Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O yüzden hep Allahım hak edene ver diye dua ediyorum canım, böylelerine veriyor Rabbim ama onda da bi hikmet vardır tabi...

Çokkk sağ ol canım benim ağrı orda değil tam olarak, oraya da vuruyor ama tam alt bölgede. Hayrolsun ya belirtiyse de eğer
Senin bahsettiğin yer rahim ağzı ile yumurta kanalları girişi canım o kısım afedersin korunma bıraktığınız için eşin içine boşaldığı için olabilecek ağrılar. Kanalda ilerleme ya da rahim de biriken sperm kaynaklı vb gibi sebepler ile ağrı olabiliyor

Ama ilişki olmadı kaç gündür, yani onunla alakası olacağını sanmıyorum her gün ağrıyor çünkü :/ Korunmayı da yeni bırakmadık ki ilk defa bu ay ağrıyor. Bilemedim. Bi de tam ilişki olmadı zaten bi sebepten korunduk yumurtlamadan sonra. Sperm falan da yok

Benim bebegim yokken yapmislardi cinsiyet tuttu
Valla bana öyle bi şeyi lisede yapmışlardı dalgasına küçüktüm o zaman. Ne zaman evleneceğimle ilgili aynı yüzük ve iple yapılan bir şeydü. 26 yaşında evlilik çıkmıştı 20 yaşında evlendim :)

O zaman dediğim gibi kanallarda ilerleme olabilir canım gebelik yani adet oldum mu?

Evlilik icin duymasim hic ne yapacan oyle boyle eylence cikaracan kendine benim eylencemde bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…