaaa
En azından 1 gün kalınca yap3 gün var daha evet dayanamadım
En azından 1 gün kalınca yap2 gün sonra pozıtıf gorursun inşallah
Yok yok zaten 6sında yapıcam kararlıyım artık o tarihte çıkar heralde aşılamadan sonra 16 gün olmuş olcakYapma yapma sonra benim gibi olma. Bir tane kaldı testim. Artık 2 gün gecekirse yaparım
Canım bu belirti için biraz erken bence, daha yeni yumurtlama geçmiş belki ondandırGünaydın kızlar nasılsınız benim regle 10 gün var ama belimde inanılmaz bir ağrı var hamileliğe yormak istemiyorum hamile olmazsam üzülürum diye ama rabbim hayr etsin
Yok yok zaten 6sında yapıcam kararlıyım artık o tarihte çıkar heralde aşılamadan sonra 16 gün olmuş olcakbir 5i diyorum bir 6sı dur bakalım nolcak
Canım benim 6-7 gün geciktiği olmuştu ama hamile değildim, sen inşallah hamilesindir amaCanım benn bugün yine test yaptım yine negatif cıktı ama adette görmedim hamile olma olasılığım varmı acaba ne duygu yasicağımı bilemedim yaaaa
Canım bu belirti için biraz erken bence, daha yeni yumurtlama geçmiş belki ondandır
[/QUOTQUOT
Olabilir tabi hayırlısı artık
Benim eşim hemoroid oldu tatlım. Birliktelik olmadı. Daha yeni yürümeye başladı. Maalesef regl zamanında gelmesi gerekHyt52 Fulyacennet16 kkrkn67 esraaa bozkir Okuyanse prnss Paresilaaa
Batlarımız aynı sizde var mı belirti
Bilmiyorum ya öyle geliyor sanki bana olmazmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?