Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bir tanesi var neredeyse çocuk okula başlayacak paylaştığı bütün fotolarda çocuğun yüzü saçma sapan emojilerle kapatıyor çocuğumuz olunca lütfen biz öyle yapmayalım
En sinir oldugum şey. Neyini atıyon ki? Aa bakın ben cocuk yaptım demek için mi ilk doğduğunda göstermek istememelerini anlayabiliyorum ama sonrası benim eltimde enoji felan koyuyo yada arkadan cekiyo bide evet ben nazara inanıyorum ama şöyle ki eğer çocuk dikkat cekcek bi cocuk yada bebekse ne bilim renkli gözlü beyaz tenli tombişş güzelce bişe olursa tamam da. Yani diğer türlü de saçma geliyo

Oda var arkadaşlarla toplandık herkes çocuğunun videosunu gösteriyor gülüyor. Eşim de baktı öyle belli üzüldü. Bende kedimin videosunu gösterim ozaman dedi ağlar mısın güler misin şimdi buna
Uf anlatma kız ağlıcam şimdi valla. Ne zor şeylere maruz kalıyoruz böyle. Rabbim yükümüzü hafifletsin

Ya hiç atmasınlar illa göstermek zorundalarmı. Bir tek onların mı çocuğu var. Ben atmam mesela belirli zaman sonra paylaşırım adam akıllı:)

Uf anlatma kız ağlıcam şimdi valla. Ne zor şeylere maruz kalıyoruz böyle. Rabbim yükümüzü hafifletsin

Amin kuzum. Bu ramazanda duysun sesimizi

İnşallah hamileyizdir. Yengem hamileymiş şimdi öğrendim. Çevrenin hamilelerle dolu olması o kadar acı verici bişe ki.
Ne kadar uzucu sewinmemiz gerekirken cewremizdeki hamilelere aglioruz bnde ogleyim bencilmiyim diorum onlar hic cabalamadan hamile oluolar bn kendimi parcaliorum bi canim yanio bi canim yanio anlatamm sonra bn napiorum bumu isyan bilmeden isyanmi ediorum diorum dusunuorum aslinda kndime aciorum ne kotu bisey .s hayirli olsun kuzum sn kndine uzulme.

Hiç öyle olur mu? Bakın ben doğurdum ben çocuk doğurdum ama şimdilik sadece tulumuna bakın fldldşdş
ben de gıcık oluyorum buna. Hani ayağını elini paylaşırsın tamam da tüm vücudu paylaşıp kafaya emoji koyunca ifrit oluyorum. Hiç paylaşma o zaman, bebek gövdesini napalım yani biz djsjs

s
bu yüzden ben de vicdan azabı çekiyorum ya. Seviniyorum ama bi yandan içim buruluyor sonra kendimi suçluyorum.

İnşallah hamileyizdir. Yengem hamileymiş şimdi öğrendim. Çevrenin hamilelerle dolu olması o kadar acı verici bişe ki.
Ben her hamilelik haberini aldığımda içime ateş düşüyor sanki, direk ağlamaklı oluyorum. Onların oldu diye değil benim neden olmuyor diye üzülüyorum. Yaşamayan bilmez bilemez çok zor bir şey

Bencillik değil. Ama yıpratıcı sadece. Tamam onun icin mutlu oluyosun ama sevinc gösterisi yapamazsın ki. Senin eksik yanın o çünkü.

Oda var arkadaşlarla toplandık herkes çocuğunun videosunu gösteriyor gülüyor. Eşim de baktı öyle belli üzüldü. Bende kedimin videosunu gösterim ozaman dedi ağlar mısın güler misin şimdi buna
Yaa canım benim, arkadaşlar da maalesef düşüncesiz oluyor. Bir arkadaşım var mesela benim olmadığını biliyor bana geçen anneliğin ne kadar zor ama güzel bir şey oldğundan bahsediyor, sürekli fotosunu atıyor çocuğun. Ben anne olmadığım için bilemiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…