Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hiç bilgim yok korunma iğnesiyle alakalı ama ne zamam vurundun ki
1, 5 ay önce vuruldum en son 1 aylık etkisi oluyor. Ben bu ay etkisini kaybeder diye düşünmüştüm. Hatta gününü 3 geçirince gebelik oluşabilir diye uyarıyordu doktorum. O sebeple bu ay ümitliydim.

Ben bu yüzden reglimin geçmesini beklemek istiyorum. Geç döllenme olabilir belkii erkenden yapma biz herkes gibi şanslı olamayabiliriz millet 6 gün kala öğreniyor biz zoru seviyoruz hep

Haklısın. Diğerinde geç öğrenmiştim bu sefer belki farklı olur dedim ama uslandım 2 gün gecikirse yapıcam bu sefer:)

1, 5 ay önce vuruldum en son 1 aylık etkisi oluyor. Ben bu ay etkisini kaybeder diye düşünmüştüm. Hatta gününü 3 geçirince gebelik oluşabilir diye uyarıyordu doktorum. O sebeple bu ay ümitliydim.
Anladım canım peki böylr lekelenme yapıyor muydu

Arkadaşlar aramızda bu ay hamile kalan var mı? Ben mi kaçırdım güzel haberleri

Anladım canım peki böylr lekelenme yapıyor muydu
Bir iki görmüştüm evet. Ondan hala etkisi geçemdimi acaba diyorum. Neyse ümidi kaybetmek yok ben elimden geleni yapayım olmazsada vardır bir hayır derim. Herşey nasip sonuçta

Kızlarrr. Ben normalde adetten birkaç gün önce ufak bir ağrı yaşayıp 2-3 güne kesin adet olacağımı anlarım. Ama bu ay anlayamıyorum çünkü yumurtlamadan beri ara ara hep yokluyor o ağrı özellikle kendimi yorduğum zaman. Sizce bu normal mi? Önceden sadece reglden 2-3 gün önce bi sefer olurdu bu ay 10 kez olmuştur herhalde. Belki daha fazla

Adet ağrısı gibi mi oluyo senin? Brnimde dün gece öyle bi ağrı vurdu. O yüzden galiba regl olcam diye bayrakları indirdim bakalım.

Diğerini nasıl öğrenmiştin? Kaç gün geçmişti?

Regl den bir gün önce baktığımda negatif çıkmıştı. Sonra 4 gün gecikince tekrar baktırdığım da gördüm pozitifi:)

Adet ağrısı gibi mi oluyo senin? Brnimde dün gece öyle bi ağrı vurdu. O yüzden galiba regl olcam diye bayrakları indirdim bakalım.
Evet aynen. Her gün oldu bu ay bana :/

ah bu heyecanlı bekleyiş inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız :)

ya işte böyle şeylerde olabiliyo

Evet idrar testi de değildi kanda baktırdığım halde negatifdi. Oyüzden regl olana kadar umudu kesmemek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…