Canım rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir benceKızlarrr. Ben normalde adetten birkaç gün önce ufak bir ağrı yaşayıp 2-3 güne kesin adet olacağımı anlarım. Ama bu ay anlayamıyorum çünkü yumurtlamadan beri ara ara hep yokluyor o ağrı özellikle kendimi yorduğum zaman. Sizce bu normal mi? Önceden sadece reglden 2-3 gün önce bi sefer olurdu bu ay 10 kez olmuştur herhalde. Belki daha fazla
Sonra yazdım ya balımYumurlatmadan sonra mı önce mi
Bu bi sonraki ay hamile kalma ihtimalim yüksek mi demek oluyorCanım rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir bence
İnşallah canımcımmah bu heyecanlı bekleyiş inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız :)
Üstelik kanda negatifffEvet idrar testi de değildi kanda baktırdığım halde negatifdi. Oyüzden regl olana kadar umudu kesmemek lazım :)
Beynim bazı kelimeleri yok sayıyo galibaSonra yazdım ya balım
İlk negatifi görünce ne hissettin
Hahsh şu süreçte hepimiz bi alamet olduk çok normalBeynim bazı kelimeleri yok sayıyo galibacanım tam hatırlamıyorum ama ben hamileliğimi öğrendiğim ay regl günümden önce karnıma ağrı vurmuştu . Şaşırmıştım hatta erkenden niye ağrıdı diye
Elden başka bisey gelmiyor zaten canım bekliyorummBekle bakalım canımm. Yine yaparsın eğer regl gelmezse
Gerçekten kasık tam anlamıyla neresi fkdkldldHahsh şu süreçte hepimiz bi alamet olduk çok normalKarın ağrısı gibi değil hiç böyle alt bölgede tam regl ağrısı işte. Kimileri kasık ağrısı diyor aynı yerdeki ağrıya ama ben kasık neresi tam bilemediğim için tanı koyamıyorum Beyaz akıntı var hafif hafif. Göğüsler felaket. Kaşıntı ağrı ve acı var. Pis belirtiler
İlk negatifi görünce ne hissettin
Evet ama sen kendinden şüphelenmişsin belirtilerinde varmış. Şimdi yine aynı belirtiler var mı?Belirtilerim vardı o zaman mide yanması, koku hassasiyeti falan. Ramazandı. Eşim pide getirmişti kağıtların arasına koyup veriyorlar ya o kağıdın kokusu burnumu yaktı geçti. Dedim kesin hamileyim baya ümitlenmiştim. Gidip hemen kan vermek istedim. Kanı verdim eşim iş yerinden 5 dk bir arıyor çıktımı sonuç diye. Sonra negatifi görünce ağlamıştım çok üzülmüştüm. O zamanda psikolojiktir diye düşünmüştüm tabi
Evet ama sen kendinden şüphelenmişsin belirtilerinde varmış. Şimdi yine aynı belirtiler var mı?
İnşallah hamileyizdir. Yengem hamileymiş şimdi öğrendim. Çevrenin hamilelerle dolu olması o kadar acı verici bişe ki.Aynı belirtiler yok. Farklı belirtiler var bu sefer
İnşallah hamileyizdir. Yengem hamileymiş şimdi öğrendim. Çevrenin hamilelerle dolu olması o kadar acı verici bişe ki.
Ya benim belimde bir miktar sizi var ama ondan mı kaynaklı bilemiyorum. Göğüslerimde ise bir miktar hassasiyet var ama regl öncesi olabiliyor@Hyt52 @Fulyacennet16 @kkrkn67 @esraaa bozkirOkuyanse @prnss @Paresilaaa
Batlarımız aynı sizde var mı belirti
En yakınındakileri düşün bide. Sürekli görüşüp muhattap olmak zorunda kalıyosan.Maalesef öyle. İnstgrama giremiyorum artık cidden sildim görmemek için. Çünkü bütün arkadaşlarım çocuklarıyla sürekli hikayeye foto video atıyor. Bıkkınlık geldi artık onları görmekten. Zaten insan acaba olacak mıyım bıu seferde tutmayacak mı diye strese girerken birde onları görünce alt üst oluyorum.
En yakınındakileri düşün bide. Sürekli görüşüp muhattap olmak zorunda kalıyosan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?