Çok haklısın cnmCanlar şu mübarek günlerde ağzınızın orucu ile kalp kırmayın. Kalp kırmak Kâbe yi yıkmak gibidir sözünü hatırlatırım. Rahatsız olan cevap vermez olur biter canlar
1, 5 ay önce vuruldum en son 1 aylık etkisi oluyor. Ben bu ay etkisini kaybeder diye düşünmüştüm. Hatta gününü 3 geçirince gebelik oluşabilir diye uyarıyordu doktorum. O sebeple bu ay ümitliydim.Canım benim hiç bilgim yok korunma iğnesiyle alakalı ama ne zamam vurundun ki
Ben bu yüzden reglimin geçmesini beklemek istiyorum. Geç döllenme olabilir belkii erkenden yapma biz herkes gibi şanslı olamayabiliriz millet 6 gün kala öğreniyor biz zoru seviyoruz hep
Naptın canım merak ettimİnşallah yarın alıcam bakalım test kalkarkalkmazinşallah güzel sonuç alırsın sende
Ama gebelikte de olabiliyormuş iyi düşünelim benceEvet sürekli ☺ Ama bence regl olucam çünkü karnım kasıklarım 6 gündür inanılmaz ağrıyor batmalar oluyor
canım regl sancısı cekip hamile olan cok arkadasımız varEvet sürekli ☺ Ama bence regl olucam çünkü karnım kasıklarım 6 gündür inanılmaz ağrıyor batmalar oluyor
Diğerini nasıl öğrenmiştin? Kaç gün geçmişti?Haklısın. Diğerinde geç öğrenmiştim bu sefer belki farklı olur dedim ama uslandım 2 gün gecikirse yapıcam bu sefer:)
Anladım canım peki böylr lekelenme yapıyor muydu1, 5 ay önce vuruldum en son 1 aylık etkisi oluyor. Ben bu ay etkisini kaybeder diye düşünmüştüm. Hatta gününü 3 geçirince gebelik oluşabilir diye uyarıyordu doktorum. O sebeple bu ay ümitliydim.
Bir iki görmüştüm evet. Ondan hala etkisi geçemdimi acaba diyorum. Neyse ümidi kaybetmek yok ben elimden geleni yapayım olmazsada vardır bir hayır derim. Herşey nasip sonuçtaAnladım canım peki böylr lekelenme yapıyor muydu
Olmaz mı hiçArkadaşlar aramızda bu ay hamile kalan var mı?Ben mi kaçırdım güzel haberleri
Baya bereketli başladık canım ilk sayfaya bakarsan orda listede yazıyor :)Arkadaşlar aramızda bu ay hamile kalan var mı?Ben mi kaçırdım güzel haberleri
Adet ağrısı gibi mi oluyo senin? Brnimde dün gece öyle bi ağrı vurdu. O yüzden galiba regl olcam diye bayrakları indirdim bakalım.Kızlarrr. Ben normalde adetten birkaç gün önce ufak bir ağrı yaşayıp 2-3 güne kesin adet olacağımı anlarım. Ama bu ay anlayamıyorum çünkü yumurtlamadan beri ara ara hep yokluyor o ağrı özellikle kendimi yorduğum zaman. Sizce bu normal mi? Önceden sadece reglden 2-3 gün önce bi sefer olurdu bu ay 10 kez olmuştur herhalde. Belki daha fazla
Diğerini nasıl öğrenmiştin? Kaç gün geçmişti?
Evet aynen. Her gün oldu bu ay bana :/Adet ağrısı gibi mi oluyo senin? Brnimde dün gece öyle bi ağrı vurdu. O yüzden galiba regl olcam diye bayrakları indirdim bakalım.
ya işte böyle şeylerde olabiliyoRegl den bir gün önce baktığımda negatif çıkmıştı. Sonra 4 gün gecikince tekrar baktırdığım da gördüm pozitifi:)
Yumurlatmadan sonra mı önce miEvet aynen. Her gün oldu bu ay bana :/
ah bu heyecanlı bekleyiş inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız :)Kızlar benim diğer hamileliğimde regl günüm pazartesiye gelmişti. O hafta eşim gece vardiyasındaydı. Pazartesi regl olmayınca eşime yarın gelirken test al demiştim ve salı günü test yapıp öğrenmiştim. Ve şimdi yine regl günün pazartesiye geliyo ve eşim yine gece vardiyasında. Eğer pazartesi regl olmazsam test isteyip salı sabahı test yapcam
ya işte böyle şeylerde olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?