Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rahim kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir bence

Hahsh şu süreçte hepimiz bi alamet olduk çok normal Karın ağrısı gibi değil hiç böyle alt bölgede tam regl ağrısı işte. Kimileri kasık ağrısı diyor aynı yerdeki ağrıya ama ben kasık neresi tam bilemediğim için tanı koyamıyorum Beyaz akıntı var hafif hafif. Göğüsler felaket. Kaşıntı ağrı ve acı var. Pis belirtiler

Gerçekten kasık tam anlamıyla neresi fkdkldld

İlk negatifi görünce ne hissettin

Belirtilerim vardı o zaman mide yanması, koku hassasiyeti falan. Ramazandı. Eşim pide getirmişti kağıtların arasına koyup veriyorlar ya o kağıdın kokusu burnumu yaktı geçti. Dedim kesin hamileyim baya ümitlenmiştim. Gidip hemen kan vermek istedim. Kanı verdim eşim iş yerinden 5 dk bir arıyor çıktımı sonuç diye. Sonra negatifi görünce ağlamıştım çok üzülmüştüm. O zamanda psikolojiktir diye düşünmüştüm tabi

Evet ama sen kendinden şüphelenmişsin belirtilerinde varmış. Şimdi yine aynı belirtiler var mı?

Evet ama sen kendinden şüphelenmişsin belirtilerinde varmış. Şimdi yine aynı belirtiler var mı?

Aynı belirtiler yok. Farklı belirtiler var bu sefer

İnşallah hamileyizdir. Yengem hamileymiş şimdi öğrendim. Çevrenin hamilelerle dolu olması o kadar acı verici bişe ki.

Maalesef öyle. İnstgrama giremiyorum artık cidden sildim görmemek için. Çünkü bütün arkadaşlarım çocuklarıyla sürekli hikayeye foto video atıyor. Bıkkınlık geldi artık onları görmekten. Zaten insan acaba olacak mıyım bıu seferde tutmayacak mı diye strese girerken birde onları görünce alt üst oluyorum.

Ya bir tanesi var neredeyse çocuk okula başlayacak paylaştığı bütün fotolarda çocuğun yüzü saçma sapan emojilerle kapatıyor çocuğumuz olunca lütfen biz öyle yapmayalım

En yakınındakileri düşün bide. Sürekli görüşüp muhattap olmak zorunda kalıyosan.

En yakınındakileri düşün bide. Sürekli görüşüp muhattap olmak zorunda kalıyosan.

Oda var arkadaşlarla toplandık herkes çocuğunun videosunu gösteriyor gülüyor. Eşim de baktı öyle belli üzüldü. Bende kedimin videosunu gösterim ozaman dedi ağlar mısın güler misin şimdi buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…