Bu adet cok karisik ya bnce ayni gunde olabilir erkende sonucda 2 gun erken bitmis erken olmasi gerekmezmi ?Kızlar bir şeyi soracağım. Ben bu ay bal tarçın çörekotu kürü kullandım ve her zaman 10 gün süren adetim bu ay tahminimce kürden dolayı 7 gün sürdü 8.günün sabahı bitmişti yani. Sizce adet tarihimde değişiklik olmuş mudur? Çok düzenlidir çünkü ama bu ay erken bitince acaba dedim. Sizce?
Hıh işte onu bilemedim sormak istedim. O hesaba göre 1 Mayıs mesela tabi günü gününü tutmaz hiçbir zaman. Eğer öne çekilme ihtimali varsa testi ayın 3ünü bekleemden mi yapsam ki niyetiyle sormuştum ama her ihtimale karşı bekliycwm. İnşallah hiç gelmez o kırmızılar :)Bu adet cok karisik ya bnce ayni gunde olabilir erkende sonucda 2 gun erken bitmis erken olmasi gerekmezmi ?
Bncede bkle bak bna erken test yaptim bi tane kaldi yapmaya korkuom bi 4 5 gun gecsin en azindan insallah gelmez ya cok dua ediom hepimizeHıh işte onu bilemedim sormak istedim. O hesaba göre 1 Mayıs mesela tabi günü gününü tutmaz hiçbir zaman. Eğer öne çekilme ihtimali varsa testi ayın 3ünü bekleemden mi yapsam ki niyetiyle sormuştum ama her ihtimale karşı bekliycwm. İnşallah hiç gelmez o kırmızılar :)
Alyansi geçirdim kolyeye sonra koydum o kısma yavaş yavaş kaldırdım döndü alyans hamileyim şimdi benBakalim sizde ne cikacak haber verin mutlaka
Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin
Amin canım ya bu topikten hepimiz hamile çıkıcaz inşallah. Gecikip de gelmeyesiceBncede bkle bak bna erken test yaptim bi tane kaldi yapmaya korkuom bi 4 5 gun gecsin en azindan insallah gelmez ya cok dua ediom hepimize
Nasıll hamile misin? Yeni mi öğrendin? Ben kaçırmışım eskileri kusura bakmaAlyansi geçirdim kolyeye sonra koydum o kısma yavaş yavaş kaldırdım döndü alyans hamileyim şimdi ben
Ah keske dogru ciksa ne gozel olur ama kadinlarin icadiAlyansi geçirdim kolyeye sonra koydum o kısma yavaş yavaş kaldırdım döndü alyans hamileyim şimdi ben
Ah keske ne guzel olur guzel haberlerinizi alsak kadinlarin icadi isteNasıll hamile misin? Yeni mi öğrendin? Ben kaçırmışım eskileri kusura bakma
jsjaakka daha 6 senen varmışValla bana öyle bi şeyi lisede yapmışlardı dalgasına küçüktüm o zaman. Ne zaman evleneceğimle ilgili aynı yüzük ve iple yapılan bir şeydü. 26 yaşında evlilik çıkmıştı 20 yaşında evlendim :)
İnşallah doğru çıkar ya ben çok istiyorum anne olmayı inşallah doğrudur zaten belirtileri var mide bulantısı kusma baş dönmesi Ama günümün geçmesini bekliyorum test yapmak içinAh keske dogru ciksa ne gozel olur ama kadinlarin icadi
Ben eğer hamile kalırsam söylemicem mesala kimseye hemen. 2 aylık olunca anneme söylerimOrasi öle ama iste onun tarafindanda dusunuorum bn olsam gerci bn olsam hemen soleyemm cekinirim uzulmesin die ya bnce insan yasadiklarini unutmamali en guzli bu bn 2 sene bu aciyi yasadim hamile kaldim dielim bn gibileri dusunmem gerekio kisilik bnce.
Amin canım ya bu topikten hepimiz hamile çıkıcaz inşallah. Gecikip de gelmeyesice
O cok ya bn solerim ailelerimize ama bebek bekleyenlere biraz gec solerim bura haric burda farkli burda sewinioruz guzl oluo hber almak cunku insallah yakinda senden de alcazBen eğer hamile kalırsam söylemicem mesala kimseye hemen. 2 aylık olunca anneme söylerim
İnan cok degilO cok ya bn solerim ailelerimize ama bebek bekleyenlere biraz gec solerim bura haric burda farkli burda sewinioruz guzl oluo hber almak cunku insallah yakinda senden de alcaz
Yumurtlamaya göre adet tarihi hesaplayın o zaman yumurtlama takip ettiyseniz.Teşekkür ederim canım inşallah son reglimi olmuşumdur bi daha olmamErken bitmesi bi sonraki adet tarihine etki eder mi diye merak ettim ama bekleyip görücem artık :)
Dogrusun deneyimlisin oyuzden haklisindir saglikli olsunda gec solesende olur . Bn hic tatmadim oyuzden her hayalimde ögrendigim gibi ailelerimize paylasmak vardi aklimda hayal kurarken bile o heycani yasiodum cok önemsedigim biseyİnan cok degilbanada cok geliyodu herkese hemen söyledim sonu hüsran. Şimdi kolay kolay kimseye demem ailelerimize bile. Kese gözüksün kalp atışı duyulsun herşey yolunda olsun öyle.
Evet gercekten cok güzel kendini prenses gibi hissediyosunDogrusun deneyimlisin oyuzden haklisindir saglikli olsunda gec solesende olur . Bn hic tatmadim oyuzden her hayalimde ögrendigim gibi ailelerimize paylasmak vardi aklimda hayal kurarken bile o heycani yasiodum cok önemsedigim bisey
Evett kehaneti bozdumjsjaakka daha 6 senen varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?