Okuma cevap verme bu nasıl bir üslup ya? Hassas davranmak bu kadar mı zor davranamiyosan yorum yapmayacaksın bu kadar basitWalla olamıyorum 4 gündür başım agrıyo üstüne bunları da okuyunca iyice agrıyor
Komikmisin?
Teşekkür ederim yorumunuz içinO zaman sen bilirsin git için rahatlasın boşuna ağrı çekme ona göre önlem alırsın.
Senin gibi olmaya çalıstım olmus muKomikmisin?
Dün yeterince hassas davrandım, susıtımal eden sensin. Yorum yapıp yapmayacağımı sana mı sorcam! Komık duruma düşen sensinOkuma cevap verme bu nasıl bir üslup ya? Hassas davranmak bu kadar mı zor davranamiyosan yorum yapmayacaksın bu kadar basit
Canım sen bakma onlara iyiliğin için bile söylense öyle söylenmez üslup farkı işte! Engelli çocuğum var demiştin değil mi? Daha önce gebelik yaşadığın için vücudunu en iyi sen bilirsinOkuma cevap verme bu nasıl bir üslup ya? Hassas davranmak bu kadar mı zor davranamiyosan yorum yapmayacaksın bu kadar basit
Sizlerin yorumları sonrası yazdım ve oldukça saygı çerçevesinde olduğunu düşünüyorum. Sizler ise dalga geçtiniz on yargılı davranınız napmami bekliyordunuz bu komik duruma düşmek değil savunmadir.Dün yeterince hassas davrandım, susıtımal eden sensin. Yorum yapıp yapmayacağımı sana mı sorcam! Komık duruma düşen sensin
Çok teşekkür ederim canım beklediğim yorum buydu işte bu kadar basitti gönül alarak yazmak. Dalga geçer gibi yorumlar görünce dayanamadım. Her neyse teşekkür ederim hassas yorumunuz içinCanım sen bakma onlara iyiliğin için bile söylense öyle söylenmez üslup farkı işte! Engelli çocuğum var demiştin değil mi? Daha önce gebelik yaşadığın için vücudunu en iyi sen bilirsinTest için belki sabırsızsın ama hamile olsan bile bu süreçte çıkmayabilir ve üzülebilirsin olacakken olmayacak duruma gelebilir bünye. Bunu söylemek istiyorlar sanırım. Ama siz illa ki test yapmak istiyorsanız buyurun yapın En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah...
Ay bende piskolojik olduğunu düşünüyorum zaten canım ama inşallah hamileyimdirCanım benim 6-7 gün geciktiği olmuştu ama hamile değildim, sen inşallah hamilesindir ama
Ay inşallah öyledir canımCanım geç döllenme de olabilir. Bekle bakalım olmazsan eğer yine yaparsın
Bekle bakalım canımm. Yine yaparsın eğer regl gelmezseAy bende piskolojik olduğunu düşünüyorum zaten canım ama inşallah hamileyimdir
Yaa Allah askına ne dalga gecmesi, dün gece konustuk 9 gün var dediniz ben de güzelce izah ettim hatta yukarıda yazıstıgımız seylerı bıle yazdım, 9 gun cok erken adetiniz bekleyin dedim siz de tamam dedınız guzelce guzel dileklerle ayrıldık, yazısmalar ın ustunden 12 saat gecmıs ben gıdıp test yaptırcam 8 gun kalmıs cıkar mı dıye tekrar soruyorsunz. Ben kafamdan uydurmuyorum dollenmenın ne zaman olacagını ne zaman en erken ıdrar testnde cıkabılcegını, 2 yıldır ben de araştırıyorum hergun.. Sıze de bılgı vermeye calıstım demek kı tatmınn etmemıs sizi, bugun yenıden soruyorsunuz 8 gıun var adete test yapsam cıkar mı dıye. Kadın dogumcu ya gıdın test yapmadan sızı gerı yollar emın olun. Neyse benim demek istediğim gayet acık anlamak istemiyorsanız siz bilirsiniz gidin yaptırın testınızı, sonra da gelip yazarsınız test negatıg cıktı acaba erken mı dıye, tesellı ederler sızı burda merak etmeyin benden bu kadar. Olayı da dramatize etmeyin lütfen. Allah gönlünüze göre versin.Sizlerin yorumları sonrası yazdım ve oldukça saygı çerçevesinde olduğunu düşünüyorum. Sizler ise dalga geçtiniz on yargılı davranınız napmami bekliyordunuz bu komik duruma düşmek değil savunmadir.
Öyle mi neresinden tam olarak?Çok teşekkür ederim canım beklediğim yorum buydu işte bu kadar basitti gönül alarak yazmak. Dalga geçer gibi yorumlar görünce dayanamadım. Her neyse teşekkür ederim hassas yorumunuz için bu arada bende orduluyum
Dalga geçer gibi yorumlastiginiz gerçeğini değiştirmez. Dediğim gibi üslup üzdü beni sadece bakın bu yorumunuz gayet makul. Dilerseniz geri dönüp tekrar bı okuyun . Teşekkür ederim sizinde ALLAH gönlü lnuze göre versin.Yaa Allah askına ne dalga gecmesi, dün gece konustuk 9 gün var dediniz ben de güzelce izah ettim hatta yukarıda yazıstıgımız seylerı bıle yazdım, 9 gun cok erken adetiniz bekleyin dedim siz de tamam dedınız guzelce guzel dileklerle ayrıldık, yazısmalar ın ustunden 12 saat gecmıs ben gıdıp test yaptırcam 8 gun kalmıs cıkar mı dıye tekrar soruyorsunz. Ben kafamdan uydurmuyorum dollenmenın ne zaman olacagını ne zaman en erken ıdrar testnde cıkabılcegını, 2 yıldır ben de araştırıyorum hergun.. Sıze de bılgı vermeye calıstım demek kı tatmınn etmemıs sizi, bugun yenıden soruyorsunuz 8 gıun var adete test yapsam cıkar mı dıye. Kadın dogumcu ya gıdın test yapmadan sızı gerı yollar emın olun. Neyse benim demek istediğim gayet acık anlamak istemiyorsanız siz bilirsiniz gidin yaptırın testınızı, sonra da gelip yazarsınız test negatıg cıktı acaba erken mı dıye, tesellı ederler sızı burda merak etmeyin benden bu kadar. Olayı da dramatize etmeyin lütfen. Allah gönlünüze göre versin.
Evet sürekliBenimde 4 mayısgöğüs ağrın sürekli mi oluyo
AltınorduÖyle mi neresinden tam olarak?
Canlar şu mübarek günlerde ağzınızın orucu ile kalp kırmayın. Kalp kırmak Kâbe yi yıkmak gibidir sözünü hatırlatırım. Rahatsız olan cevap vermez olur biter canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?