Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuma cevap verme bu nasıl bir üslup ya? Hassas davranmak bu kadar mı zor davranamiyosan yorum yapmayacaksın bu kadar basit
Dün yeterince hassas davrandım, susıtımal eden sensin. Yorum yapıp yapmayacağımı sana mı sorcam! Komık duruma düşen sensin

Okuma cevap verme bu nasıl bir üslup ya? Hassas davranmak bu kadar mı zor davranamiyosan yorum yapmayacaksın bu kadar basit
Canım sen bakma onlara iyiliğin için bile söylense öyle söylenmez üslup farkı işte! Engelli çocuğum var demiştin değil mi? Daha önce gebelik yaşadığın için vücudunu en iyi sen bilirsin Test için belki sabırsızsın ama hamile olsan bile bu süreçte çıkmayabilir ve üzülebilirsin olacakken olmayacak duruma gelebilir bünye. Bunu söylemek istiyorlar sanırım. Ama siz illa ki test yapmak istiyorsanız buyurun yapın En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah...

Dün yeterince hassas davrandım, susıtımal eden sensin. Yorum yapıp yapmayacağımı sana mı sorcam! Komık duruma düşen sensin
Sizlerin yorumları sonrası yazdım ve oldukça saygı çerçevesinde olduğunu düşünüyorum. Sizler ise dalga geçtiniz on yargılı davranınız napmami bekliyordunuz bu komik duruma düşmek değil savunmadir.

Çok teşekkür ederim canım beklediğim yorum buydu işte bu kadar basitti gönül alarak yazmak. Dalga geçer gibi yorumlar görünce dayanamadım. Her neyse teşekkür ederim hassas yorumunuz için

Son düzenleme:
Yaa Allah askına ne dalga gecmesi, dün gece konustuk 9 gün var dediniz ben de güzelce izah ettim hatta yukarıda yazıstıgımız seylerı bıle yazdım, 9 gun cok erken adetiniz bekleyin dedim siz de tamam dedınız guzelce guzel dileklerle ayrıldık, yazısmalar ın ustunden 12 saat gecmıs ben gıdıp test yaptırcam 8 gun kalmıs cıkar mı dıye tekrar soruyorsunz. Ben kafamdan uydurmuyorum dollenmenın ne zaman olacagını ne zaman en erken ıdrar testnde cıkabılcegını, 2 yıldır ben de araştırıyorum hergun.. Sıze de bılgı vermeye calıstım demek kı tatmınn etmemıs sizi, bugun yenıden soruyorsunuz 8 gıun var adete test yapsam cıkar mı dıye. Kadın dogumcu ya gıdın test yapmadan sızı gerı yollar emın olun. Neyse benim demek istediğim gayet acık anlamak istemiyorsanız siz bilirsiniz gidin yaptırın testınızı, sonra da gelip yazarsınız test negatıg cıktı acaba erken mı dıye, tesellı ederler sızı burda merak etmeyin benden bu kadar. Olayı da dramatize etmeyin lütfen. Allah gönlünüze göre versin.

Öyle mi neresinden tam olarak?

Dalga geçer gibi yorumlastiginiz gerçeğini değiştirmez. Dediğim gibi üslup üzdü beni sadece bakın bu yorumunuz gayet makul. Dilerseniz geri dönüp tekrar bı okuyun . Teşekkür ederim sizinde ALLAH gönlü lnuze göre versin.

Çıkma ihtimali de varbazıları 6 gün önce idrar tahlilinde öğreniyor ama genelde negatif çıkar beklemek en iyisi. Zaten erken olduğu için yine bilemeyeceksiniz var mı yok mu aynı belirsizlik devam edecek K Karamela_

Bı önceki gebeliklerimde çıkmıştı erkenden benimde hayırlısı nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…